Kašel - strach z rakoviny

Anonymní
12.9.23 21:22

Kašel ,strach z rakoviny

Mám třetí den nutkání kašlat, jakoby mě něco lechtalo v krku a já se musela kašlem podrbat. Jsem kuřák, na internetu jsem našla rak. jicnu nebo reflux který může vést k této nemoci :( K doktorovi s stydím s tím že me lehta v krku a říct mu moje obavy. Každý problém si hned spojim s nejhorší diagnózou. Ale kašel bez příčiny, přeci není normální. Mám to přestat řešit? :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Prostě Vodnář
12.9.23 21:45

Rakovinu nechytnete z kašle, ale z toho vašeho myšlení, to je opravdu rakovinotvorné.

• Citovat
  • Upravit
13010
12.9.23 21:47
@Anonymní píše:
Mám třetí den nutkání kašlat, jakoby mě něco lechtalo v krku a já se musela kašlem podrbat. Jsem kuřák, na internetu jsem našla rak. jicnu nebo reflux který může vést k této nemoci :( K doktorovi s stydím s tím že me lehta v krku a říct mu moje obavy. Každý problém si hned spojim s nejhorší diagnózou. Ale kašel bez příčiny, přeci není normální. Mám to přestat řešit? :zed:

tři dny kašlete a bojíte se rakoviny

kolik let kouříte, že se rakoviny bojíte až po třech dnech kašle??

:think:

3 denního kašle se nebojte, naopak rakoviny z kouření je se třeba bát velmi a ideálně co nejrychleji kouření ukončit

nejlíp zítra nebo třebas od pondělka… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10245
12.9.23 22:02
@Anonymní píše:
Mám třetí den nutkání kašlat, jakoby mě něco lechtalo v krku a já se musela kašlem podrbat. Jsem kuřák, na internetu jsem našla rak. jicnu nebo reflux který může vést k této nemoci :( K doktorovi s stydím s tím že me lehta v krku a říct mu moje obavy. Každý problém si hned spojim s nejhorší diagnózou. Ale kašel bez příčiny, přeci není normální. Mám to přestat řešit? :zed:

Udělej si covid test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
13.9.23 06:06

Tak v poslední době se poměrně rychle měnilo počasí, vlhkost vzduchu, prach… příčina může být a většinou je banální. Tím, že si každou bolístku spojujete s nejhorším si ubližujete. Ačkoli to „vědecká komunita“ moc nepřijímá, tak nemoc si můžete vsugerovat a skuečně ji dostanete - viz psychosomatika.
Při dnešních cenách by bylo spíš vhodnější přestat. Jsou na to prášky, mě po 40ti letech kouření pomohla biorezonance. Jediný problém u toho je ten, že musíte skutečně chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24659
13.9.23 06:31

Tak předně přestaň hulit, když se bojíš rakoviny! Já bez příčiny kašlu už rok a půl a nikdo neví, co s tím. A žiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.9.23 12:35
@Anonymní píše:

A jak dlouho kouříš, že tě rozhodí třídenní kašel? Sama kouřím jak fabrika, kašel mám občas nepěkný, ale nevnímám to jako kašel bez příčiny. Je mi jasné, že cigarety škodí zdraví, ale dělání přehnaných závěrů ještě nikomu nepomohlo. A nebo taky můžeš být normálně nachlazená bez ohledu na to, jestli kouříš nebo ne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.23 13:03

Kouřim iqos

Vím že to není zdravější ale říká se to, to jen tak mimochodem. Jsem blázen, já vím

• Citovat
  • Upravit
Sandra.B1
13.9.23 13:09

Ty obrázky na krabičkách od cigaret jsou fakt nechutný, že?

• Citovat
  • Upravit
2284
13.9.23 13:12
@Sandra.B1 píše:
Ty obrázky na krabičkách od cigaret jsou fakt nechutný, že?

Na IQOS tuším nejsou, tedy jestli se nepletu na všech elektronických.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.9.23 13:59
@LadaSva píše:
Na IQOS tuším nejsou, tedy jestli se nepletu na všech elektronických.

Ano, na IQOS obrázky nejsou. Beru, že třeba můžou odradit děti, aby cigarety ani nezkoušely (teď stejně frčí spíš elfbary a podobně), ale nevěřím, že zrovna ty obrázky přesvědčily nějakého kuřáka, aby s tím seknul. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí