Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
435
14.4.18 10:49
@Anonymní píše:
Chjo, do Gennetu první volný termín pro nové pacientky na červen, do Iscare na květen :(

To si myslím, že je úplně v pohodě. Když byla na Karlově náměstí tak byly objednací doby mnohem delší. Já třeba na indokrinologii se musím vždy objednávat minimálně 3 měsíce dopředu a u zubaře mě teď dali termín na září :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.18 10:14

Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jak probiha prvni vysetreni a jak dlouhy odstup od revize je nutny pro takove vysetreni. Uz k ni mam termin do Iscare.

Moc dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.18 10:41

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, zda nekomu z vas zjistili imunologickou pricinu opakovanych potratu. A pokud ano, co to bylo. Mam za sebou 2 SP 6/7 tyden a jeden zamlkly potrat se srdecni akci. (10.tyden). Dekuju. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
80
18.4.18 10:48
@Anonymní První vyšetření je pohovor s paní doktorkou a odběry krve.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.4.18 19:22
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jak probiha prvni vysetreni a jak dlouhy odstup od revize je nutny pro takove vysetreni. Uz k ni mam termin do Iscare.Moc dekuji.

Ja jsem byla u Maličkové hned po šestinedeli, tzn 6 týdnů od potratu v II trimestru. Pohovor a ve stejný den odběry. To bylo loni na Karlaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
19.4.18 09:21

@Ekmonek
To telefonní číslo je prosím tě do Iscare nebo do Gennet?
Moc děkuji Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
19.4.18 09:33

@andrevo Do Iscare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
19.4.18 10:13

@Ekmonek Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
23.4.18 16:39

@Anuska31 ahoj, uz jsi to prosim zrusila? Hrozne by se mi to hodilo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
25.4.18 13:10

@Lucie58 Ahoj, bohuzel.. nikdo se dlouho neozval.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
25.4.18 13:25

@Anuska31 To je škoda :( Zkoušela jsem tam volat a prý bohužel mají vše obsazené, tak si holt počkám na 14.5… a posuneme IVF na další měsíc.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
26.4.18 12:15

@ejbinka Ahoj, kontakt je tu

Mudr. Malíčková v Iscare - malickova@isca­re. cz, telefon 234770255.

Doporučení si myslím, že ale budeš potřebovat. Může Tě ho napsat i obvodní nebo gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.18 12:30

@ejbinka Me objednali v ISCARE i bez zadanky. A je pry nutne byt 6 nedel po tehotenstvi, to mi psala primo pani Malickova.(po samovolnem potratu, revizi), to je pry podminka pro odbery. Ale mozna po biochemickem je to jinak, radsi bych si overila.

• Citovat
  • Upravit
413
30.4.18 11:07

Chtěla bych se zeptat jestli na imunologii Malíčkové se bere skutečně jen krev ženy? V Podolí brali sperma partnerovi a pak ve výsledcích bylo rozebíráno jestli nejsem proti jeho spermiiím nějak alergická atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
30.4.18 12:12

@ejbinka Ahoj, můžu se zeptat kam chodíš do CARu? Jsme v iscaru a dělali tam partnerovi několikrát spermigram, také mu kolísá a má spíš méně spermio. Tak by mě zajímalo jestli si musím o zozšířené spermio vč. fragmentace říci. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí