Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Holky přišli některé z Vás výsledky od paní doktorky e-mailem o víkendu?
Mne ano ![]()
@jizvíková musíš mít zadanku, pak si můžeš vybrat ke komu chces, ale hodně holek psalo, ze paní doktorka moc nebere nebo je hodně dlouhá čekací doba.
@jizvíková píše:
Děvčata, prosím, musím mít doporučení k mudr malíčková?
Ahoj, ja treba doporuceni nemela, sla jsem bez ale bylo to uz v roce 2o17 takze se situace mohla zmenit.. kazdopadne ted bych to uz pojistila zadankou jak ctu ze holky nevzala bez..
@Fíífía píše:
Holky prosím o info, vy co uz jste chodily za paní doktorkou na Karlák, a jdete za ní ted poprvé na jine pracoviště, potřebujete zase žádanku?
Nevíte některá?
Ahoj všem, mohla byste mi některá z vás poslat email na paní doktorku Malickovou?? Mám jen ten původní na karlák a tam už nepracuje, jak jsem pochopila. Jen bych ji chtěla ještě jednou po letech poděkovat ![]()
Díky ![]()
Ja chodím do iscare, ale ještě jsem nebyla u ní, teď mám po čtvrté ZT, tak doufám, že me k ní pošlou a neřeknou jen, že v 39 mám stará vejce
Ja chodím do iscare, ale ještě jsem nebyla u ní, teď mám po čtvrté ZT, tak doufám, že me k ní pošlou a neřeknou jen, že v 39 mám stará vejce
Ahoj prosím vás, který den jste byly v Iscare na imunologii, vůbec mi to dneska nezvedají ![]()
@Fíífía byla jsem v pondělí. Malíčková je tam každý den kromě středy, kdy je v gennetu. nicméně po přestěhování na českomoravskou je v Iscare takový chaos, že se nedivím už ničemu
@muslik moc děkuji za info.Dnes zase se nelze dovolat. Jinak na email KM. z Gennet odpověděla že mají plno a že nepribiraji nove pacientky. Potřebuji se dovolat do Iscare jak budou na tom no, našla jsem // na testu, tak doufám v dobrý konec.
Ahojky holky, můžu se zeptat kdo teď chodí k paní doktorce do Iscare? Jste z úplně jiné kliniky? normálně vás tam vzali? a jaká je cca objednací doba? Díky moc za vaše zkušenosti ![]()
@Margit. Tomanova ahoj já jsem se objednávala ke konci listopadu a dali mi termín na začátek února a kliniky vůbec neřeší ![]()
Holky přišli některé z Vás výsledky od paní doktorky e-mailem o víkendu?