Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Je to hrozny…to je bez debat, byl dlouho nemocny, ale i tak by jako lekar mela byt profik, ja jsem potratila( vim, neni to totez) a take jsem proto nebyla zla na ostatni, ale to uz nerozebirejme…treba uz je v poradku a srovnana…
Nekdo zminoval, ze je vic dobrych repr. imunologu- neni to tak, v CR tak do 5,potvrzeno i napr.dr.Kouckym…
Holka, z tebe mluví strašná zloba. Potratila jsem 5× a nikdy bych se to neodvážila srovnávat s tím, když zemře dítě. Dvoum kamarádkám zemřelo miminko těsně před porodem a fakt si říkám, že ke mě byl život ještě milosrdný. Každý normální člověk pochopí, že pokud člověku zemře někdo blízký a o to hůře dítě, má náladu do všeho kopnout a nevím co všechno, ani si to neumím představit.
Nikdo tě nenutil k ní chodit, mohla si hned odejít jinam. Rozhodnutí bylo na tobě.
Holky, nechejte prosim tech prestrelek, na zacatku jsem se zajimala o aktualni zkusenosti, tot vse, at uz jsou dobre ci spatne.
Uz se snad priste budu bat zeptat na nazor…
@jana2019 držím palce, ať je vše na dobré cestě. A neboj se se ptát. jen je to nekdy prost diskuse
![]()
Holky, prosím nehádejte se. Napsala jsem Vám to, pro pochopení, že i lékař je jen člověk a jsou situace v životě, kdy i on to prostě může nezvládnout. Chce to jen respekt a hlavně nesrovnávat. Myslím tím mě se stalo tohle a tohle a taky jsem to ustála. V podstatě ji úplně může pochopit jen člověk, který si prošel tím a samým tzn. přišel o dítě ve starším věku. Ani já jí nesoudím co by měla a neměla a jak se má chovat a to jsem ztrátu zažila. Každý jsme jiný, ona to má o to horší, že pomáhá jiným k dítěti, k tomu nejcennějšímu co ženská může mít a ona to nejcennější ztratila a přesto hledá sílu pomáhat dál, musí to mít hodně těžké. Za mne velký respekt a obdiv. ![]()
@estrela děkuji žes napsala
je mi strašně líto. Po prvorozeném přišla jsem o dvě nedonošena děti, pak pravě ona a pan dr Koucký pomohli k narození mladší dcerušky. Vím že měla nemocného syna, zmiňoval o tom i Koucký, neumím si představit jaká je to bolest přijít o starší dítě.
Za sebe paní doktorku můžu jen doporučit a to jsem velmi komplikovaný případ.
Ahoj holky, v září nás čeká návštěva u paní dr Maličkove/Černé…jedeme s manželem oba, žádanku z car mám jen pro sebe, tak uvidíme. Jsme po 2neuspesnych ivf 1et konec v 7tt, druhý et se chytlo, ale pustilo… ![]()
Co vše nás napoprvé čeká? Jak to probíhá?
Moc vám děkuji ![]()
Pro anonymni: Ahoj, my tam byli taky oba a jen s jednou zadankou…a nelibilo se ji to. Ale nakonec nam nechala udelat odbery obema (krev, sperma).
Chtela videt vsechnu historii, psala si…za 15minut jsme byli hotovi.
Pak uz jsem komunikovala vetsinou jen pres mail…hlasila jsem, co noveho…ona mi posílala výsledky odberu a predpisy a dalsi zadanky na odbery…
Jsme asi slozity pripad…i kdyz u nas nic zavazneho nenasla…tak zkousime.
Zatim bez uspechu…po x transferech.
Preju hodně stesti
@Pemik já se při objednání sestřičky ptala, zda potřebuje žádanku i on…tak uvidíme.
Mám v plánu vzít s sebou veškeré papíry z car…ze všech transferu. Dal nevím co.
Je potřeba na krev na lačno nebo je to jedno?
Máme Prahu dost daleko, tak uvidíme co dál, ale jsem ráda, že nás vůbec vzala. A hlavně termín za měsíc. Co jsem zkoušela objednat blíž, tak nejdřív za 3 měsíce…
Je to běh na dlouhou trať. ![]()
![]()
Pro Anonymni:
Jojo, sestrám to nevadilo…chteli ji i poslat pri objednani.
Na krev chodim normalne najedena…jen myslim ty imuno odbery nedelaji v patek…tenkrat to nevedela a poslala me tam hned a oni rekli at prijdu jiny den.
Mesic je u ni krásné…my cekali asi 2 mesice.
Ty papiry staci. Ona spis jen chtela vedet, co je za nami, jake testy nam kdo delal (sperma apod)…a kolik mame jeste zmrazeno…
@Pemik
My jdeme ve středu, doktorka už ordinuje jen středy, tak mi to bylo řečeno.
Ano, za měsíc jsem byla šťastná, proto podstoupime i tu cestu a hlavně doufám, že nám paní doktorka pomůže.
Prostě celou cestu v car… Řeší se tam i nemoci v rodině atd? Zatím jsme to v rodině neřekli, doufali jsme v oznámení až té radostné události…jen jsme bohužel nečekali, že to bude tak dlouhý boj.
@TKaa preci tady nejde o to, kdo je na tom v zivote hur!
Ty uz tady opravdu pletes pate pres devate…a jsi zbytecne neprijemna…
Ostatni holky nenechejte se znechutit, informace na emiminu pomahaji mnoha zenam