Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jana2019 a jinak mne neni moc s cim pomoci, jdu ke Kouckymu a na cerklaz a dalsi reseni bude az v tehotenstvi, takze to si jeste pockam
@TKaa píše:
@jana2019 ja si s ni nepisu. V gennetu kam chodim je jen ve stredu. Ale psala jsem ji ohledne ockovani na covid a hned druhy den mi volala a vse ok. Za me ona je jeden z nej profiku v CR, takze jestli ma nekdy blbou naladu, tak to neberu jako neprofesionalitu. Ale urcite klidne muzes hledat jinde, jestli ti nesedne.
A muzu se zeptat na jeji nazor na ockovani vzhledem k planovani tehotenstvi a k imunite?
Dekuji
@Anonymní píše:
A muzu se zeptat na jeji nazor na ockovani vzhledem k planovani tehotenstvi a k imunite?
Dekuji
V mem pripade ho rozhodne doporucila (snizena odolnost vuci infekcim), jinak nejspis zalezi na tom, co konkretne ma clovek za problem, u nekterych poruch se protilatky nevytvari. Ja ho doporucuji, covid zpusobuje srazeniny v uz tak srszenejsi tehotensky krvi a nasledky jsou nekdy fatalni -(potraty, mrtve rozene deti) a toho jsem si uz uzila dost…
@jana2019 @TKaa
Ahoj, taky k ni chodim…tedy ted si spise píšeme. Obcas je trochu stroha, ale v pohode, hlavne kdyz pomuze.
Na maily odepisuje do druheho dne, nemuzu si stezovat.
Jinak ma v mailu uz nove jmeno: Karin Černá.
@Pemik ahojky,nejsem citlivka a na nalady u lekaru jsem zvykla, ale v jejim pripade to bylo opravdu neprofesionalni ( vicekrat)uz to nechci zminovat. Jinak prave vzdy rika, ze mam do 3 dnu napsat o vysledky…tyden cekam, nic, znovu pisu a citim jak mi naStvane odepisuje…neni mi to prijemne a to jsou relativne malickosti. Kazdopadne pokud pomuze to je zasadni.
@TKaa ahojky,Koucky te prijme i kdyz jeste nejsi tehu? Vim, ze v tom byl docela nekompromisni… ![]()
@Anonymní píše:
@TKaa ahojky,Koucky te prijme i kdyz jeste nejsi tehu? Vim, ze v tom byl docela nekompromisni…
Nene az v tehotenstvi ![]()
@jana2019 asi bych nechodila k lekari, ke kteremu ztratim duveru nebo se mi u nej nelibi ![]()
@TKaa mas pravdu, citim to stejne, ale vis, jak je to v tomhle oboru narocne…moc odborniku neni…paa
@jana2019 to je pak otazka priorit… Ja byla spokojena i u pani Ulcove Gallove, ale nechce se mi jezdit pak do Plzne. Urcite jsou i jini dobri imunologove, kteri vam budou vyhovovat vic a budou mit cas.
@Anonymní píše:
@Pemik ahoj,ktere dny je v Iscare, dekuji:-)
Ahoj, nedokazu rict. Uz je to dlouho, co jsem u ni byla osobne. Zadanky mi posila mailem a stejne odpovida na vysledky. Zrovna dnes rano mi odepsala.
Jinak pokud mas zadanku, tak se u ni objednej na recepci. Myslim, ze se ceka cca 6 tydnu. Me bylo pak jedno, ktery den a hodinu, hlavne ze me vzala.
Je na patre s gastroenterologii.
Hodne stesti
@jana2019 určitě k paní dr jdi. Mě taky přišlo po emailu, že je odměřená a vůbec jsem neměla dobrý pocit, ale pokud mi mohl někdo pomoci, byla to pravé ona. Při návštěvě byla milá a vše v pohodě. Někdy zdání klame… Držím palce. Nám pomohla ![]()
@TKaa píše:
@jana2019 to je pak otazka priorit… Ja byla spokojena i u pani Ulcove Gallove, ale nechce se mi jezdit pak do Plzne. Urcite jsou i jini dobri imunologove, kteri vam budou vyhovovat vic a budou mit cas.
No já byla u dr U-G a bohužel není tak daleko jako dr Malíčková. Když jsem pak byla v Plzni na screeningu, ptali se mě, zda si mohou zprávy od dr Malíčkové okopírovat. Pokud je jen trochu možnost, dr Malíčková je prostě top, mám za sebou „zbytečné“ 4 Ivf, stačila by jen léčba dr Malíčkové, ale to se zjistilo při 4 ivf (doteď v duchu děkuji holčině, která mě tu nahlodala ať tam zajedu mám to cca 2 hodiny cesty), kdy jsem byla vystresovaná z 5ti potratů, ale měla jsem doma dítě z pátého těhotenství, tak jsem věděla, že to jde a bojovala dál.
Kdybych se řídila doporučením dr U-G druhé dítě nemám.
Příspěvek upraven 03.06.21 v 08:42
@Ginuš ja k Malickove budu chodit v tehotenstvi, s Ulcovou Gallovou jsem byla taky spokojena, je pravda, ze pracuje z trochu jineho pohledu, nez treba v Gennetu, ale zase to bylo prospesne jinym smerem a otestovala i veci, ktere v Gennetu neotestovali. Takze tak.