Kaše pro lepší spánek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
16.10.12 12:09

Ale pokud není na flašku zvyklá, tak bych se bála, aby se neodstavila. Syn měl flašku prakticky od narození a odstavuju ho až teď, protože začal kousat…

• Citovat
  • Upravit
1150
16.10.12 12:13

Nám taky kaše nikdy nezabrala. Od půl roka do cca 10 měsíců se malá budila co dvě hodiny, ne z hladu, ze zvyku. Byla plně kojená, tak asi proto. Po tom desátém měsíci jsme jí z ložnice přesunuli do vlastního pokojíčku a bylo po problému. Teď se budí tak jednou za noc, nakojím jí a spí dál. Takže kaši zkusít můžeš, nějakou třeba rýžovou (zas pozor na zabetonování), ale z mojí zkušenosti budeš asi muset vydržet (i když je to opravdu záhul), a pak to třeba vyřešit jako my. Držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
16.10.12 12:21

Možná zkusím ještě kaši dát na lžičku. Zatím jsem zkusila jenom trošku to MM ve flašce zahustit. Toho prášku jsem tam dala asi tak 2 lžičky. A nic :D
Myslíte, že když to udělám z MM, tak bude mít pak ještě žízen? :nevim: a nevíte, jestli bych někde sehnala vzorečky různých kaší, než kouppím celou krabici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
16.10.12 12:21

Dokud byl malý na MM, ta se budil co 2 hodiny ve dne v noci… Pak sem ztratila mlíčko a musela sem dávat UM. Od té doby vydrží cca 3 hodinky někdy dýl. Je mu 2,5 měsíce a já se těšila až bude mít 4 měsíce a začneme dávat kašičky… Tak koukám, že sem se těšila zbytečně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
16.10.12 12:57

Našemu je 6,5m, od nedavna se budil 2×, teď posledních pár nocí 3× za noc (cca po 2-3hod.), je plně kojený až na obídek kdy má zeleninu, taky jsem zkoušela kaše, kaše s mlíčkem a nepomohlo nic, budí se pořád stejně, a pokaždý hlady, když mu dám prso tak tahá jak kdyby nejdel jak dlouho :-D taky jsem zvědavá kdy se to upraví a budu spát třeba 5hod v kuse :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
16.10.12 12:59

Kolem toho 4.měsíce u nás taky začly být noci hororové, a když si přečteš více diskusí, zjistíš, že to tak má velké procento dětí, prostě ty 4 měsíce jsou takové období, kaše většinou nepomůže, chce to vydržet, nevím, jestli víš jistě, že se budí hlady, protože spíš asi ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinina
16.10.12 13:12

Mam 7mesicni a taky se budi, ale naprosto nepravidelne 1× az 5× v ruzny casy, nekdy i 2× pred pulnoci, nekdy hroznr saje, nekdy hned usne, uz parkrat spala celou noc a zas prestala, nedokazu vypozorovat, co to ovlivnuje, navic umela usinat sama, ted rve dokud ji nekojim do usnuti, proste chaos, vydrzme:)

• Citovat
  • Upravit
2185
16.10.12 13:58
@Martinaxxx píše:
do 9 měsíců už asi nevydržím :D

Nooo… tak asi umřeš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
24.10.12 09:40
@Martinaxxx píše:
Ahoj, obracím se na vás s dotazem a snad mi tady někdo poradí. :nevim: Mojí malé jsou za 10 dnů 4 měsíce. Kojím, ale v noci se budí asi 6× na kojení. Jsem zoufalá a nevyspaná. Chtěla bych zkusit dát nějakou kaši. Samozřejmě bych ji udělala z MM, ale nevím, jestli to pomůže. Máte nějakou odzkoušenou? A pomohlo vám to? Zkoušela jsem podle doktorky dám na noc UM, ale to nepomohlo. Měla bych dát kaši na talířek a dát lžičkou? Do flašky by jí to asi neteklo a aby taky si neodvykla pak sát ode mě. Chtěla bych zároven nějakou nemléčnou, samozřejmě neslazenou. :think: )
Zapomněla jsem dodat, že malá pravdopodobně vyžaduje častější noční kojení asi proto, že už má pomalu 7 a půl kg. Přes den kojím co 2 hoďky, někdy se zadaří a vydrží trošku déle.

nám teda kašička pomohla, malý se budil 5× za noc a po kašíčce jen 1× a pak až kolem 7…koupila jsem kašičku na dobrou noc-ty vííc zasytí. Určitě bych to tak 3dny zkusila, protože z nočního buzení se může stát zvyk a může trvat i do roku, ikdyž dítě nemá hlad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
24.10.12 09:41
@Zuzine82 píše:
nám teda kašička pomohla, malý se budil 5× za noc a po kašíčce jen 1× a pak až kolem 7…koupila jsem kašičku na dobrou noc-ty vííc zasytí. Určitě bych to tak 3dny zkusila, protože z nočního buzení se může stát zvyk a může trvat i do roku, ikdyž dítě nemá hlad…

a dávala bych kaši určitě na lžičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alexandra.ru
15.11.12 23:03

Ja po zkusenosti se starsim kojenym ktery se taky budil casto cca 3 az 4 x za noc, ale to jsem prokladala faktu ze jsem ho z vlastni pohodlnosti mela u sebe v posteli abych nemusela vstavat, tak ted u mladsiho nekojeneho jsem to caste buzeni chtela taky upravit kasi pred spanim - po vrelem doporuceni detske lekarky/tchyne v jedne osobe. Tak jsem zakoupila kasi pak k tomu jeste zahustene mleko a jeden den v 18h jsem dala kasi pak pred spanim zahustene mleko a sup do postele. Za 2,5hodiny byl vzhuru takze podle mne je to nesmysl. Aspon u nas nepomohlo. Tak jsem zase kasi i zahustene mleko vyradila protoze nechci mit maleho obezu. I kdyz pravda je, ze ted jsem mu zacala jakoze na veceri delat kasicku ale on sni jenom par lzicek a pak se dozaduje rohliku nebo chleba, kdyz vidi ze mi jime :-) Je to rposte strasne individualni, sama tchyne se 40 letou praxi teprve az ted vidi, ze nektere veci, o kterych byla presvedcena ze maji fungovat u nas proste ani po odvykani, odnaucovani ci jinych hokusech pokusech nefunguji. Proste se to musi vydrzet a ono se to snad casem upravi samo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510