Karlovy Vary s kočárkem

594
5.7.11 11:59

Karlovy Vary s kočárkem

Příjemné odpoledne maminky.
Mám otázku. Zítra jedeme s dětmi na týdenní návštěvu k příbuzným do Chodova a chceme jet nakouknout do Varů.
Proto bych se chtěla zeptat. Dá se vjet na kolonádu s kočárkem? Já si myslím, že ano, ale manžel a babička tvrdí, že ne. :nevim:
A ještě jedna otázka. Kde je nejlepší parkovat? Mi jsme dřív parkovali nahoře u lanovky a sjeli rovnou dolu ke kolonádě. Ale já osobně jsem tam již pár let nebyla a tak si nejsem jistá, zda tam to parkoviště ještě je.
Předem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pavla002
5.7.11 12:19

ahoj, nevim teda jak je to primo s kolonadou, ale urcite muzes s kocarkem normalne po promenade, primo ke kolonadam jsou myslim i schody napr. Vridelni. Jinak nevim proc by se tam s kocarkem nemohlo, ale je to mozne. zaparkovala bych mozna u Trznice (ted Albert) a udelala si prochazku, ted tam je i Festival, tak tam bude trochu srumec do soboty..

• Citovat
  • Upravit
2028
5.7.11 12:57

S kočárem se může i přímo k Vřídlu. Není problém. :wink: Kolonáda taky v pohodě. Žila jsem tam s miminkem až do jeho roku a jezdila jsem tam často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
5.7.11 13:14
Ferum píše:
Příjemné odpoledne maminky.
Mám otázku. Zítra jedeme s dětmi na týdenní návštěvu k příbuzným do Chodova a chceme jet nakouknout do Varů.
Proto bych se chtěla zeptat. Dá se vjet na kolonádu s kočárkem? Já si myslím, že ano, ale manžel a babička tvrdí, že ne. :nevim:
A ještě jedna otázka. Kde je nejlepší parkovat? Mi jsme dřív parkovali nahoře u lanovky a sjeli rovnou dolu ke kolonádě. Ale já osobně jsem tam již pár let nebyla a tak si nejsem jistá, zda tam to parkoviště ještě je.
Předem děkuji za odpovědi.

Ahoj Ferum :mavam: My byli asi před 3-mi týdny. Byli jsem testovat kočárek. Auto jsme nechali u muzea Becher a pak hezky po svých. Na kolovádě je krásně a doporučuji zajít si na oběd do restaurace Karel IV. Mají terasu nahoře v patře, kde je gril. Dali jsme si tam výbronou grilovanou krkovičku se zámeckými bramborami. Fakt super domácí vafle a ceny taky fajn. Za 2 i sdezertem 500,–Kč v což jsem v centru Varů ani nedoufala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
5.7.11 13:20

Ta restaurace je nad tržní kolonádou. Je to posled ní kolonáda před hotelem Pupp. Teda aspoň myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
5.7.11 14:56

Díky Mishko. Vím kterou myslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
7.7.11 10:40

Ahoj, my jsem od Varů a během fesťáku nedoporučuji na kolonádu s kočárkem. Je to tam šílené, před 2 dny jsem tam též byli s kočárkem a bylo to šílené, hlava na hlavě, jinak je kolonáda ideální procházka s kočárkem. S tím parkováním neporadím, také necháváme auto poblíž :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí