Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
9.12.19 10:08

@Reaskiller přesně jak píšeš - jako tohle říct mě po 4 potratech, tak jí i věřím, ale v roce 2002 se moc o DV nemluvilo, no aspoň mě to nedoporučila. Naštěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
9.12.19 14:09

@Ginuš Premyslim na ni podat stiznost.. kezby se chtela nektera pridat..by to bylo snazsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.12.19 09:45

Ahoj holky,
objednala jsem se k MUDr. Malíčkové, ale na recepci teda moc přejemný nejsou, takže momentálně se mi tam nechce volat, proto se zeptám Vás :D. Prosím je tu někdo komu již bylo 39 let a teď navštěvuje paní doktorku. My si teď již IVF budeme muset hradit a jde mi o to jestli se hradí i po překročení věkové hranice jiné vyšetření Genetika a imunologie atd. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
11.12.19 11:17

@Kačul55 mě bylo 39 v létě a imuno mi nabírala na pojišťovnu - jsem těhotná a dělala kontroly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
11.12.19 11:27

Tak nemám 😁 😁 😁 prý jsem měla tak nízké hodnoty, že mě nechtěli víc nabírat :lol: no a budu muset brát železo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.19 14:26

@Reaskiller Já si myslím, že každý by měl vědět, kdy skončit a u paní doktorky ta doba nastala už dávno. Zpětně mě strašně moc mrzí, že jsem k ní šla, protože nám vůbec nepomohla, naopak nás oba jen vystresovala a to se na úspěchu také dost podepíše. Zase na druhou stranu jsem pak byla na genetice také na tom pracovišti a tam jsem se setkala s vynikajícím přístupem, možná i vedení by mělo popřemýšlet zda jim paní dr. spíše nedělá medvědí službu.

• Citovat
  • Upravit
10073
11.12.19 15:11
@Anonymní píše:
@Reaskiller Já si myslím, že každý by měl vědět, kdy skončit a u paní doktorky ta doba nastala už dávno. Zpětně mě strašně moc mrzí, že jsem k ní šla, protože nám vůbec nepomohla, naopak nás oba jen vystresovala a to se na úspěchu také dost podepíše. Zase na druhou stranu jsem pak byla na genetice také na tom pracovišti a tam jsem se setkala s vynikajícím přístupem, možná i vedení by mělo popřemýšlet zda jim paní dr. spíše nedělá medvědí službu.

Naprosto souhlasim..Mela by vedet kdy skoncit.. mela by se nad sebou zamyslet a popremyslet kolika lidem psychicky ublizila.. skutecne premyslim nad tim, ze ji proste nahlasim na komoru lekaru protoze toto uz neni uplne normalni :( byt tam slabsi povaha zeny co chce deti tak se sesype a je po ni..

Clovek jak se dozvi urcite veci tak jeji blbe kecy bere s rezervou ale stejne to u srdce pichne.. pr*el to rozhodne neni.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
15.12.19 21:32

Holky :mavam:, ktora tu ma skusenosti s Igampliou na NK bunky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.12.19 10:18

Holky, možná to tu už někde bylo, ale nenašla jsem… chtěla bych se zeptat: paní doktorka Malíčková dělá rozsáhlejší imunologii než se dělá v CARech?? Mám imunologii z Reprofitu Brno. Na jaře bude KET z druhého IVF, přemýšlím, že se k ní objednám. Ale jde mi o to zda to není zbytečné, když už tu imulogii mám - i když z roku 2016. Mění se ta imulogie nějak?? Stojí za ní jet do Prahy?? Dělá tu imunologi obsáhlejší???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
17.12.19 13:12
@Jennye píše:
Holky, možná to tu už někde bylo, ale nenašla jsem… chtěla bych se zeptat: paní doktorka Malíčková dělá rozsáhlejší imunologii než se dělá v CARech?? Mám imunologii z Reprofitu Brno. Na jaře bude KET z druhého IVF, přemýšlím, že se k ní objednám. Ale jde mi o to zda to není zbytečné, když už tu imulogii mám - i když z roku 2016. Mění se ta imulogie nějak?? Stojí za ní jet do Prahy?? Dělá tu imunologi obsáhlejší???

Ahojka, v CARech se dela „vseobecna“ imunita.. jestli mas protilatky treba proti spermiim, zona pellucida atd.. to co dela Malickova je podrobna imunologie z pohledu reprodukce.. a ano - imunita se meni, neni to jak genetika ktera je vicemene dana..Malickova Ti zjisti million dalsich veci jako treba NK bunky, IL aktivaci atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
17.12.19 14:34

@Jannye ahoj, pacienty reprofitu vyšetřuje malickova, takže za ní nemusíš jezdit, protože oni s ní mají domluvenou spolupráci. Nevím jak to bylo v roce 2016, mě dělala malickova testy přes reprofit a mám na zprávě napsané její jméno. Mrkni.

Jinak imunologie se mění, určitě si zazadej o nové testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.12.19 20:04
@Kveetko píše: @Jannye ahoj, pacienty reprofitu vyšetřuje malickova, takže za ní nemusíš jezdit, protože oni s ní mají domluvenou spolupráci. Nevím jak to bylo v roce 2016, mě dělala malickova testy přes reprofit a mám na zprávě napsané její jméno. Mrkni.Jinak imunologie se mění, určitě si zazadej o nové testy.

@Kveetko no, tak to je úžasná zpráva! Moc děkuji za reakci! V roce 2016 byla imunologie dělaná prez laboratoř AKI v Brně. Hned zítra tam zavolam a objednám se. Moc jsi mi pomohla. Ještě jednou díky :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
17.12.19 20:27

@Jennye tak to si určitě nechej udělat imuno znovu :palec:, v tomto má reprofit fakt výhodu, vše vyhodnocuje Gennet a dr Malickova. Nám v Ostravě brali krev jednou týdne na imuno a posilali je do Prahy. Pak dej vědět, zda ti něco našli a co navrhli za léčbu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.1.20 11:31

Holky taky chodím do reprofitu a do Prahy musím za paní Mudr osobně. Nechtěli mě k ní vzít ale řekla jsem že jsem z Reprofitu tak jsem dostala termín na konci února. A to jsem k ní chodila na Karlak a taky v RF přesněji Ivf Clinic jsem už řádku let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
14.1.20 09:26

Holky prosím o info, vy co uz jste chodily za paní doktorkou na Karlák, a jdete za ní ted poprvé na jine pracoviště, potřebujete zase žádanku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí