Kaše na večer

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27263
11.11.10 10:38

Lucyus já tu savičku dostala od kamarádky s tím, že jí koupila v lékárně a je to přímo savička na kaši. Určitě se poptej. http://www.nukshop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
11.11.10 10:42
lleennttiillkkaa píše:
Lucyus já tu savičku dostala od kamarádky s tím, že jí koupila v lékárně a je to přímo savička na kaši. Určitě se poptej. http://www.nukshop.cz/detail.php?…

Díky! Já si myslím, že máme právě tuhle. Tak uvidíme… Dneska koupím kaši a večer vyzkoušíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
11.11.10 10:48

tak já kaši nikdy z lahvičky nedávala. Hezky od začátku lžičkou a kaše konzistence tužší - né tekutá na lahvičku.
Já kupuju z Rossmanna jejich kaše.Poměrem cena, množství chuť jasně vedou.Jenže jako všechny tyto hotové se mi zdají dost sladké.
Tak jsem koupila ve zdravé výživě čisté kaše bez „chuti“ Nomina jáhlovou, pohankovou, Mišutku(kukuřičnou) a Nestlé rýžovou.A normálně je míchám s těma sladkýma. Výhoda je, že jdou třeba i k příkrmům jako příloha k obědu nebo jí večer má s ovocem od svačiny.
Takže třeba dopoledne ke svačině má mixované ovoce(dělám na celý den) s piškotama(většinou dělám jablko, banán, hrušku). K obědu masozeleninový příkrm s jáhlovou kaší.Pak mlíko. Ke svačině zase to ovoce a večer do toho přimíchám trochu pohankový kaše a trochu kaše z Rossmanna. Pak má ještě mlíko.
V noci se budí kolem druhý na mlíko a pak spí až do rána.Jen se vrtí, tak dám dudlík a mlíko už ne. Ale do nedávna jsem musela třeba tři x za noc dělat mlíko.
Další den to obměním třeba rýžovou kaší a kukuřičnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
11.11.10 10:51

Ona ta kaše neni nijak tuhá, aby ti neprošla tou savičkou.Vždycky se dá naředit, uvidíš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.11.10 11:22

jo kasu udelam tak aby byla jeste tekuta a davam z flasky…mezitim nez to sni se vetsinou stihnem naveceret taky :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
11.11.10 16:07
Issabell28 píše:
Tak jestli chceš začít poprvé, tak určitě bez příchutě, nějakou rýžovo-mléčnou třeba Hami nebo Nutrilon a mně to tedy teče normálně přes dudlík, máme vel.3, takže tím to jde krásně.

prosim poradte kdy zacit davat kasi na noc? malej ma v sobotu 6 mesicu,spaval mi celou noc nebo se budil jen jednou,ale ted se budi po 3hodinach i po 4.nekojime,uz papa prikrmy,maso brambory,mrkev,ovoce.myslim tim ty hamanky bio.diky predem . :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.11.10 16:13

ja davala od pateho mesice..jsou i kase od 4.mesice…musis koukat co je na krabici…ale ve vetsine pripadu nema kase na spanek zadnej vliv… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
11.11.10 16:41

Já dávala od cca6. měsíce. Malý se začal budit po dvou hodinách, tak jsem nasadila kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
11.11.10 17:54

Já jsem taky začala s kaší nějak po 4.měsíci, ale nejsem si jistá, jestli ti to pomůže, aby se přestal budit.Zkus to, za zkoušku nic nedáš.Taky můžete mít růstový spurt, když se ti takhle v noci budí, těžko říct. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
11.11.10 19:26
Lucyus12 píše:
Holky, můžu se vás zeptat, jakou dáváte kaši a jestli to jde i z lahvičky? Malý je 5,5 měsíců a chtěla bych jí začít dávat, ale nevím jakou, aby jí to šlo večer z lahvičky :nevim:

já sem začala dávat kaši už ve 4.měsících,malá byla strašně hladová a často se budila na UM a kručelo jí v bříšku.Zkusila sem to dávat do lahví,buď koupit savičku na kaši-ale ta měla strašně velký otvor a malé to strašně teklo-ze začátku sem jí dělala řidší a nakonec sem se naštvala a začala sem dávat lžičkou a je to super a korát malá nesmí u toho žvatlat :lol: :lol: používám nemléčnou rýžovou kaši od Nestlé,je neslazwená a namícháš si jí podle potřeby a stačí trochu a nádherně houstne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
11.11.10 20:31

Tak jsem kaši koupila, malá jí zdlábla a už spinká :palec: Koupila jsem od Nestlé - Moje první kaše - rýžovo mléčnou a moc jí chutnala. Přes 2 NUK nám netekla, tak jsem jí do jedný obyč savičky udělala větší dirku. Uvidíme, jak bude chrupat, ale když spí i po UM, tak si myslím, že to bude OK
Dík, holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky