Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zuzana_ana jo jo volala jsem na změněno termínu má tam být víc dní a pátek má být pro těhotné
@milas píše:
@Zuzana_ana jo jo volala jsem na změněno termínu má tam být víc dní a pátek má být pro těhotné
Super, a ako dlho si cakala na termin v gennetu h malickovej?
Holky, ma niektora skusenosti so subcuviou na NK bunky? Kortikoidy a lipidy nezabrali.
Znizili sa vam hodnoty nk buniek po injekcich imunoglubulinu?
@Zuzana_ana Imunoglobuliny mi nezabrali, ani Dexamed.. jedine co mi zabralo bol Metypred a lipidy…drzim palce..
@Reaskiller
Ahoj, četla jsem tvé příspěvky na jiné diskuzi. Mam podobny příběh, možná ještě horší. Jsem po pěti potratech poslední ve 22.tt dokonce s preeclamsii. Mám vlastně zákaz dál zkoušet. Poslední vyšetření jsem absolvovala u paní doktorky Malickove s tím že už asi nikdo na nic nepřijde. Napsala mi že mám možná APS akorát že se mi v běžných testech neukazuje. A to mi ho testovali už tolikrát. ![]()
Jedu znovu na ověření a modlím se, aby to bylo ono, abych dostala ještě šanci to zkusit. Je to vážně už na mašli, zvlášť když nám řekli, ze už nesmime mít další těhotenstvi, že by mě preeclamsie mohla zabít a ted mám trošku naději a modlím se, aby to bylo ono. Přišla u tebe má něco paní doktorka a jaký máte postup. My už se snažíme přes pět let a už mi bude 35…hrozně trápení ![]()
@Dolina To mi je moc lito
Mam hodne vysoko NK, nejake protilatky proti trofoblastu a jine chutovky..byla jsem na Deamedu, intralipidech, Metypredu a imunoglobulinech v prubehu 2 let a jedine co mi zabralo byl Metypred ale k tehu nedoslo.. decka testovane PGS, vsechny zdrave…proste.. smolik..
Napsala mi, ze uz ji nic moc nenapada a me taky ne takze jsme deti nakonec prestali resit a nebudeme je mit..
@Reaskiller
Tak to je mi moc líto..no já se taky bojim, že k tomu dojdeme…co adopce nebo nahradni matka? Jinake taky už noc jiného nenapadá, protože to jeslti člověk otěhotní neovlivní ![]()
Holky taky naději moc ne mam uvidíme příští rok děti po pgd máme dvě zamrazene mozaiky, po 5 ten iva, teď jsem prisla dokonce o vajecnik a vejcovod… uvidím co Malickova v lednu vymýsli. Nam maličký se narodil ve 25tt a měsíc bojoval chytnul v nemocnici infekcí ( byl po intralipidech) a po měsíci umřel byl že 4teho ivf. No a ze 3tiho při OHSS ZT dvojcatek… Jinak taky nic manžel má dvě děti už dospělé…
@Dolina píše:
@Reaskiller
Tak to je mi moc líto..no já se taky bojim, že k tomu dojdeme…co adopce nebo nahradni matka? Jinake taky už noc jiného nenapadá, protože to jeslti člověk otěhotní neovlivní
O adopci se zatim nebavime, lekar rekl, ze klidne muzeme mit sve deti, po PGS zdrave akorat moje deloha proste rika ne.. nejsem ale ani pripravena na adopci jako takovou proto to ted odmitam ale clovek nikdy nevi.. vse je mozne.. Muz me premluvil jeste na jeden test ktery je ve Spanelsku tak si udelame vylet ale neberu to jako neco co by mohlo pripadne ovlivnit vysledek..
@Reaskiller
Právě že tohle nikdo neví…taky jsem myslela, že tak daleko nedojdu…ch jo
Ahoj holky mohla bych Vás poprosit o e-mail na paní doktorku Malíčkovou? Objednala jsem se přes Iscare, ale mám od svého gynekologa nasazený Prednison, tak bych se ji chtěla zeptat, zda to nebude u testů problém.
@Dolina píše:
@Reaskiller
Právě že tohle nikdo neví…taky jsem myslela, že tak daleko nedojdu…ch jo
Ja se uz detma odmitam stresovat.. najednou se to stalo velkou soucasti meho zivota a uplne jsem zapomela zit.. takze na to prdim..