Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky chci se zeptat, jestli paní doktorka teď ordinuje nebo jestli mají zavřeno? Děkuju
@Margit. Tomanova psala jsem tam a ještě neordinuji a neví kdy začnou asi příští týden snad ![]()
Ahojky holky, mohu se zeptat, zda-li už paní doktorka ordinuje? Moc děkuji.
@Anonymní píše:
Ahojky holky, mohu se zeptat, zda-li už paní doktorka ordinuje? Moc děkuji.
Ahoj, prý až od května
Ahoj holky zrovna jsem dostala termín u paní doktorky. zajimalo by mě, jestli mi s sebou stačí poslední výsledky imunologie z jiné kliniky? Jdu k ní jako nový pacient
@Margit. Tomanova já tam jedu dneska, volali mi už ve ctvrtek, myslím si, ze to určitě bude stačit ona si té asi stejnak nabere znova…
@Evženie77 @Ginuš Nevím, jestli si mě ještě pamatujete, že jsme si tu psali, ale zjistila jsem, že jsem nečekaně těhotná, test je pozitivní, je to teprve opravdu na začátku a moje otázka zní, mám ještě nějakou šanci se dostat k paní doktorce? Vůbec se nedokážu radovat, už teď propadám panice, že to zase špatně dopadne
Poradíte, jestli se tam objednat hned? Ještě jsem nebyla ani na první kontrole, těhotenství nemám potvrzené, ale meškám a test je jasně pozitivní ![]()
@monty.python gratuluji
jsem s ni v kontaktu, hned bych ji zítra zavolala nebo napis mail na ten reaguje, akorat jestli mas zvýšené NK buňky, tak jestli už nebude pozdě
ale zase příroda je vsemocna
a jestli tam má být, tak tam bude, držím palce ![]()
@Kriistyna Nevím, co jsou zvýšené NK buňky
Potratila jsem v 19tt, najednou mi odtekla plodová voda, do té doby bylo všechno na jedničku. A kde na ni najdu mail? Mohla bys ho třeba, prosím, poslat do zprávy? A nevadí, že jsem u ní nikdy nebyla?
@Kriistyna Při propuštění z nemocnice mi řekli, že mám silnou imunitu, potratila jsem bez jakýkoliv příčiny, všechno bylo v pořádku
O imuno vyšetření mi bylo řečeno na kontrole na gynekologii, ale v tu dobu jsem neměla zatím chuť cokoliv řešit. Chci udělat maximum, aby se to neopakovalo ![]()