Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Reaskiller přesně jak píšeš - jako tohle říct mě po 4 potratech, tak jí i věřím, ale v roce 2002 se moc o DV nemluvilo, no aspoň mě to nedoporučila. Naštěstí
@Ginuš Premyslim na ni podat stiznost.. kezby se chtela nektera pridat..by to bylo snazsi..
Ahoj holky,
objednala jsem se k MUDr. Malíčkové, ale na recepci teda moc přejemný nejsou, takže momentálně se mi tam nechce volat, proto se zeptám Vás
. Prosím je tu někdo komu již bylo 39 let a teď navštěvuje paní doktorku. My si teď již IVF budeme muset hradit a jde mi o to jestli se hradí i po překročení věkové hranice jiné vyšetření Genetika a imunologie atd. Děkuji
@Kačul55 mě bylo 39 v létě a imuno mi nabírala na pojišťovnu - jsem těhotná a dělala kontroly
Tak nemám 😁 😁 😁 prý jsem měla tak nízké hodnoty, že mě nechtěli víc nabírat
no a budu muset brát železo
@Reaskiller Já si myslím, že každý by měl vědět, kdy skončit a u paní doktorky ta doba nastala už dávno. Zpětně mě strašně moc mrzí, že jsem k ní šla, protože nám vůbec nepomohla, naopak nás oba jen vystresovala a to se na úspěchu také dost podepíše. Zase na druhou stranu jsem pak byla na genetice také na tom pracovišti a tam jsem se setkala s vynikajícím přístupem, možná i vedení by mělo popřemýšlet zda jim paní dr. spíše nedělá medvědí službu.
@Anonymní píše:
@Reaskiller Já si myslím, že každý by měl vědět, kdy skončit a u paní doktorky ta doba nastala už dávno. Zpětně mě strašně moc mrzí, že jsem k ní šla, protože nám vůbec nepomohla, naopak nás oba jen vystresovala a to se na úspěchu také dost podepíše. Zase na druhou stranu jsem pak byla na genetice také na tom pracovišti a tam jsem se setkala s vynikajícím přístupem, možná i vedení by mělo popřemýšlet zda jim paní dr. spíše nedělá medvědí službu.
Naprosto souhlasim..Mela by vedet kdy skoncit.. mela by se nad sebou zamyslet a popremyslet kolika lidem psychicky ublizila.. skutecne premyslim nad tim, ze ji proste nahlasim na komoru lekaru protoze toto uz neni uplne normalni
byt tam slabsi povaha zeny co chce deti tak se sesype a je po ni..
Clovek jak se dozvi urcite veci tak jeji blbe kecy bere s rezervou ale stejne to u srdce pichne.. pr*el to rozhodne neni.. ![]()
Holky, možná to tu už někde bylo, ale nenašla jsem… chtěla bych se zeptat: paní doktorka Malíčková dělá rozsáhlejší imunologii než se dělá v CARech?? Mám imunologii z Reprofitu Brno. Na jaře bude KET z druhého IVF, přemýšlím, že se k ní objednám. Ale jde mi o to zda to není zbytečné, když už tu imulogii mám - i když z roku 2016. Mění se ta imulogie nějak?? Stojí za ní jet do Prahy?? Dělá tu imunologi obsáhlejší???
@Jennye píše:
Holky, možná to tu už někde bylo, ale nenašla jsem… chtěla bych se zeptat: paní doktorka Malíčková dělá rozsáhlejší imunologii než se dělá v CARech?? Mám imunologii z Reprofitu Brno. Na jaře bude KET z druhého IVF, přemýšlím, že se k ní objednám. Ale jde mi o to zda to není zbytečné, když už tu imulogii mám - i když z roku 2016. Mění se ta imulogie nějak?? Stojí za ní jet do Prahy?? Dělá tu imunologi obsáhlejší???
Ahojka, v CARech se dela „vseobecna“ imunita.. jestli mas protilatky treba proti spermiim, zona pellucida atd.. to co dela Malickova je podrobna imunologie z pohledu reprodukce.. a ano - imunita se meni, neni to jak genetika ktera je vicemene dana..Malickova Ti zjisti million dalsich veci jako treba NK bunky, IL aktivaci atd..
@Jannye ahoj, pacienty reprofitu vyšetřuje malickova, takže za ní nemusíš jezdit, protože oni s ní mají domluvenou spolupráci. Nevím jak to bylo v roce 2016, mě dělala malickova testy přes reprofit a mám na zprávě napsané její jméno. Mrkni.
Jinak imunologie se mění, určitě si zazadej o nové testy.
@Kveetko píše: @Jannye ahoj, pacienty reprofitu vyšetřuje malickova, takže za ní nemusíš jezdit, protože oni s ní mají domluvenou spolupráci. Nevím jak to bylo v roce 2016, mě dělala malickova testy přes reprofit a mám na zprávě napsané její jméno. Mrkni.Jinak imunologie se mění, určitě si zazadej o nové testy.
@Kveetko no, tak to je úžasná zpráva! Moc děkuji za reakci! V roce 2016 byla imunologie dělaná prez laboratoř AKI v Brně. Hned zítra tam zavolam a objednám se. Moc jsi mi pomohla. Ještě jednou díky
![]()
@Jennye tak to si určitě nechej udělat imuno znovu
, v tomto má reprofit fakt výhodu, vše vyhodnocuje Gennet a dr Malickova. Nám v Ostravě brali krev jednou týdne na imuno a posilali je do Prahy. Pak dej vědět, zda ti něco našli a co navrhli za léčbu ![]()
Holky taky chodím do reprofitu a do Prahy musím za paní Mudr osobně. Nechtěli mě k ní vzít ale řekla jsem že jsem z Reprofitu tak jsem dostala termín na konci února. A to jsem k ní chodila na Karlak a taky v RF přesněji Ivf Clinic jsem už řádku let.
Holky prosím o info, vy co uz jste chodily za paní doktorkou na Karlák, a jdete za ní ted poprvé na jine pracoviště, potřebujete zase žádanku?