Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ginuš @Ginuš a zpravy si kopirovali taky, ale moje zpravy si kopirujou vsude, takze na tom neni podle me nic divnyho…
@TKaa tak u mě to bylo obráceně. 4× přirozené těhotenství které imunita prostě nedovolila a zabila. Hlavní je, ať se zadaří a dopadne to dobře. U mě to dobré dopadlo, přes všechny nezdary, takže jsem s tím smířená a v klidu. Nevyhledat dr Malíčkovou, nedopadlo by to
@TKaa no mě se přímo zeptali zda by si mohli okopirovat všechno, jak se léčba vyvíjela. To jak jsou pozadu a co dokáží říct těhotné psát veřejně nebudu. Stačila pak reakce dr Malíčkové když jsem jí to přetlumočila.
@Ginuš jak rikam, ja tam byla spokojena, ale v Praze jsem se dostala k Malickove, o Plzni vi a zadne reakce nemela
vlastne nechapu, proc to porad opakujes, kdyz tam ani nechodim ![]()
@Ginuš a co jsi mela za problem? Ja jdu ted na cerklaz, tak snad to konecne vyjde…
@TKaa u mě byla problém imunita a tu v Plzni bohužel odflakli a stálo mě to dost let, potratů a nervů. Otěhotnění problém nebyl. Jinak jsem si popletl nicky, myslela jsem, že odpovídám tazatelce jana2019. Držím palce ať ti to vyjde..
@Ginuš ahoj,me U-G neresila nk bunky, vubec ji nezajimaly, ikdyz to byl driv muj problem…nasla nejake zvysene antifisfolipidy, Malickova zas neresila/ neodebirala krev na to co U-G a venuje se nk bunkam…tak babo rad, ale samozrejme Malickova je velka odbornice, jen pro nas laiky je to tezke se vyznat, hlavne kdyz clovek jeste nema zkusenosti, je v tom poprve, nove…
@Anonymní píše:
@Ginuš ahoj,me U-G neresila nk bunky, vubec ji nezajimaly, ikdyz to byl driv muj problem…nasla nejake zvysene antifisfolipidy, Malickova zas neresila/ neodebirala krev na to co U-G a venuje se nk bunkam…tak babo rad, ale samozrejme Malickova je velka odbornice, jen pro nas laiky je to tezke se vyznat, hlavne kdyz clovek jeste nema zkusenosti, je v tom poprve, nove…
No vidíš. Mě U-G vzala krev jednou a doporučila kortikoidy a bez kontroly. U dr Malíčkové to zas bylo tak, že dala kortikoidy, nabírala krev a kontrolovala, pak povolila těhotné.. Řešila i nk buňky, antifosfolipidovy syndrom atd. Fakt všechno. Mě i během těhotenství vyskakovali další a další novinky.
Je to hrozny…to je bez debat, byl dlouho nemocny, ale i tak by jako lekar mela byt profik, ja jsem potratila( vim, neni to totez) a take jsem proto nebyla zla na ostatni, ale to uz nerozebirejme…treba uz je v poradku a srovnana…
Nekdo zminoval, ze je vic dobrych repr. imunologu- neni to tak, v CR tak do 5,potvrzeno i napr.dr.Kouckym…
@Anonymní píše:
Je to hrozny…to je bez debat, byl dlouho nemocny, ale i tak by jako lekar mela byt profik, ja jsem potratila( vim, neni to totez) a take jsem proto nebyla zla na ostatni, ale to uz nerozebirejme…treba uz je v poradku a srovnana…
Nekdo zminoval, ze je vic dobrych repr. imunologu- neni to tak, v CR tak do 5,potvrzeno i napr.dr.Kouckym…
No to opravdu stejne neni, nicmene i tim spis bychom ji meli chapat. A ano, mozna si mela vzit vetsi pauzu a proste vam rict, at si prozatim najdete nekoho jineho… Ale holt ona je nejlepsi no, tak se nejspis snazila alespon o neco. Fakt ji nebudu vycitat, ze neodpovi na email nebo neni zrovna uplne slunickova, kdyz muzu byt rada za to, ze momentalne vubec praktikuje. ![]()
@TKaa takze my musime stale jen chapat a chapat, nase zivotni problemy take nikoho nezajimaji…ale dost, vubec nevis o cem mluvis, nikdo nechce, aby byla slunickova, jsi vazne mimo a nevim, proc porad utocis…ja jsem jen popsala svou spatnou zkusenost a nebyt jineho lekare( obycejneho gynekologa), tak bych mela hodne trablu, protoze by me v tom tehdy Malickova nechala…Bud rada, ze tobe pomohla a nechej ostatni vyslovit svou zkusenost.
@Anonymní píše:
@TKaa takze my musime stale jen chapat a chapat, nase zivotni problemy take nikoho nezajimaji…ale dost, vubec nevis o cem mluvis, nikdo nechce, aby byla slunickova, jsi vazne mimo a nevim, proc porad utocis…ja jsem jen popsala svou spatnou zkusenost a nebyt jineho lekare( obycejneho gynekologa), tak bych mela hodne trablu, protoze by me v tom tehdy Malickova nechala…Bud rada, ze tobe pomohla a nechej ostatni vyslovit svou zkusenost.
@Anonymní píše:
Jasne, mne umrely 3 deti a nevim o cem mluvit… Tady je opravdu jakakoliv komunikace zbytecna. Mej se.