Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2776
11.4.20 06:23

Ahoj holky chci se zeptat, jestli paní doktorka teď ordinuje nebo jestli mají zavřeno? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
11.4.20 10:02

@Margit. Tomanova psala jsem tam a ještě neordinuji a neví kdy začnou asi příští týden snad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
11.4.20 10:20

@Kriistyna moc děkuju za informaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.20 22:59

Ahojky holky, mohu se zeptat, zda-li už paní doktorka ordinuje? Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
2776
21.4.20 06:05
@Anonymní píše:
Ahojky holky, mohu se zeptat, zda-li už paní doktorka ordinuje? Moc děkuji.

Ahoj, prý až od května

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
21.4.20 08:01

@Margit. Tomanova a už se můžeme objednavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
21.4.20 08:37

@Kriistyna jeste ne. Má si pry člověk zavolat až v květnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
4.5.20 08:57

Ahoj holky zrovna jsem dostala termín u paní doktorky. zajimalo by mě, jestli mi s sebou stačí poslední výsledky imunologie z jiné kliniky? Jdu k ní jako nový pacient

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
4.5.20 09:09

@Margit. Tomanova já tam jedu dneska, volali mi už ve ctvrtek, myslím si, ze to určitě bude stačit ona si té asi stejnak nabere znova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
4.5.20 09:49

@Kriistyna děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
14.5.20 18:19

@Evženie77 @Ginuš Nevím, jestli si mě ještě pamatujete, že jsme si tu psali, ale zjistila jsem, že jsem nečekaně těhotná, test je pozitivní, je to teprve opravdu na začátku a moje otázka zní, mám ještě nějakou šanci se dostat k paní doktorce? Vůbec se nedokážu radovat, už teď propadám panice, že to zase špatně dopadne :,( Poradíte, jestli se tam objednat hned? Ještě jsem nebyla ani na první kontrole, těhotenství nemám potvrzené, ale meškám a test je jasně pozitivní :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
14.5.20 18:25

@monty.python gratuluji :hug: jsem s ni v kontaktu, hned bych ji zítra zavolala nebo napis mail na ten reaguje, akorat jestli mas zvýšené NK buňky, tak jestli už nebude pozdě :roll: ale zase příroda je vsemocna :hug: a jestli tam má být, tak tam bude, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
14.5.20 18:30

@Kriistyna Nevím, co jsou zvýšené NK buňky :oops: Potratila jsem v 19tt, najednou mi odtekla plodová voda, do té doby bylo všechno na jedničku. A kde na ni najdu mail? Mohla bys ho třeba, prosím, poslat do zprávy? A nevadí, že jsem u ní nikdy nebyla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
14.5.20 18:34

@monty.python a proč k ni teda chces jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
14.5.20 18:43

@Kriistyna Při propuštění z nemocnice mi řekli, že mám silnou imunitu, potratila jsem bez jakýkoliv příčiny, všechno bylo v pořádku :think: O imuno vyšetření mi bylo řečeno na kontrole na gynekologii, ale v tu dobu jsem neměla zatím chuť cokoliv řešit. Chci udělat maximum, aby se to neopakovalo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí