Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jenjen Ahoj dostala ses nějak k Mudr Malíčkové nebo ti aspoň odpověděla na mail?
Ahoj, zkouším také, nevíte, zda bere nové pacienty? Taky už jsem slyšela, že nebere. Díky ![]()
@DandátkoP Zvenku nebere. Pouze z Gennetu. Zkousela jsem ji napsat i mail
@Jeřabina1 už se mi taky podařilo dovolat. Nebere už nikoho, v Iscare i v Gennetu končí, jede do zahraničí a zatím za ní ani náhradu nemají.
No jo vsichni dobri odchazi
.
Nezbyva nez jj
a poprat hodne stesti
Ahoj holky, prosím, nevíte na koho by se dalo ještě obrátit kromě Mudr. Malickove? Dekuju
@wendelina30 už máš nějaké doporučení na jinou lékařku? Já jsem na štěstí stihla Maličkovou ale pomoc potřebuje kamarádka…
@Evženie77 Psala jsem prof. Ulcove-Gallove. Do hodiny odpověděla s tím, že nema problém se nám věnovat
Ozivuji diskuzi, nevi nahodou nekdo, zda pani dr. Malickova bere pacienty nebo, kde ted pracuje? Chodila jsem ted do Gennetu, ale na ni jsem nenarazila. Je zase u Apolinare?
Diky
@TKaa Taky jsem ji sháněla, ale údajně pracuje teď v zahraničí. Víc už jsem pak po tom nepátrala
@TKaa
Byla jsem u ni 17.12., o vysledky si mam napsat mail 27.12. a jsme domluvene na dalsi lecbe…o tom, ze by mela koncit mi nic nerikala.
Chodim za ni do Iscare. Stačí zavolat do recepce a objednat se.
@Pemik aha, jezis, tak moc dekuju, omrknu to, kdyby se mi pan Koucky neozyval ![]()
@TKaa píše:
@Pemik aha, jezis, tak moc dekuju, omrknu to, kdyby se mi pan Koucky neozyval
Do Iscare jsem volala a neobjednávají. Opravdu mi řekli, že bude v zahraničí, nové pacientky neberou a samotné Iscare nemělo ani náhradu ještě. Je mozné, ze sve pacientky bude resit emailama…
@TKaa
Ahoj, tak v jine diskuzi tady na emimi psala holcina, ze se k dr Malickove normalne ted objednala…