Kaše na noc pro čtyřměsíční?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Netopirek píše:
mě třeba spánek přes den pomůže jen když je hned po obědě. Pokud je až později odpoledne, tak je to spíš na škodu.
tak já se třeba vůbec neumím do toho vžít… dcera mi spala od narození 20-5, pak mlíko a ještě do 7-8. Jen zkouším nápady…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek no oba spí jen 3*denne 20min přes den a v kočáre po hodině dostane hystericky záchvat a pomůže jen vytažení z kočáru… Takže vychazky na 3hod to opravdu není…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ufinka87 píše:
@Aduš8 bohužel neusnu čumím do zdi i kdybych se stavěla na hlavu. Zabírat začnu kolem 22 hod… A ona sevtbzdi v píše: Více
Pokud bys padala na hubu, věř, že usnes.. Já jsem noční tvor, spánek před půlnoci je pro mě neznámá.. A teď? Upa v klidu umřu v 8 večer s malým, protože jsem úplně hotová ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dětem jsem kaši dávala. První 2 týdny trošku do lahvičky, třeba dvě, tři lžičky kávové a pak postupně už normálně do misky. Začala jsem rýžovou bez cukru, poté jsme měli Kozí kaše ( jsou dražší) a doteď u druhé dcery dělám jen bez přidaných cukrů. Jáhlovou, rýžovou, obilnou vše bez příchutě a přidaných cukrů, pouze čisté. Musím teda říct, že to na spaní vliv nemělo. Prostě každé dítě je jiné a to spaní přijde podle mě s věkem, že vydrží celou noc. Také se to často mění. Někdy jsme vstávaly 4-5 za noc. Najednou jen 2× a teď už vůbec, od 14 měsíců spíme už celou noc. Což bylo od 21.30-7.15, teď ji je 19 měsíců a už nechodí spát přes den. Jinak by usínala až po 22 večer. Teď spí od 20.00-8.00. Vím, že by asi měla ještě spát po obědě, ale večer se to pak nedalo. Dala jsem ji lehnout před 21. hod a častokrát byla ještě ve 22.30-23 vzhůru. Tak jsem to spaní po obědě už odbourala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kasi bych nedávala, naopak je tezka a muze delat na noc neplechu, boleni bříška, zvracení..lepší jr k snidani.
Uplne řídká ryzova bude asi v pohode, ale dat na noc kasi neni záruka dobreho spánku.
Na vecer jsou vhodna lehci jidla, treba zeleninove polevky.
Ja vstavala k holkam i 10× za noc, kojila jsem..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokus omyl je vždy nejlepší řešení. Také jsme dceři po radě doktora zkoušeli dávat v tomto období kaši před spaním. Nepomohlo. Bohužel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit