Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
13.6.19 10:26
@evelisi píše:
Holky pořád mi vrtá v hlavě imunologie. Z kliniky u nás ji mám dělanou několikrát a vždy v pořádku, ale je to jen ta základní. Mám za sebou 2× ET obě skončili anembryolou, 1× Ket biochemické, mám darované vajíčka. Preventivně dostávám to co by mi dala i imunologie. Imunologii Malíčkovou mám přes celou republiku. Na klinice i všude čtu, že se imunologie mění, že klidně ted může dopadnout špatně a v den transferu bude dobrá, nebo obráceně. Už fakt nevím 😕

Ahoj, mam to taky tak nejak podobne… byla jsi primo na reprodukcni imunologii? Jinak myslim, ze se ta imunogie az tak vyrazne skokove nepohybuje… ja mam za sebou vsechny mozne vysetreni, jedno neuspesne IVF (chtela jsem na pgs, ale z tri oplodnenych vajicek nevydrzelo ani jedno),po narozeni syna mam za sebou jedno ukoncene tehu pro VVV, jedno zamlkle a jedno biochemicke. v podoli na imunologii vse v poradku, rozsirena genetika taky v poradku.🤷🏻‍♀️ tak bud je to uz nekvalitnimi vajicky, ale otehotnim vzdy na prvni dobrou…anebo neco v te imunologii.pred synem jsem mela jedno biochem. a jedno zamlkle a byl problem v alergii na trofoblast…to se prelecilo prednisonem a po uspesnem tehu uz bylo vzdy v pohode. dneska jsem se teda objednala na konzultaci k dr. malickove a jsem zvedava, jestli na neco prijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
13.6.19 10:33

@Monica28 reprodukční imuno nemáme. Dělají mi u nás na klinice vždy tu asi základní a ta je vždy v pořádku. Když jsi se dnes objednávala, na kdy tě objednali? A kde ona sídlí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.6.19 10:50
@evelisi píše:
@Monica28 reprodukční imuno nemáme. Dělají mi u nás na klinice vždy tu asi základní a ta je vždy v pořádku. Když jsi se dnes objednávala, na kdy tě objednali? A kde ona sídlí?

Urcite bych tu reprodukcni imunologii doporucila…jsou to hodne obsahle testy, ktere se neda s beznym imuno nijak srovnavat…dela se bud v podoli nebo v plzni nebo ted jsem prave narazila na dr. Malickovou v praze v iscare. objednali me na 1.8. na konzultaci. Nasazovali ti prednison pred ET/KET? V pripade pozitivni bunecne imunity by se mel nasadit aspon 4tydny pred ET, naopak pokud neni bunecna imunita pozitivni, tak se nedoporucuje uzivat…jenze to fakt zjisti na reprodukcni imunologii…muzou byt problemy i jine, ktere jen prednison nevyresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
13.6.19 11:03

No já už se léčím na imuno přes 2 roky, více než rok jsem brala presnison, až 20 mg, měla jsem intralipidy… NK buňky proti trofoblastu 3× kolem 25%. Od rijna jsem absolutně bez léčby, potřebovala jsem si od všeho odpočinout a teď když jsem byla před dvěma týdny na kontrolním imuno vyšetření, tak mi změřili NK buňky kolem 10 procent. Takže opravdu se to asi hodně mění a možná moje veškerá snaha o léčbu byla spíše kontraproduktivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
13.6.19 11:08

Holky nemáte prosím na paní Malíčkovou aktuální e-mail? Teď jsem četla na modrém koníkovi, že paní v její klinice vezmou krev a ta se posílá k paní Malíčkové na rozbory. Zkusila bych jí napsat a domluvit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.6.19 11:15

@Synekdoche7

Lecis se u pani dr. Malickove? 20mg je docela dost. 8o ja vzdy brala jen 5mg, posleze 2,5mg. Tech 10% je jako lepsi vysledek? Promin za hloupy dotaz, ale v podoli to bylo na procenta - vyssi lepsi.😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
13.6.19 14:40

Jj, léčím se u Malickove. Těch 10 procent je zlepšení, protože se jedná o NK buňky, to jsou ty, nepřátelské - zjednodušeně řečeno. Takže tam je limit max 15 procent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.6.19 15:29

@Tdarinka ahoj, můžu se zeptat, jaké jsi měla hodnoty? Já měla 16 % a předepsali mi taky Metypred. Vůbec se mi do těch kortikoidů nechce.. :( Máš nějaké nežádoucí účinky? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
14.6.19 10:37

Holky podařilo se mi nemožné, všude čtu jak má paní Malíčková dlouhé objednací doby a já se právě objednala na příští měsíc :srdce: Teď jen doufat, že na příští kontrole v Caru se prokáže, že se tělo po anembryomole samo vyčistilo a nehrozí revize :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
14.6.19 20:16

Ahoj holky, jdu se poradit. Jsem už tak trochu zoufalá.
Mám 3.ivf za sebou a celkové 6 transferu, z toho 4× biochemko (řízené cykly)a 2× (kety v Přirozeném cyklu )si embryo ani neskrtlo. Teď jsem 9.den pi KET a zase biochemko, ve středu jsem měla pozitivní HCG 29,1 dnes test úplně bílý. V pondělí jdu na krev, abych mohla vysadit léky. Dnes jsem se už naštvala a objednala jsem se Do Iscare k MUDr Malickove. Základní reprodukční imuno, které mi dělali v centru mám v naprostém pořádku, také tu buněčnou imunitu, myslíte, že dokáže doktorka zjistit, proč to vždy u mě skončí takhle?
Děkuji za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
14.6.19 20:41

@jezovca Ahoj, u spousty holek něco zjistila, u mě třeba nic nezjistila :) Musíš počkat až u ní budeš mít výsledky odběrů, ty budou hotové do týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
14.6.19 20:58

@Nicky232 jedu tam s manželem, chci aby proklepla i manžela, žádanku budu mít na kompletní imunologické vyšetření partnerů, vyšetří nás oba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
15.6.19 00:10

@tamev ahoj ja měla 14,5 % dostala jsem metypred v sestupných dávkách po 5 tydnech kontrola krve a nk buňky màm 4,8 :dance: takže příští týden šup na ket :dance: :dance: :srdce: nežádoucí učinky žadné nemám, taky jsem se bála, ale co bych pro mimčo neudělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
15.6.19 09:06

@jezovca Vyšetří, ale ty odběry se dělají dopoledne, takže asi jenom když tak budete dopoledne. Ty daruješ krev, manžel sperma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
15.6.19 11:39

@Nicky232 máme konzultaci na 10:45. Děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie