Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky děkuju moc. Malou máme doma už 4 týdny, šla z porodnice hned se mnou. Ale řeknu vám, za ty nekonečný roky snažení jsem tááák zpohodlněla, že mi ta čertice dává pěkně zabrat
. Mám ještě v CARu 12 embryí na KET, ale když paní doktorka končí, tak nevím, jestli to má vůbec cenu třeba za rok zkoušet
![]()
@Bea1979
gratulace velika
![]()
ja bych pockala s rozhodnutim az budeme vedet kde KM je a jak to tam funguje- myslim, ze mas jeste dost casu si to rozmyslet
![]()
Přesně, třeba to nakonec bude vše fungovat úžasně, předpokládám že ji někam pretahli a budepro ně renomé že maji v týmu takovou kapacitu.
@Papia a to s tou financni nabídkou ti rikala primo ona?
ja jen, ze jinak uz dve holky psaly, ze jim rekla, ze sama netusi, jestli vůbec ještě nekde bude ordinovat ![]()
Holky urvo to má cenu věřím že Maličková se někde objeví a pťekvapí nás. Jinak i Reprofit ma taky pod prsty Babiš a s tim už i spolupracovala. Ale vznika tady na Moravě ve F-M mějake centrum kde bude i krev odvěry a v Sageně budou spolupracovat se všemi cary a dokonce bufou mit imunologii pod taštitou Prahy. Ale kdo vi jake to bude?
@veveruse78 Vever přesně tak mi to psala v mejlu a v druhem že bohužel no že se nic neda dělat a poslala mi dopiručeni na kolegy.
@veveruse78 - s fin. nabidkou to vim z velmi dobreho zdroje, ale to souvisi i s tim jejim synem…neni to jen o penezich…
dnes mam potvrzeno ze je to iscare kam jde a ze by se melo dat k ni dostat(ikdyz se nebude resit umele oplodneni), ale vse vse je v reseni a od kdy to bude a pujde to netusim…ale vypada to, ze i od tamtud by mela castecne konzultovat pacienty od apolinare z riz. oddeleni-ale vse je v reseni
tim bych to asi ukoncila…vim co vim a dal uz to resit neni asi nutne
…
Holky, když Malíčková končí, tak co Podolí? Asi nám nic jiného nezbude, než se nacpat tam
Ja bych asi chvili pockala, kde se objevi - na Podoli jsem tedy zrovna chvalu neslysela.. Navic jestli ma dal spolupracovat nejak s Apolinarem tak to zkusit pak tam.
Zdravím, tak jak čtu, v tuto chvíli asi nemá cenu psát nebo volat MUDr. Malíčkový a žádat konzultaci, co? Poradíte mi, na koho bych se teď mohla obrátit, kdo by mi předepsal prednison? Po hormonálním profilu mám zase zvýšenou hodnotu na endometriozu a vím, že s ní bude ted problém i s buněčnou imunitou. Snažíme se o druhé mimčo, ale zatím se mi nechce jít do CAR. TAk kdo by mi udělal kontrolní imunologické vyšetření a následně předepsal prednison? Děkuji za rady.
@lillan Prednison mi svého času psal obvodní gynekolog.
I obvoďačka by jej mohla napsat, když na to přijde
ale gynekolog spíš bude asi hlídat, jak dlouho brát, kolik a tak..
@Efka2015 ale určitě bude chtít nejdříve udělat krevní testy, bez nich mi ho asi těžko předepíše. Zkusím si o tom s ním promluvit.
Ahoj holky co to tady čtu o malíčkové
.. pomalu jsem přemýšlela nad kontrolou začátkem nového roku
Holky, prosím vás, která jste si musela píchat léky na ředění krve - měly jste heparin, nebo Clexane? Tento má prý mnohem lepší jehly..? ![]()
Kdo vám je psal, Malíčková? Nevím, koho pak oslovit.. ![]()
Odkdy se píchá, od KET, nebo dříve?
A řešíte teď některá aktuálně IVF? Jak řešíte výpadek Igamplie, hradíte si imunoglobuliny v plné výši?
Děkuji