Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@monty.python objednej se hned, já tak byla taky brzo, hned po testu, sice jsem asi mohla dorazit později, ale dr krev nabrala. Držím palce
myslím na tebe
Ahoj holky stalo se některé z vás, že u jiného lékaře v byly zjištěny nějaké imuno problémy a pak u dr. Malickove bylo všechno v pořádku?
@Margit. Tomanova Ne, ale stalo se mi, že jsem měla zjištěny NK buňky v Imunii 19 procent, pak u Malíčkové 25 a na dalším náběru i přes léčbu medrolem 27 procent a asi za dalších půl roku zase u Malíčkové tuším jen kolem 10 procent. Bez jakékoliv léčby během toho půl roku, před tím různě dlouho medrol a intralipidy před KET, injekce na ředění krve. Pak jsem si po neúspěšných transferech dávala pauzu od všeho a když jsem chtěla jít do dalšího IVF, imuno se záhadně srovnalo. To se se mnou Malíčková rozloučila, že mi je teda vše ok a nemá jak mi pomoci. Nicméně následné IVF nevyšlo, proto jsem před dalším pokusem jsem to zase chtěla zkontrolovat (ale Malíčková mě už vidět odmítla), tak jsem šla zase do Imunie a tam mi vyšly zase zvýšené nějak kolem 18, nicméně bez jakékoliv léčby se následný transfer povedl. Takže je to někdy dost záhada a trochu jsem v imuno léčbu ztratila důvěru ![]()
@Margit.Tomanova
Ahoj, byla jsem celkove asi u peti imunologu, a nechavala jsem si delat imuno testy, a jedine u Ulcove-Gallove jsem mela pozitivni protilatky proti zona pellucida a spermiim - pry to najde temer kazdemu…, ale kdyz jsem ten nalez diskutovala s jinym imunologem, rekl mi, ze to je bezny nalez u zen po opakovanych ivf stimulacich a ze se to zase da do poradku. Ja tehdy mela za sebou uz 3.ivf takze to na me sedelo.
A je fakt, ze se ta imunologie porad meni ![]()
Bohuzel, ne vse lze dneska v te imunologii odhalit, jsem toho zivym dukazem, mela jsem 7× ket vzdy jen geneticky vysetreneho embrya a test vzdy negativni vyledek
, po nasazeni silne imuno lecby jsem mela poprve pozitivni tt.
Holky díky za vaše zprávy
já teď budu doufat v zázrak a s pomocí homeopatik snad otehotnim ![]()
Holky mě se po operaci tak spravil imunita že mi není vůbec potřeba žádná imunolecba…
Nemate nekdo prosim kontakt na Mudr. Malickovou?
@Ginuš nevite prosim?
@Jenjen objednávala jsem se přes Iscarepo telefonu. Co tu psaly holky, tak prý nové nebere
. Malickova@iscare.cz
@Ginuš píše:
@Jenjen objednávala jsem se přes Iscarepo telefonu. Co tu psaly holky, tak prý nové nebere. Malickova@iscare.cz
Diky. A myslis, ze by mi neodpovedela na email? Chtela jsem ji poslat vysledky svych odberu a poradit se s ni ![]()
@Jenjen píše:
Diky. A myslis, ze by mi neodpovedela na email? Chtela jsem ji poslat vysledky svych odberu a poradit se s ni
Bohužel nevím, ale zkus to…