Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Problémy jsem až tak akutní neměla, spíš letité, ale nikdo to neřešil. Tim že Malickova skončila, tak mě poslali z Gennetu ke své Mudr na potvrzeni intralipidu a ta pro jistotu vzala moč přímo na tohle. Asi měla podezření. Ale zase moc nevěří intralipidum ale nakonec me je schválila. Každý doktor ma asi postupy. Jsem rada, že paní doktorka už zase bude. Já jí prostě věřím.
Holky máte někdo to nové rozmezí výsledků, hodte to sem prosím díky ![]()
@Drbna777 tak můj gynekolog třeba na imunologii vůbec nevěří a údajně jsem za 20 let praxe jediná pacientka, která to takhle řeší ![]()
Tak mne v Iscare na imuno k Malíčkové odmítli objednat, když prý nejsem „jejich“. Chodím do IVF Cube a přecházet k nim jen kvůli imunologii se mi fakt nechce…
Ahojky holky
co zobete vsechno za vitaminy pro podporu tehotenstvi nebo i pro lepsi pocit aby ste k sobe pomohli tomu bobiskovi?
ja zobu uz asi rok fertility blend ale premyslim jestli neprejit na jeco lepsiho a treba k tomu i neco pridat ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, jen chci informovat, že v Iscare už na imuno k Malíčkové objednávají, mám termín 6.11.
Holky, kdo mate novy kontakt na Mudr. Malickovou? A jak dlouho se ceka na objednani?
Lidi, fakt někdo nevíte, zda už KM funguje a jak se k ní objednat?
@Anonymní píše:
Lidi, fakt někdo nevíte, zda už KM funguje a jak se k ní objednat?
Funguje v Iscare, ale asi jen pro jejich pacienty a některé své původní.
@Hanca40 píše:
Funguje v Iscare, ale asi jen pro jejich pacienty a některé své původní.
Holky, kdo mate kontakt na Mudr. Malickovou, hodte ho sem pro ostatni:-)
Ahoj, děvčata. I já podstupuji IVF a mám pozitivní antizonální protilátky (proti zona pellucida-obalu vajíčka). Mudr. Ulčová-Galová doporučila Medrol, ale můj lékař v CAR tuto léčbu odmítá, že je to „blbost“ a neléčí se to ![]()
Máte, prosím, některá z vás s těmito protilátkami zkušenost, máte je také pozitivní?…a jak se léčíte? Děkuji moc všem za odpovědi
![]()
Holky, co máte už zkušenost, poradíte prosím jak se dostat k dr. Malíčkové? Chodila jsem na Karlák, ale co nyní?
@Lisianne zavolej na ISCARE a řekni že jsi pacientka Maličkové z Karlaku, tam ti objednají
Holky, teď jsem zjistila, že Iscare nebere všechny pojišťovny na imuno, jsem nahraná!!! Než mi ji změní, bude červenec
![]()
@Evženie77 díky za info, tak snad to nebude tak těžké u KM pokračovat, měla jsem obavy z toho soukromého zařízení.