Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
děkuji za radu. ven samozřejmě mezi ostatní psy chodíme. S ostatníma pejskama běhá téměř každý den. Co se týče odborné rady - jsem už zároveň objednaná k „výcvikářovi“, od kterého si nechám poradit. Jsem si vědomá, že plno chyb je na straně výchovy :-/ Pejska jsem vychovávala stejně jako toho předešlého. S předešlým nebyly žádné problémy (stejná rasa), takže mě v podstatě ani nenapadlo, že bych mohla dělat něco špatně… Ale asi má každý pejsek jiné nároky, jiné „požadavky“, apod. stejně jako lidi, a tudíš je potřeba asi i jiný postoj ve výchově… Takže doufám, že s tím něco uděláme a bude šťastný pejsek i my
Krásný večer
Zdravím, já osobně jsem měla problém s agresivitou psa v době kdy háraly feny v okolí a podobně. Vyjížděl pak i po nás, když jsme se ho snažili zklidnit. Takže jsem taky s obavami přistoupila ke kastraci. O tuhle problematiku jsem se ale před tím trochu zabývala, abych zjistila více informací a mimo jiné jsem se dočetla často právě i o problému utíkání pejsků. Základem je prý zjistit si co nejvíce o plemeni tvého psa, jestli má takové věci všeobecně v povaze (toulání a tak). Změny chování jsou pak jinak individuální a nikdo nemůže s jistotou říct, co všechno se na chování pejska změní. Každopándě hodně štěstí ![]()
Ahojky… děkuji moc. Je pravda, že né vždy se to u pejska změní. Naštěstí nemám žádný problém s agresivitou jako plno páníčků - to opravdu nezávidím
ten můj je míromilovnej a mazlivej - to vše je super..
jen ten nepořádek, co doma vždycky vyvede
Konzultovala jsem s několika veterináři a kastrace mi kvůli značkování byla doporučená. Máme to za sebou. Pejsek je naprosto v pohodě… tak teď ještě vyčkáme, zda byla účelná a zabere to ![]()
Díky moc, krásný den
Ahoj, chtěla bych se zeptat zda nevíte jak se pohybuje cenově kastrace psa, jestli je to podle váhy nebo jen zákrokem. Vím že u fen je to tak kolem 3500-4500 ale nevim jak u psa…
Díky za odpovědi ![]()
přesnou cenu ti neřeknu, ale u psů je to o dost míň, než u fen, ten zákrok je jednodušší…a cena se liší podle váhy, protože platíš anestezii…
Dobrý den, našli jsme pejska štěnátko, máme ho dva měsíce, prosim vás jak poznáme jestli je kastrovanej…díky petr
Anetper dnes v 15:16
Dobrý den, našli jsme pejska štěnátko, máme ho dva měsíce, prosim vás jak poznáme jestli je kastrovanej…díky petr
Jak staré štěně? malinký prcek kastrovaný nebude. jinak se to pozná jednoduše, má v pytlíku kuličky?=)
Ahoj, jsou to zhruba tři neděle co nám kastrovali fenku. Všimla jsem si že když se vyčůrá, odchází z ní nějaký krvavý hlen, je to normální? Nevím jestli se tělo ještě čistí, nebo s ní mám mazat k veterináři.
@rozmary řekla bych, že to normální není. tři neděle je dost
na to, aby to bylo už vše ok.
@rozmary nám se to stalo asi týden po kastraci, protože měla před operací těsně před háráním, dělat se to nemá, ale my moc neměli na výběr. Určitě bych ale zavolala na veterinu a zeptala se. Nám řekla, že v takové situaci jako byla ta naše je dokonce možné, že proběhne hárání v slabší formě. Tři týdny je docela dlouho od operace. Měla to pořád nebo až teď?
My měli fenku (jorka) kastrovanou v 5,5 měs. a nic takového jsme neměli. Bylo vše v poho, za 14.dnů byla v běžném režimu.
@rozmary normální to určitě není, šla bych k vetovi, nejlépe už zítra a klidně bych sebou vzala moč, pokud se vám podaří chytit.
@Anulka by mě zajímalo, co za „hov.ado“ veterináře vykastrovalo štěně v tomhle věku. to je dost prasár. na!