Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.10.21 23:39

IVF na pojistovnu

@BaraodKolina ahoj,muzu se zeptat, zaujalo me, ze pocitas s tim, ze budes mit IVF jeste na pojistovnu? Pocitas s tim prodlouzenim veku do 40,jak by melo byt od noveho roku? Nebo mas nejakou vstricnou pojistovnu? Cetla jsem, ze by melo byt od 1.1.nove IVF do 40,ale blizsi info nemam…vis neco blize?
Jinak se k Malickove( ted Černé) objednej, niceho se neboj, ona je naladova, ale mohla by Ti pomoci. Odbery delaji kazdy den krom patku dopoledne, to pro upresneni, k ni ale muzes ve ctvrtek a patek. Nejlepsi je se objednat ve ctvrtek dopo a mas to vse v 1 den.
V CARech imuno moc neresi, tot vlastni zkusenost, musi se clovek snazit sam na vlastni pest…je to smutne, taky me to stve, ale nic s tim neudelame…
Paaa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
104
23.10.21 09:56
@Anonymní píše:
@BaraodKolina ahoj,muzu se zeptat, zaujalo me, ze pocitas s tim, ze budes mit IVF jeste na pojistovnu? Pocitas s tim prodlouzenim veku do 40,jak by melo byt od noveho roku? Nebo mas nejakou vstricnou pojistovnu? Cetla jsem, ze by melo byt od 1.1.nove IVF do 40,ale blizsi info nemam…vis neco blize?
Jinak se k Malickove( ted Černé) objednej, niceho se neboj, ona je naladova, ale mohla by Ti pomoci. Odbery delaji kazdy den krom patku dopoledne, to pro upresneni, k ni ale muzes ve ctvrtek a patek. Nejlepsi je se objednat ve ctvrtek dopo a mas to vse v 1 den.
V CARech imuno moc neresi, tot vlastni zkusenost, musi se clovek snazit sam na vlastni pest…je to smutne, taky me to stve, ale nic s tim neudelame…
Paaa :mavam:

Ahoj, jj, nejak pocitam s tim, ze od 1.1. bude prodlouzen vek do 40ti let. Novela by mela normalne vejit v ucinnost. Takze snad pojistovna nebude mit problem. Zatim jsem mela jen 1 IVF.
Zkusim pani doktorce napsat, popsat situaci, poprosit a budu doufat.
Porad vnitrne doufam, ze jediny problem u nas jsou ty NK bunky a samozrejme vek, takze mi prijde škoda to poradne nevyresit.
Dekuju za info a podporu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.21 15:43

@BaraodKolina pokud budes mit zadanku, tak se rovnou objednej, s ni je nejlepsi jednat osobne, v mailech byva stroha a mam pocit, ze ji zdrzuji…pokud zadanku nemas, tak ji pisni.
Mne bude taky v cervenci 40 a uvazuji o IVF, zatim sbiram silu…
Drzim Ti palce, at to klapne.Jo jeste jedna vec: ve ctv a pa je v Iscare( neva ze jsi u jineho CARu), ve str je v Gennetu Archa.

• Citovat
  • Upravit
153
29.11.21 14:46

Ahoj holky, vy co máte vysokou buněčnou imunitu TNF alfa. Nevíte zda to má vliv na protilátky na Covid 19?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
6.2.23 18:05

Ahoj holky, nevíte jaký musí být odstup stimulace ivf a odběry na imunologii u paní doktorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
6.2.23 20:58

@Lamicka2016
Ahoj. Me rikala 1 MS cyklus…abych byla bez leku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.23 12:06

Ahoj holky,

chtela bych znat vas nazor. Trapi me opakovane neuspechy, mam za sebou uz 5 IVF a nic, nynime ceka vubec prvni KET. Hledam duvod neuspechu. Mam imunitu vysetrenou z CARu, nic se nenaslo. Myslite, ze bych mela zkusit jeste pani doktorku Malickovou, zda by neco nasla, ci zda to nema cenu? Do IVF jsme sli kvuli spatnemu spermiogramu, ja bych mela byt zdrava…

Dekuji

• Citovat
  • Upravit
120
17.2.23 13:39

Ahoj,
Ja bych se nechala vysetrit…
My byli u Ulcovy Gallovy v Plzni a pak i u Malickovy (nyni Cerny) a kazda vlastne nasla/resila neco jinyho.
Nepodarilo se ani tak, ale aspon vim, ze jsem zkusila vsechno.
Nikdy nevis, u tebe to muze byt nejaka blbost a treba ti pomuze.
Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.2.23 14:04

dr. Černá, Malíčková

Dobrý den,

jdu si pro cenné rady, informace a uklidnění

Jsem po 3 potratech, dvě v cca 7-8 tt, a nyní poslední těhotenství skončilo v 18 tt. Otěhotněli jsme vždy přirozeně, bez velkého čekání. Po dvou potratech jsme podstoupili různá vyšetření, manžel má horší spermie, ale i tak jsme si řekli, že když nemáme problém otěhotnět, tak to zkusíme, a právě 3. těhotenství, které došlo tak daleko a skončilo infekcí nám dalo sílu, že to byla zdravá spermie.
Nicméně jsem se rozhodla navštívit paní dr. Malíčkovou, Černou v Praze.
Výsledky jsou 27,5 % NK buňky s trofoblastem - není to prý příčinou druhotrimestrálnního potratu ale jeho následek.
Dále Anti SSA/Ro 42 U/ml (0-7), a Anti-Ro60 47 U/ml (0-7)

Medikace : Metypred 16 mg na 14 dní, pak 12 mg dalších 14 dní a pak 8 mg ponechat., kontrola a pak se uvidí.

Paní doktorka napsala léky a žádanku, na mé dotazy na e-mail prý nemá čas ale dovolat se jí také nemůžu, proste volám a furt to nikdo nebere. Volám na číslo 234 770 255

Musím Vám říct, že mám z toho Metypredu dost obavy, nedokáži si představit jak ho dlouho budu brát, jsem takový strašpitel o sebe :D ale miminko si moc přeji a teď jsem v začarovaném kruhu, jestli to opravdu je příčina našich ztrát a jestli ty prášky nebude brát zbytečně
Jestli chápu dobře, ty léky jsou jak na hodnoty NK buněk tak i na ty autoimunitní?

Prosím má někdo podobný problém a těhotenství dopadlo v pořádku přirozěne?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.4.23 21:53

@ajajaja ahoj, brala jsem před otěhotněním a i v těhotenství Medypred a dokonce 16mg. Potratila jsem celkem 5×. 4× po přirozeném a 1× po ivf. Děti mám po ivf 2. Nebála bych se Medypredu, respektive já bych bez něj děti neměla a paní doktorka určitě ví co dělá a fakt nestíhá. Chodí k ni hodně lidí. Drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
7.6.23 13:59

Ahoj nezbyl někomu prosím doma Dexamed? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
29.10.24 20:50

Ahoj holky, snažíme se o dítě nějakých pět let. Otěhotním snadno, ale zatím jsem pokaždé potratila. Vypadá to, že příčina potrácení je asi v imunologii, tak bych chtěla oživit diskuzi a zeptat se vás, které jste sem v minulosti psaly, jak jste dopadly? Podařilo se vám nakonec otěhotnět a donosit zdravé miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.11.24 09:22

@UrticaUrens podařilo mám téměř dvouletého syna narodil se 27+0tt a po 7 měsících v nemocnici jsme se dostali domů… Sice to byl běh na dlouhou trať ale poklad náš máme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
9.11.24 10:32
@milas píše: Více

To je krásná zpráva, jsem ráda, že ti to vyšlo :srdce: Zrovna tvůj příběh si pamatuji, měli jste tu cestu hodně trnitou. Jakou léčbu jsi nakonec měla, že se to povedlo? A kvůli čemu porod v 27. tt.? A co miminko, jak na tom po narození bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.11.24 11:15

@UrticaUrens miminko má za 14 dni 2 roky prostě jsem se začala otvírat a nějak týden jsem byla hospitalizována ale stejně se Míšovi chtěli ven narodil se 27+0 a 820g a v 18 dnech mu dělali stomii vývod střeva ven měl nezralé tenké střívko. Pak měli oboustranný zápal plic operaci oček a pak pokus o zanoření stomie a ten nevyšel a pak centrální kater na umělou výživu a věčně že máme počítat s nejhorším. Několikrát zaintubovany v umělém spanku. Centrální výživy jsme se zbavili asi v 6,5 měsících byl oak už na Sunaru a vytáhli nám ho 3 dny než jsme šli domů. Kyslíku na noc jsme se zbavili 2 dny před propuštěním akorat se stomii jsme šli domů ale takovou že mu trvalo 15 cm střeva ven. No a to nám vrátili v březnu do bříška no a v červenci se začal plazit v září lézt po 4 a pak sedět i stát v postýlce. Už i nádherné žvatla a do toho táta táta kde je táta?
Co nám pomohlo po tím prvním porodu kdy Petanek se narodil a pak umřel se mi imunita nějak sklidnila ale u Mišky jsem měla intralipidy před KET za týden po Ketu a tuším ještě ve 3 týdnech… Teď už je malý docela živel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí