Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
29.11.19 23:39

Ahoj holky, mužů se prosím zeptat, jak dlouhá je objednávaci doba k paní doktorce? Dekuji za odpověď :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
30.11.19 02:05

@Kriistyna ahoj, okolo 1,5 až 2 měsíců co teda vím, třebas někdo napíše něco jiného, ale jedná holčina jde skoro po 2 měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
4.12.19 15:06

@Ginuš dekuji moc za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
4.12.19 18:16

Holky mužů se zeptat kam radši? MUDr Karin Malickova nebo MUDr Zdeňka Ulcova-Gallova? Nebo je to jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
4.12.19 19:53

@Kriistyna rozhodne Malikova. Ulcova nam rekla, ze si mame najit darce, jen proto ze manzel nemel moc dobre vysledky spermiogramu (nebyly nejak extra tragicke) a vyhodila nas ze dveri :poblion:!!! S temi vyslekdy jsem sla na kliniku v Praze a Dr kdyz videla jeji doporuceni tak sla za primarem mu to ukazat a ten vtrhl do dveri a nevericne kroutil hlavou, ze tedy s postupem profesorky rozhodne nemuze souhlasit, ze ten spermio jako neni ukazkovy, ale zadna tragedie. O mesic pozdeji jsme meli spermiogram uplne v norme.

Me rekla, ze jsem za zenitem, je mi 36let a kdyz jsem prosila o vysetreni nk bunek z delohy tak mi rekla, ze az 3× potratim tak se se mnou o tom bude bavit, jeji argument byl, ze uz to dala hodne lidem… co na to chces rict :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
4.12.19 20:22
@Kriistyna píše:
Holky mužů se zeptat kam radši? MUDr Karin Malickova nebo MUDr Zdeňka Ulcova-Gallova? Nebo je to jedno?

Dr Karin Malíčková 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
4.12.19 20:34

@Kveetko jeje :zed: tak to je dobry teda :zed: tak já se objednam asi rovnou k ni, moc dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
4.12.19 21:22

@Kriistyna jj, malickova je úplně nejlepší. Určitě jdi k ní :palec:. Držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
4.12.19 21:31

@Kveetko a za jak dlouho jsou výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
4.12.19 21:43

@Kriistyna asi za tři týdny, myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
5.12.19 09:25

Tak holky jedu už 17.1. Super :dance: jsem zvedava jestli mi něco najdou jestli už přijdeme na to, co je špatně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
5.12.19 09:43
@Kriistyna píše:
Holky mužů se zeptat kam radši? MUDr Karin Malickova nebo MUDr Zdeňka Ulcova-Gallova? Nebo je to jedno?

Karin Malickova jednoznacne..O Ulcove bych mohla psat romany o tom jak mi rika, ze moje deloha je spatna a nereceptivni (ERA potvrdila opak a krasne receptivni).. Imunologicky jsem pry v poradku (to mi rekla v roce 2017 kdy neudelal testy jak mela).. A jedina Malickova prisla na to, ze mam v deloze NK bunky a proto potracim.. Dale mi rika, ze PGS je s prominutim k hovnu, ze to o nicem nevypovida ale k reseni imunity jsme se nikdy nedostali.. toz - hodne kecu kolem IVF na ktere neni kvalifikovana ale imunitu na co „kvalifikaci“ ma neresi..

Rikat zenske, ze potrebuje darkyni a pritom ma geneticky zdrava embrya, cyklus jako ze skatulky, pravidelny a bez potizi.. a ona ta „bobana“ rekne, ze deloha totalne nereceptivni a decka blbe.. NIKDY V ZIVOTE.. Zlata, bozska Malickova!!! :srdce: :srdce: :srdce: nedam na ni dopustit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
6.12.19 11:07

Ahojte

Příspěvek upraven 15.12.19 v 21:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.19 22:31
@Kriistyna píše:

U paní Malíčkové jsem nebyla, za to jsem bohužel byla u paní Gallové a rozhodně jí nemohu nikomu doporučit. Manželovi zjistila problém u spermií a mně sdělila, že mám zakrnělou dělohu a že si máme zažádat o adopci, že neotěhotním! Docela dlouho trvalo než jsem se z toho vzpamatovala. Dělohu mi přeměřovalo x doktorů a všem vyšlo, že jí mám normální, což se i potvrdilo, protože jsem otěhotněla hned po 1.ivf. Takže tuhle paní dr. můžu doporučit jen pokud má někdo zájem o stres a nevyžádané rady, šílená ženská. :roll:

• Citovat
  • Upravit
10073
9.12.19 09:52
@Anonymní píše:
U paní Malíčkové jsem nebyla, za to jsem bohužel byla u paní Gallové a rozhodně jí nemohu nikomu doporučit. Manželovi zjistila problém u spermií a mně sdělila, že mám zakrnělou dělohu a že si máme zažádat o adopci, že neotěhotním! Docela dlouho trvalo než jsem se z toho vzpamatovala. Dělohu mi přeměřovalo x doktorů a všem vyšlo, že jí mám normální, což se i potvrdilo, protože jsem otěhotněla hned po 1.ivf. Takže tuhle paní dr. můžu doporučit jen pokud má někdo zájem o stres a nevyžádané rady, šílená ženská. :roll:

To zni uplne jak Ulcova..uz by mela s tzv. praxi skoncit.. toto neni normalni.. mi rekla, ze mam nereceptivni delohu (zadny test na receptivitu delan nebyl!!! ), ze deloha ne malo „stavnata“ a ze dite nema sanci se tam uchytit a navic pry PGS nic neznamena a deti jsou spatne - ze potrebuji urcite darovane.. kdyz to videl muj lekar z CARu tak se podival do papiru, na me..do papiru.. na me.. a rika „Pani XYZ skutecne si myslite, ze potrebujete darovana vajicka a Vase deloha je spatna?“.. rikam „Ne pane doktore, nemyslim“.. jeho odpoved? „Ja taky ne, pekne pujdeme do vasich vajec a dite zkusime s Vasi delohou, kdyby ne tak NM ale prozatim to zkusime s Vami“.. Ta pani si ani nemuze rikat „lekar“ - uz tisickrat jsem premyslela, ze ji dam na komoru lekaru … to proste zamava s psychikou zeny natolik, ze se z toho sbira aspon tak rok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí