Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
26.8.21 21:32

Pro Anonymni: nemoci ani ne, spis kolik mas sourozencu a jestli maji deti…
A jake mate spermio a jestli jste byli na testu defragmentace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.21 07:27

@Pemik a vám nic nezjistila? :(

• Citovat
  • Upravit
685
31.8.21 21:08

Ahoj holky, neradila jste se některá s paní doktorkou ohledně očkování na kovid 19? My co máme zvýšenou imunitu, jaký má na to názor ona? Zda očkovat či nikoliv. Předem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
31.8.21 21:33

Pro Anonymni: bohuzel, nic zavazneho. Jen obcas nejake hodnoty malicko mimo, ale nic dlouhodobeho nebo zavazneho.
Takze jsem mela kortikoidy, pak intralipidy a pak imunoglobuliny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.9.21 19:18

Malíčková

Za mě říkám rovnou velmi negativní zkušenost a ještě si hodně rozmyslím, zda na ní nepodám oficiální stížnost. Po první neúspěšném IVF mě znovu hnali na imuno. Malíčková mě prý dostatečně vyšetřila a řekla, že sem po imuno stránce v pořádku a nemůžeme mi pomoci. Z vlastní iniciativy jsem jela do Plzně k Ulčový kde mi dělala další vyšetření a sdělila mi, že nechápe jak paní doktorka Malíčková mohla zapomenout vyšetřit Zonu Pellucidu. Protilátky sem měla totiž pozitivní :zed: :roll: :roll:. Nasadila medrol a uvidíme. v CARu byla jediná omluva to, že paní doktorka zapomněla…
Takže kdyby to bylo na Malíčkové tak ze mě dál tahají vesele peníze a zkoušíme daší a další IVF.
Dnes jsem 5 den po KET se zonou free tak uvidíme. Chápu, že měla v životě teď obrovskou tragédii ale pokud se na to necítí tak nemá pane bože sedět v několika centrech a a tak blbě léčit. Navíc, po dnešku nejsem jediná, dnes se mi ozvala paní s podobnou zkušeností. Za mě je doktorka Malíčková propadák. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.9.21 19:47

@Azazella1 ahoj,nejen, ze Ti rozumim a je mi lito, co se prihodilo, ale ja potvrzuji, ze jeji lecba ci obecne pristup sel o nekolik levlu dolu! Kdysi to byla spicka, ktere jsem duverovala, pod vlivem jejich osobnich trablu se vse zmenilo.Take uz neverim, take jsem overovala u dr. Ulcove, ac k ni mam jiste pripominky…take nasla neco( antifisfolip. protilatky), ktere Malickova neresila ci nezkoumala..Prispivala jsem v minulosti k jeji osobe, uz nevim nazev tematu, velice nepekne se do me pustily nektere uzivatelky…za co? Za to ze jsem slusne sdelila sve spatne zkusenosti.
U me nejen pochybila, ale i vedome nepomohla, jak puvodne sama navrhla…
Uz to nechci znovu ozivovat, ale stve me, ze ona si muze takove chovani dovolovat a nic se nedeje, ale nam zenam jde preci o zivot ci nezivot noveho clovicka? Takze jeji pochybeni a chovani mi vic nez vadi! Pokud se neciti, at se sama leci, protoze muze hodne ublizit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.10.21 19:56

Nevíte náhodou co měl ten její syn?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.10.21 19:58

Protože mně někdo říkal, že je rozvedená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.10.21 19:22

Premyslim, jestli ma cenu oslovit pani doktorku a poprosit ji o konzultaci. Mam za sebou IVF, ET a 2× KET. Az pred poslednim KET jsem byla odeslana na repr. imunologii Imunnia. Samozrejme byly zjisteny NK bunky 31% na 6 tydnu pred KET. Vubec zadny kontrolni odber. KET zase nevysel a ja se ted nemuzu probojovat ani k tomu, aby mi ten odber udelali. Takze chci i menit CAR - to uz citim od zacatku. Chci zkusit Gennet a chtela bych k pani doktorce. Nema nekdo zkusenost, prijala cloveka, kdyz puvodne chodil jinam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
22.10.21 19:30

@BaraodKolina
Ahoj, jasny, bere kohokoli. Objednej se…terminy ma za 6-8 tydnu.
Me se vzdycky pta kolik mame kde embryi, aby vedela, co se chysta.
Byla jsem u ni ve ctvrtek, byla moc mila. Ne vzdy je v takove nalade.
Je to odbornice.
Jo a imuno odbery se delaji jen ve ctvrtek, tak pokud jsi mimoprazska, tak se objednej na ctvrtek. Jinak muzes kdykoli, ale na odber pak musis prijit v ten ctvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.10.21 19:37

@Pemik Dekuji moc za info. A potrebuji zadanku? Zatim jsem si domluvila prvni konzultaci v Gennetu - bohuzel mi dali termin az 25.11. A ja bych pak nerada treba dalsi dva mesice cekala na imuno. Potrebuji to resit na imuno driv, protoze bych rada zadala o IVF idealne hned v lednu, protoze 2.4. mi bude 40 a stihnu tak jeste IVF na pojistovnu. No a taky jsem popravde jeste nevysadila ani kortikoidy, protoze mi prijde nesmysl je vysadit aniz bych vedela, jestli to trochu zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
22.10.21 20:01

@BaraodKolina
Po me zadanku chteli…objednali me s tim, ze ji mam dodat, tak jsem ji posilala mailem dodatecne.
Myslim, ze se ji nebude libit, ze nema tve vysledky pred kortikoidy…protoze tak nema porovnání. No uvidis, co ti rekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.10.21 20:08
@Pemik píše:
@BaraodKolina
Po me zadanku chteli…objednali me s tim, ze ji mam dodat, tak jsem ji posilala mailem dodatecne.
Myslim, ze se ji nebude libit, ze nema tve vysledky pred kortikoidy…protoze tak nema porovnání. No uvidis, co ti rekne…

No, ja bych ji samozrejme mailem poslala vysledky z repr. imunologie. Tehdy jsem jeste kortikoidy neuzivala a zjistili mi prave tu vysokou hodnotu NK bunek. Soucasne bude vedet i davkovani, jak jsem kortikoidy uzivala a uzivam. Prijde mi proste skoda je vysadit a zacit uplne od zacatku. Ale je mozne, ze mi hned na zacatku vynada, proc je beru. Ja uzjsem hrozne zklamana z toho, ze pristup lekaru neni podobny, zemi delaji KET a ani nevi, jak na tom s NK bunkami pred transferem jsem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
22.10.21 20:41

@BaraodKolina
Tak hodne stesti…
Mas uz nějaké deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104