Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
9.7.17 14:07

@Zitunka dekuji:) no snad uz to vyjde:) tak dve kila jsem pribrala a po case jsem mela v obou pripadech narostle chloupky na obliceji :lol: tak se tesim az to vypada zase, je to divne :lol: Jinak ok, brala jsem to rano poctive po snidani kvuli zaludku a ok. Ten Medrol a Metypred je v podstate to same. Tak at to brzy vyjde:) A jak jste domluveni s Malickovou kdyz v ordinaci konci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
9.7.17 15:05

@Sisi5 no to jsem vůbec netušila, dozvěděla jsem se to od známé. Musela jsem teď 3 měsíce po revizi čekat. Mám v plánu brát od srpna, takže jí tam zítra zavolám nebo napíšu mail. Nevím no. Myslím, že bych popř. zkusila Plzeň, mám to z ruky sice( jsem z Moravy), ale kam jinam že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
9.7.17 15:28

@Zitunka jj, taky jsem pak po revizi cekala a jeste si nechavala delat genetiku tak se to protahlo.. tak schvalne napis, jaka centra ti doporuci, to me docela zajima. Ja u ni byla prave na kontrole koncem cervna a nic nerikala tak me to taky zaskocilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
9.7.17 16:12

Nevíte kdo jiný než Malickova píše Intralupidy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
9.7.17 21:15

@Drbna777 a imunoglobuliny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.7.17 22:02

@Drbna777 intralipidy klidně Machač v Ivf Clinic i v Reprofitu v Ostravě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.7.17 22:03

@Efka2015 ty vim žeby je měli davat ve fakultce v Ově i někde v Třinci ale kde netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
10.7.17 09:39

A co někde v Praze? V Gennetu mě je aplikovali, ale nevím zda také píšou. Spolupracovali s Malickovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.7.17 11:46

@milas no ale musí je někdo napsat.. a toho se nechtěl na severní Moravě nikdo ujmout, zkoušela jsem přes známé, obvolávala a bezvýsledně, proto jsem musela každý týden do Prahy..

Edit: tak mi paní dr psala, ještě jsem požádala o termín na konci srpna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
10.7.17 12:10

Zdravím Vás holky
Tak já jsem dopadla zase špatně. U KM vše v pořádku a přesto samovolny potrat v 9tt.
Holky jste tu některá která si tím taky přošla, a následné těhu dopadlo dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.17 12:12

Zdravím. Holky prosím potřebuje paní Malíčková k vyšetření žádanku? Pan doktor nám ji nechce napsat, připadá mu to zbytečné. Tak bychom si to vyšetření zaplatili sami, ceník jsem ale nikde nenašla.

• Citovat
  • Upravit
4840
10.7.17 12:16
@Anonymní píše:
Zdravím. Holky prosím potřebuje paní Malíčková k vyšetření žádanku? Pan doktor nám ji nechce napsat, připadá mu to zbytečné. Tak bychom si to vyšetření zaplatili sami, ceník jsem ale nikde nenašla.

Určitě ano, 2× mi to sestra do telefonu zdůrazňovala.

Malíčková už Tě ale neobjedná.. protože končí, předpokládám, že už má jen kontroly pacientů, kteří tam chodili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.17 12:18
@Efka2015 píše:
Určitě ano, 2× mi to sestra do telefonu zdůrazňovala.Malíčková už Tě ale neobjedná.. protože končí, předpokládám, že už má jen kontroly pacientů, kteří tam chodili.

A kdy končí? 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
4840
10.7.17 12:31
@Anonymní píše:
A kdy končí? 8o 8o

bude do konce srpna.
Myslím, že už tu někdo psal, že ho sestra ani neobjednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
10.7.17 12:40

Holky ano, Malickova konci…vim to asi 3 tydny…bude pracovat v nejakem caru v Praze, takze myslim, ze kdo resi i umele oplodneni tak bude schopen ji nekde dohledat. Bude vlastne delat to same co tady, jen pro nekoho jineho. Myslim ale, ze kdo nemusi resit zaroven s lecbou i umele oplodneni, tak se tam asi tezko dostane :think: Je to velka skoda, hodne spolupracovala s rizikovkou u apolinare a meli super vysledky. Ale jeji duvody chapu (sice neznam asi vsechny), ale bohuzel ve statni nemocnici platy nejsou nijak zavratne…a v caru ji zaplati…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí