Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.7.17 12:45
@Efka2015 píše:
bude do konce srpna.
Myslím, že už tu někdo psal, že ho sestra ani neobjednala.

Hm.. My jsme tam objednaní na září, tak asi nás objednané bude muset obvolat, nebo napsat e-mail. Když by nebylo E-mimina, tak nevím vůbec nic :roll:

• Citovat
  • Upravit
4840
10.7.17 12:52

@Papia No a my co jsme v CAR někde mimo Prahu jsme taky nahraní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.17 12:55

Holky, co budeme dělat? Kam jinam jít? :zed: Obyčejné rep. centrum je nám k ničemu!

• Citovat
  • Upravit
620
10.7.17 13:38

@Papia Tak v CARu nedelaji jen sama IVF takze myslim, ze sance bude:) Ja se k ni dostala pres CAR prave u Apolinare a byla jsem nakonec „jen“ na IUI.. Jinak chapu, sama jsem si rikala, ze nema nejakou svoji praxi nebo tak, ale zase je potreba poradne zazemi coz ji asi soukromy CAR da. Jeste me ted napadlo, ze ex vedouci CARu u Apolinare si udajne mel zalozit vlastni kliniku takze kdo vi, treba bude tam.. Preji vsem kdo ji potrebuji at se brzy zadari:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
10.7.17 15:45
@Fíífía píše:
Zdravím Vás holky
Tak já jsem dopadla zase špatně. U KM vše v pořádku a přesto samovolny potrat v 9tt.
Holky jste tu některá která si tím taky přošla, a následné těhu dopadlo dobře?

Ano, já. V jednom těhu po léčbě u KM i přes ok hodnoty přestalo bit srdicko. Následně těhu s Dexamedem a Fraxiparinem, hodnoty špatný, hodně jsem se bála, výsledek je teď už roční dcerka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
10.7.17 16:13

@Fíífía Ahoj, nevim, jestli jsi mela potrat vickrat, ale ja mela zamlkle tehotenstvi v 9tt a vysledky jsem taky mela ok u Malickove. Ale to s tim vubec nemusi souviset, proste tam mohla byt chyba nekde od zacatku, chromozom navic apod. Ted cekam dvojcata, koncim 14tt tak doufam, ze uz se nic neprihodi, vysledky jsou ok a leky uz take brat nemam. Je mi lito, ze te to potkalo a drrzim palce at se brzy znovu zadari :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
10.7.17 19:24

@Sisi5 děkuji že jsi napsala.
Zam. tehu jsem měla 2× pred léčbou u KM…doufám že se nám to ještě jednou podaří se šťastným koncem.
Jinak moc blahopřeji…to je krása dvojčátka :srdce: A podařilo se přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
10.7.17 19:27

Jinak holky…KM končí kvůli synovi, ještě neví kdy a kde bude pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
10.7.17 22:16

@Fíífía ty hooo to mi prave psala že neví kdy a kde bzde pracocat ale nenapsla duvod ale to jsem si opravdu myslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
11.7.17 10:57

@Fíífía Urcite se to podari, neboj! :) Byla jsem na inseminaci, coz je v podstate stejna pravdepodobnost jako u sexu - ale u me byl jeste problem, ze spermie neprosli pres cipek, zrejme nasledek konizace pred lety, a diky IUI to pak vyslo hned. Plus tedy leky od KM.

Jinak tedy koukam, ze tu ma ohledne KM kazdy jine informace proc konci..:) Kazdopadne doufam, ze se nekdy nekde objevi, byla by to skoda. Navic jsem ji pak slibila poslat foto:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
11.7.17 12:48

@Sisi5
Děkuji za info, budu doufat teda.
Ještě budu chtít zkontrolovat prolaktin, To mohla být taky příčina potratu.Pred otehotnenim mi teklo z prsu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
11.7.17 14:13

@Fíífía Ahoj! Už jsem Ti psala, já i přes léčbu a ok hodnoty potratila v 8. tt, pak se mi samo vše srovnalo a teď si užívám prdíků a bolavýho bříška 4týdenní holčičky :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
11.7.17 15:35

@Bea1979 ahoj,moc moc gratuluji! Už máš malou u sebe :potlesk: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.7.17 18:02

@Fíífía ja teď mam taky leky na próaktin při ketu jsem měla mliko z prsu a prolantin 480 a nechytlo se. Teď mi dal Machy leky na 8 tydnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
11.7.17 18:04
@Bea1979 píše:
@Fíífía Ahoj! Už jsem Ti psala, já i přes léčbu a ok hodnoty potratila v 8. tt, pak se mi samo vše srovnalo a teď si užívám prdíků a bolavýho bříška 4týdenní holčičky :).

Jeee moc moc graruluji ty už jsi teda šťastná maminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí