Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj jak je to tedy prosím s tou mudr malíčkovou? mě tu děsí vaše příspěvky že bych se k ní nedostala. máme mrazáčky v reprofitu, chodila jsem na karlák
.
@Gilmorka Ahoj, do Iscare mě nevzali - neberou moji pojišťovnu.
Pak jsem zavolala do Gennetu a jdu k ní v lednu.
Prosím, mohli byste mi někdo poslat do SZ aktuální email na paní prim. Malíčkovou? Moc děkuji!
Mohla bych taky poprosit o E-mail na Malíčkovou do SZ, Díky
Holky, moc prosím - mohly byste mi poslat třeba do soukromé zprávy kontakt na KM. Chodila jsem k ní na Karlák.
Dr. Malickova je napul v Iscare, napul v Gennetu (Letná), objednate se k ni tak, ze proste zavolate do tech CARu, objednaji vas k ni pres recepci - tlf na CAR jsou na jejich strankach.
Nejak formalne funguje jeste i na Karlaku, takze ten puvodni email ji asi jeste nezrusili, ale tam se k ni asi uz nedovolate.
@veveruse78 mooooc děkuji za info, jsi hodná. Měla jsem obavy, že už se k ní nepůjde dostat, zavolám do Iscare tedy, snad mi dají termínek. Všem přeji radostný rok 2018.
@Anonymní píše:
@veveruse78 Já k ní jdu do Gennetu na Poříčí
Mas pravdu - presidlila na Porici
Zdravím,
Jen pro info, já jsem se objednala do toho Iscare, příští pátek, a bez problémů bere. Tak poté podám info ????
Ahoj holky, taky k ní jdu na to Poříčí. Termín mi dali až na březen. Objednávala jsem se přes Gennet.