Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Chjo, do Gennetu první volný termín pro nové pacientky na červen, do Iscare na květen
To si myslím, že je úplně v pohodě. Když byla na Karlově náměstí tak byly objednací doby mnohem delší. Já třeba na indokrinologii se musím vždy objednávat minimálně 3 měsíce dopředu a u zubaře mě teď dali termín na září ![]()
Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jak probiha prvni vysetreni a jak dlouhy odstup od revize je nutny pro takove vysetreni. Uz k ni mam termin do Iscare.
Moc dekuji.
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, zda nekomu z vas zjistili imunologickou pricinu opakovanych potratu. A pokud ano, co to bylo. Mam za sebou 2 SP 6/7 tyden a jeden zamlkly potrat se srdecni akci. (10.tyden). Dekuju. ![]()
@Anonymní První vyšetření je pohovor s paní doktorkou a odběry krve.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jak probiha prvni vysetreni a jak dlouhy odstup od revize je nutny pro takove vysetreni. Uz k ni mam termin do Iscare.Moc dekuji.
Ja jsem byla u Maličkové hned po šestinedeli, tzn 6 týdnů od potratu v II trimestru. Pohovor a ve stejný den odběry. To bylo loni na Karlaku.
@Ekmonek
To telefonní číslo je prosím tě do Iscare nebo do Gennet?
Moc děkuji Andrea
@Anuska31 ahoj, uz jsi to prosim zrusila? Hrozne by se mi to hodilo. ![]()
@Anuska31 To je škoda
Zkoušela jsem tam volat a prý bohužel mají vše obsazené, tak si holt počkám na 14.5… a posuneme IVF na další měsíc.. ![]()
@ejbinka Ahoj, kontakt je tu
Mudr. Malíčková v Iscare - malickova@iscare. cz, telefon 234770255.
Doporučení si myslím, že ale budeš potřebovat. Může Tě ho napsat i obvodní nebo gynekolog.
@ejbinka Me objednali v ISCARE i bez zadanky. A je pry nutne byt 6 nedel po tehotenstvi, to mi psala primo pani Malickova.(po samovolnem potratu, revizi), to je pry podminka pro odbery. Ale mozna po biochemickem je to jinak, radsi bych si overila.
Chtěla bych se zeptat jestli na imunologii Malíčkové se bere skutečně jen krev ženy? V Podolí brali sperma partnerovi a pak ve výsledcích bylo rozebíráno jestli nejsem proti jeho spermiiím nějak alergická atd..
@ejbinka Ahoj, můžu se zeptat kam chodíš do CARu? Jsme v iscaru a dělali tam partnerovi několikrát spermigram, také mu kolísá a má spíš méně spermio. Tak by mě zajímalo jestli si musím o zozšířené spermio vč. fragmentace říci. ![]()