Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Drbna777 na mě pusobili u maličkeho a teď jsem je měla taky a vidiš
Ahoj holky…já se zblazním už. Než se dostanu ke KM už jsem zase tėhu ![]()
Naštěstí mě vezme zítra, nevím jestli se toto tehu podaří ještě zachranit
@Fíífía Nádhera ; ) Držím palce. (Moc nepíšu, občas nakukuju, mám 11 m holčičku po léčbě Dexamedem.)
@Papia
Holky moc se bojím…taky jsem začala píchat fraxik, doufám že KM mně nevynadá ![]()
@Tinakaterina vím vím pamatuji si Tě ![]()
Ahoj holky, jak dlouho jste v tehotenstvi brali leky od Malickove? V prvnim tehu jsem vysazovat zacala po potvrzeni srdecni akce v 8tt (Medrol), nakonec to bylo ZT. Ted nam to vyslo znovu, dokonce dvojcata a beru Metypred.. Leky mam na vysoke NK bunky. Dekuji a hodne stesti vsem.
@Sisi5 Myslím, že to bude podle výsledků odběrů. Ty se myslím dělají hned po pozitivním TT, pak cca v 12 týdnu a nakonec v 25. týdnu. Jinak moc a moc gratuluju!
@Fíífía Dobře jsi udělala, nemyslím si, že by Ti vynadala. Držím palce, ať to tentokrát vyjde.
Holky, já jsem teď po 5 letech snažení a 4 IVF, dexamedu, metypredu a intralipidech v 37. týdnu, a to úplně bez léčby. Měla jsem špatné NK buňky, Alfu a Annexin V. Všechno se mi srovnalo poté, co jsem si nechala dát pryč nefunkční vejcovod, ten tam evidentně dělal nevhodné prostředí. Tím nechci frajeřit, jen doporučit, aby, jestli třeba máte polyp, myom, neprůchozí vejcovod nebo něco jiného, co může vadit, tak to řešte. Mně to odstranění doporučil až gyndař, který zaskakoval mojí doktorku
@Fíífía
je mi to jasne-bojime se vsechny…ale neboj, je super ze te vzala hnedka
, takze urcite veri, ze da neco delat ![]()
KM je podle me spica -at si kazdy rika co chce, ikdyz i tady obcas ctu jak na ni nekdo nadava… ![]()
@Bea1979 tak to je nadhera
37tt to uz je skvele, ted uz jen to finale zvladnout na 1 a mas toho vytouzeneho drobka ![]()
@Bea1979 Dekuji a moc gratuluji! Ted uz to mas opravdu za par, krasa ![]()
Ja byla na odberu po pozitivnim testu predtim i ted, vysledek byl vzdy ok, takze minule uz jiny odber nebyl prave..ted bych mela jit asi za tyden tak uvidime. Samozrejme pokud to k necemu bude tak se nebranim to brat dal, ale taky to nechci do sebe cpat jen tak, prece jen bez vedl. ucinku to neni.
@Fíífía ty jsi teda super plodná doufám že prcka ti KM zachraní je teda opravdu machr…