Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
119
4.1.21 09:46

@Pemik ok…tak ja to zkusim… Je to nejaky zmateny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.2.21 12:58

Ahoj holky, je možné se objednat k paní doktorce Maličkové? Chodím teď do Podolí, ale ráda bych přešla k ni. Popřípadě máte na ni nějaké spojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
18.2.21 13:01

Ahoj, volej na recepci.
Me do mailu vzdy napsala výsledky a ze se mam objednat přes recepci Iscaru. Sama neobjednava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.2.21 13:06

@Pemik a myslíš že mě vezme když jsem v Podolí na imunilogii, v icare navštěvuji gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
18.2.21 15:19

@Nunik 1995 Mela bys mit doporuceni od lekare. Myslím, ze bez nej te nevezmou.
My meli imunologii v Plzni a ptala se, proc chcem i od ni, kdyz uz mame…ale nakonec nas vzala a leci. Do Plzne uz nechodím.
Urcite to zkus, nikdo jiny to nezaridi, at si to nevycitas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
18.2.21 16:04

@Nunik1995
Já taky chodila do Podolí, ale pak jsem jí napsala, a vzala mě. Ale je to 7 let, když dělala na Karláku. Myslím, že doporučení nebudeš potřebovat, pokud už máš indikovaný imuno problém. Pokud máš problém, určitě běž k ní. Já jen díky ní po deseti letech neúspěšných IVF jsem otěhotněla přirozeně:) Je skvěláááááá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
18.2.21 16:13

@sofie1974 @Nunik1995
Ja k ni presla na podzim a chtela po me doporuceni i za manzela, coz jsme nemeli…nakonec udelala testy i jemu.
Bez doporuceni te ani neobjednaji… :(
Aspon tak je to v Iscaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
22.2.21 15:51

@Nunik1995 ahoj, tak ja se k ni ted objednala v Gennetu (jsem tam uz vedena jako pacient). Je tam vzdy ve stredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lu.malaku
22.2.21 16:16

@Nunik1995 ahoj! Můžu se prosím zeptat proč chceš pryč z Podolí? Jsem tam teď objednaná ale na žádance mám přímo toto centrum. Tak si asi nemůžu vybírat :think: klidně SZ a děkuji moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1119
22.2.21 22:51

@lu.malaku protože v Podolí všem nasadi stejnou léčbu. Nezajímá je výsledek. DR. Malickova jde individuálně. Jsou tri cesty v CR- Malickova, Uricova-Plzen, Podoli- nevim, kdo je po dr. Madarovi. Kazdy jede po své linii- a mají úspěchy. I Podolí. Ale pokud jste komplikovaný případ, běžte k ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.6.21 16:42

Malickova

Ahoj holky, mate aktualne zkusenosti s Dr. Malickovou? Ke konci roku jsem z ni nemela dobry pocit, delala chyby a v emailech byla protivna…bojom se vubec k ni jit…jak to ted vypada??? Diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
2.6.21 16:59

@jana2019 ahojky… Ja u ni byla asi v lednu nebo v unoru a byla naopak velmi mila a vstricna… Ma za sebou pry nejake tezsi obdobi, tak mozna nebyla uplne v nalade. Je to taky jen clovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.6.21 17:06

@TKaa tak to jsem rada, ze je vse ok, vim, ze je to jen clovek, ale to ja taky a na me byla no proste neprofesionalni, uz to nebudu rozepisovat…Tobe diky :) V emailove komunikaci take ok?,myslim odpovida na emaily obratem, tak jako driv…ja se prave musela opakovane pripominat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.6.21 17:08

A pomohla Ti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
2.6.21 17:21

@jana2019 ja si s ni nepisu. V gennetu kam chodim je jen ve stredu. Ale psala jsem ji ohledne ockovani na covid a hned druhy den mi volala a vse ok. Za me ona je jeden z nej profiku v CR, takze jestli ma nekdy blbou naladu, tak to neberu jako neprofesionalitu. Ale urcite klidne muzes hledat jinde, jestli ti nesedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí