Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas po tom čím jsi prošla se fakt potrebujes dat dohromady. A fakt pomáhají, většina holek co tam se mnou byla otehotnela
@Drbna777 no jo jenže my dvě jsne vyjimky že? Ja jsem z Peťanka iž uplně z toho venku jen mě štce to opětovné pco…
Momentálně moje 3 beznadějne kamarádky pořídili. A to 2 řekli že se to nikdy nepovede. Me teď na PCO poradili brát metformin 2 -3 denně. Doteď jsem ho měla jen 1. Kamarádce za 3 měsíce pomohl a ma v 41 první holčičku. A v Gennetu mě to minulý týden odsouhlasili.
@milas Ve Františkových mají nějaké speciální tampony, to v Klimkovicích nemají, taky jsem srovnávala…
Nechceš zkusit tu horm. jógu, na které jsem byla? Ta je na PCO skvělá..
Holky dily za radu no uvidime co Machač vymysli.
Jj ja natajnčku brala metgormin 2× denně před poslednim ivf…
No nevim co s tim.
Jasne pokud bych byla 3 tydny v laznich tak daleko nikdo by za mnou nepřijel a my bychom přišly asi o 25 tis z me vyplaty a poplatky by byli v dluzich. Nemam žadne uspory.
@Efka2015 hj chci začít cvičit, už jsem pi školení. Prý hodně pomáhá
@milas
ahoj, zase koukám po dlouhé době, co se zde děje. Zkoušela si na PCO laparoskopii? odstranění těch vrstev? nebo mě moc moc pomohl Inositol…
@sofie1974 zkozšeli a nic a reď jsem zvědavá co s Machačem vymyslíme…
Tak lazně budou anapsal mi doporučení Machač a na podzim ivf… A pak zase asi v zimě ket…
@Efka2015 no jo když můj gyndar nechce a ten hned ze mi pomůžou… No a pak ivf primo už v Ostravě