Karma a minulé životy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.2.20 11:23

Děkuji za odpovědi. Asi na tom něco bude, i když na převtělování duší nevěřím.
Omlouvám se za anonym. Píšu o sobě dost citlivé a osobní věci. Nechci, aby si to někdo spojoval s mým nickem.

• Citovat
  • Upravit
16934
18.2.20 12:45

@Janina B1 Četla jsme o tom, že se dítě narodilo stejnému rodiči (holčička si pamatovala, jak maminka plakala u její rakve - asi rok, dva před otěhotněním pohřbila maminka prvorozenou dceru), pak jsou kluci kteří se narodí ve stejném státě a pamatují si, jak bojovali za války, nebo třeba moje teta byla táhnutá Amerikou. Po maturitě jak se otevřely hranice hned letěla na Floridu, žije tam tedy třicet let a prý až tam měla pocit domova. Podstoupila pak hipnozu a tam zjistila, že ji to táhlo do Ameriky proto, že tam už prožila jeden život jako černošský chlapec, který zemřel jako malý a pak se znovu narodila v ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
18.2.20 12:49

@chs.jasmin to je krásný to takhle číst, ale opravdu je možné, aby se člověk převtělil do člověka a zase na této planetě? Já si tedy myslím, že člověkem můžeme být zase, ale až po delší době..lidí je na světě oproti jiným živočichům velmi málo a když si to vezmu třeba na mravence a na mušky, je možné, aby duše byly i v těchto bytostech? Žijí život jako my, jediné co, tak mají mozek příliš malý na to, aby si to uvědomovaly.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
18.2.20 12:55
@snee píše:
@chs.jasmin to je krásný to takhle číst, ale opravdu je možné, aby se člověk převtělil do člověka a zase na této planetě? Já si tedy myslím, že člověkem můžeme být zase, ale až po delší době..lidí je na světě oproti jiným živočichům velmi málo a když si to vezmu třeba na mravence a na mušky, je možné, aby duše byly i v těchto bytostech? Žijí život jako my, jediné co, tak mají mozek příliš malý na to, aby si to uvědomovaly.. :nevim: :nevim:

Já jsem zase slyšela, že zvíře ne, že to jsou jiné sféry úplně, nebo tak nějak. Nevím, hodně se vyzná @Elata - je to úžasná bytost. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
18.2.20 13:04

@Janina B1 ale zase proč bych měla zrovna já takové štěstí, že jsem tedy člověkem? A duše zvířat jsou tedy nějak méněcené nebo :nevim: :nevim: :nevim: to by mě hodně zajímalo :kytka: děkuji ti za reakci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
18.2.20 13:10
@snee píše:
@Janina B1 ale zase proč bych měla zrovna já takové štěstí, že jsem tedy člověkem? A duše zvířat jsou tedy nějak méněcené nebo :nevim: :nevim: :nevim: to by mě hodně zajímalo :kytka: děkuji ti za reakci :kytka:

Jak říkám, nedokáži ti dát asi úplně adekvátní odpověď, nemám tak hluboké znalosti, ale nemyslím si, že by zvíře vnímalo svůj život nějak „méněcenně“… Právě mi přišla kniha od Michaela Newtona, který se tomuto tématu věnuje ve svých knihách… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
18.2.20 13:20
@Janina B1 píše:
Já jsem zase slyšela, že zvíře ne, že to jsou jiné sféry úplně, nebo tak nějak. Nevím, hodně se vyzná @Elata - je to úžasná bytost. :srdce:

Když lidí přibývá, tak někdo musí ty duše vyrábět. Je otázka, zda je někde v Číně ukrytá továrna anebo někde v podzemí ve skále čarodějnice a vařejí to v kotlíku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
18.2.20 13:23
@samá práce píše:
Když lidí přibývá, tak někdo musí ty duše vyrábět. Je otázka, zda je někde v Číně ukrytá továrna anebo někde v podzemí ve skále čarodějnice a vařejí to v kotlíku. ;)

a zase ta Čína, všechno z Číny i ty duše :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mrknu na Alli, jestli tam nebude nějaká ke koupi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.2.20 14:43
@snee píše:
@Janina B1 ale zase proč bych měla zrovna já takové štěstí, že jsem tedy člověkem? A duše zvířat jsou tedy nějak méněcené nebo :nevim: :nevim: :nevim: to by mě hodně zajímalo :kytka: děkuji ti za reakci :kytka:

Zdravím, na základní otázky o duši odpovídá toto krátké video: https://www.youtube.com/watch?… Pokud chcete pochopit více souvislostí, doporučuji knihu Sensei ze Šambaly (Audiokniha zde: https://www.youtube.com/playlist?… V PDF zde: https://allatra.tv/…ovykh-sensei ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat