Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
26.6.19 14:21

@Monííí32 ahoj objednává se přes recepci iscare :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.19 08:31

:mavam: ahoj dozvěděla jsem se, že aktivitu NK buněk ovlivňuje i progesteron. O dost jí prý zvyšuje. Řešil jste někdo prosím s paní Malíčkovou? Přeci jen při ET a KET se forma progesteronu užívá ještě nad rámec vlastního.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.19 02:57

Holky, já jsem na první čekala 3 roky a na druhé 15 let. Vyzkoušela jsem úplně všechno…několik IVF, imunoléčby, hormony, rekreace, atd, atd…vždy bez úspěchu. Nakonec mi zabralo záměrné mechanické narušení děložní sliznice paní doktorkou - nějaká speciální metoda, která se musí provést, myslím že 8 den MC…ale už si to přesně nepamatuji. Sliznice se poškrábe, aby se oplodněné vajíčko uhnízdilo. Pak jsem si za pár dní pro jistotu ještě píchla hormon na prasknutí folikulu (i když jsem to v podstatě ani nepotřebovala) a přesně jsme načasovali pohlavní styk (byl jen jeden za celý měsíc, protože jsem měla silnou chřipku). No a vyšlo to, i když mi už bylo pár let po 40.. ….a vše proběhlo bez komplikací, jak těhotenství, tak porod a dítě v pohodě. U prvního jsem byla na jednom zákroku v děloze a taky se mi to hned po tom povedlo, i když mi hned mít styk nedoporučovali. V druhém těhotenství jsem se ládovala Béčkem B6, B9, B12. A také mi moje známá doktorka věd doporučila u druhého těh. NEPOUŽÍVAT jak v těhotenství, pak v blízkosti dítěte wifi, internet bez kabelu, mobil…což jsem pečlivě dodržovala a dodnes rozumně dodržuji…prý je to pěkné svinstvo!..na problémy v těhotenství, vývojové vady - nejvíce mozku, dále imunity (pořád máte dítě nemocné a oslabené a může snášet i špatně očkování), porucha zraku, atd! A nejlépe vypadnout z města do přírody…menší je tam pokrytí sítí nebo vůbec…což pro vývoj mimi je to nejlepší. Tak to jsou mé zkušenosti a možná to některé z vás pomůže…přeji neztrácet naději a odvahu!!! Tak hodně úspěchu všem!!!

• Citovat
  • Upravit
1494
1.7.19 05:14
@Anonymní píše:
Holky, já jsem na první čekala 3 roky a na druhé 15 let. Vyzkoušela jsem úplně všechno…několik IVF, imunoléčby, hormony, rekreace, atd, atd…vždy bez úspěchu. Nakonec mi zabralo záměrné mechanické narušení děložní sliznice paní doktorkou - nějaká speciální metoda, která se musí provést, myslím že 8 den MC…ale už si to přesně nepamatuji. Sliznice se poškrábe, aby se oplodněné vajíčko uhnízdilo. Pak jsem si za pár dní pro jistotu ještě píchla hormon na prasknutí folikulu (i když jsem to v podstatě ani nepotřebovala) a přesně jsme načasovali pohlavní styk (byl jen jeden za celý měsíc, protože jsem měla silnou chřipku). No a vyšlo to, i když mi už bylo pár let po 40.. ….a vše proběhlo bez komplikací, jak těhotenství, tak porod a dítě v pohodě. U prvního jsem byla na jednom zákroku v děloze a taky se mi to hned po tom povedlo, i když mi hned mít styk nedoporučovali. V druhém těhotenství jsem se ládovala Béčkem B6, B9, B12. A také mi moje známá doktorka věd doporučila u druhého těh. NEPOUŽÍVAT jak v těhotenství, pak v blízkosti dítěte wifi, internet bez kabelu, mobil…což jsem pečlivě dodržovala a dodnes rozumně dodržuji…prý je to pěkné svinstvo!..na problémy v těhotenství, vývojové vady - nejvíce mozku, dále imunity (pořád máte dítě nemocné a oslabené a může snášet i špatně očkování), porucha zraku, atd! A nejlépe vypadnout z města do přírody…menší je tam pokrytí sítí nebo vůbec…což pro vývoj mimi je to nejlepší. Tak to jsou mé zkušenosti a možná to některé z vás pomůže…přeji neztrácet naději a odvahu!!! Tak hodně úspěchu všem!!!

Ta metoda poskrabani sliznice se jmenuje scratching endometria. Někomu pomůže, někomu ne. Záleží na konkrétních problémech dané ženy. To ostatní, co popisujes…to si každý musí uvážit sám, jaký na to ma názor…Já se dočkala také po spoustě let a 9.transferech. A co mi pomohlo? To nevím, vyzkoušela jsem.kde co a vždy bylo vše luxusní a top, především děložní sliznice a vždy embryo…A miminko nikde…A přece nakonec jsem nejšťastnější maminkou na světě :srdce:…možná ke mně tehdy konečně přišlo to pověstné ŠTĚSTÍ, které možná vždy chybělo, a zadarilo se??? :kytka:
Také přeji všem cekatelkam, at se dočkají svých uzlicku štěstí :hug: at uz je to jakymkov způsobem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
8.7.19 08:57

Holky jdeme poprvé k Malickove, jsou nějaká doporučení co před dělat a nedělat, co třeba dodržet a čemu se vyhnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
8.7.19 18:49

Ahoj holky taky by mě zajímalo co očekávat s první náštěvy u p. maličkové. Jsme po 2 IVf s vlastními a bez uspěchu a 1 IVF s darovanými vajíčky a nic ani jednou duch prostě nic.. Tak nevím kde je problém nikdy jsem těhotná nebyla tak fakt mi je smutno kde je problém. i když můj muž má z předchozího manželství 3 děti. a nám se nedaří :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
9.7.19 15:50

Na první návštěvě si s vámi jen zhruba půl hodiny popodívá a pošle vás s mužem na odběry a až poté se uvidí, jestli je potřeba něco řešit nebo ne :) Výsledky odběrů jsou zhruba do týdne. Není potřeba nic speciálního dělat před ani po návštěvě :) Na odběry nemusíte být ani na lačno ani mít sexuální abstinenci. Žena daruje krev, muž sperma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
31.7.19 13:38

Děvčata jdu se pochlubit. Po x hokusech, pokusech, potratech atd. se nám podařilo otěhotnět přirozeně a před 14 dny se mě narodil syn. Byl to dlouhý boj cca 12 let, ale i díky paní doktorce úspěšný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
1.8.19 08:58

Ahoj holky, právě jsem nás objednala k Malíčkové, tak přináším nejnovější info. Volala jsem do ISCARE na recepci, objednání není problém (nyní objednávají na září, my jdeme 19.9. tzn za 7 týdnů), ale JE NUTNÉ DOPORUČENÍ. Bez toho nás prý paní doktorka nevezme! Snad to někomu pomůže :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
6.8.19 12:00
@Anonymní píše: :mavam: ahoj dozvěděla jsem se, že aktivitu NK buněk ovlivňuje i progesteron. O dost jí prý zvyšuje. Řešil jste někdo prosím s paní Malíčkovou? Přeci jen při ET a KET se forma progesteronu užívá ještě nad rámec vlastního.

Ahojka, progesteron muze take za aktivitu NK bunek, nicmene kdyz se podaji intralipidy ktere dokazou „zklidnit“ bunky, tak se klidne muze podavat exogenni progesteron.. Ja jsem spis zastancem „sit na miru“.. to znamena, ze budto nepotrebujes exogenni hormony nebo prave jejich podporu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
9.8.19 22:29

@Drbna777 moc gratuluji, také máme dceru díky paní Maličkové. Užívejte si mateřství :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
9.8.19 22:36

@aret1 ahoj, u paní doktorky se léčím od ledna, doporučení jsem neměla. Vzala mě bez problémů a léčí mě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
12.8.19 08:10

@Ginuš Ahoj, a ty jsi se k paní doktorce objednávala přes recepci nebo na základě nějaké přímé komunikace s ní? Já přes recepci a tohle mi řekli - a celkem důrazně, že bez doporučení mě v žádném případě nevezme :nevim: Tak třeba se jí to začalo zaplňovat a omezili příjem nových pacientek, opravdu nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
12.8.19 08:53
@aret1 píše:
@Ginuš Ahoj, a ty jsi se k paní doktorce objednávala přes recepci nebo na základě nějaké přímé komunikace s ní? Já přes recepci a tohle mi řekli - a celkem důrazně, že bez doporučení mě v žádném případě nevezme :nevim: Tak třeba se jí to začalo zaplňovat a omezili příjem nových pacientek, opravdu nevím…

Ahojka, ze se vmisim do diskuze.. ja se objednavala bez doporuceni, ale pani doktorka je hodne zaneprazdnena tak je mozne, ze uz zavedla „doporucenkovy“ rezim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
12.8.19 09:42

@aret1 psala jsem sní přes email a kontaktovali mě i telefonicky. A musela jsem jim poslat kopii doporuceni :roll:objednavala jsem se v červnu a objednali mě až 9.9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí