Kastrace psa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rozmary
8.4.13 07:50

Volala jsem mu už včera, prý se to může stát, že tělo ještě pracuje a měla nějakou falešnou březost :nevim: jinak je v pohodě, žere, řádí jak tajfun a to jsem čekala že se po tom spíš sklidní :mrgreen: asi jak kterej pes.

• Citovat
  • Upravit
18687
8.4.13 08:14

@rozmary naše měla falešnou březost před, měla spousta mléka. I proto jsme to rychle řešili kastrací, prý se to opakuje :( když to není podle veta problém, tak uvidíš, snad to brzo ustane. Ta naše se vůbec nezklidnila :) co mate? My žlutého labradora. Po kastraci nějakou dobu vyjížděla po nekastrovaných psech ale už to dělá jen výjimečně. Má to přestat do půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
8.4.13 08:34
@Lucake píše:
@rozmary naše měla falešnou březost před, měla spousta mléka. I proto jsme to rychle řešili kastrací, prý se to opakuje :( když to není podle veta problém, tak uvidíš, snad to brzo ustane. Ta naše se vůbec nezklidnila :) co mate? My žlutého labradora. Po kastraci nějakou dobu vyjížděla po nekastrovaných psech ale už to dělá jen výjimečně. Má to přestat do půl roku.

Jj, naše taky začíná vyjíždět, nikdy předtím to nedělala, tak doufám že jí to přejde. Co máme? :nevim: matka bígl, otec jezevčík prý, ale to asi jen proto že jsme chtěli něco malého do bytu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18687
8.4.13 10:07

@rozmary :) tak to se nedivím ze je živá :) bylo to nepříjemné protože byla se psama dobře socializovaná, ale i tak zádný extrém. Ono to trochu začalo i během prvního harani kdy nekteri blbci majitele nechali své psi volně a ona se jim bránila. Pokud vyloženě nekouše tak se prý má nechat, ať si to vyřídí mezi sebou. U nás to zafungovalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
8.4.13 10:34

Ona docela poslouchá, jak kdy :mrgreen: takže i když je na volno a skouší startovat, tak na ní houknu a nehne se odemě. Nevím jak by to dopadlo, kdyby nějakej volnej pesan skočil po ní, asi by se nedala. Pořád si chce hrát, takže mě věčně okusuje, i když jí chci pohladit, tak musí lehce rafnout, snad s toho vyroste a nebude z ní nějakej trhač :think:

• Citovat
  • Upravit
18687
8.4.13 11:44

@rozmary jak je stara? taky dlouho okusovala, ale opatrne, ted jen vyjimecne, kdyz je rozjivena, tak si neco nacpe sama do huby, aby neokusovala nas :) jak ji nejakej pes moc leze k pipine, tak se ozene, ale pak si zase hraje dal. Bitku mela jenom jednu, s jinou venou nejakeho velkeho krizence, ale pokousana jsem skoncila jenom ja, jak jsem se ocitla mezi nema a jedna z nich me skrabla zubama. Zadna tragedie, jenom velka modrina a trocha krve. Jako male stene ale kousala porad a dost, jsme uz z toho byli docela nestastni. Pohladit se nechala jen kdyz byla ospala, ale zuby ji jely porad. Pak z toho nastesti rychle vyrostla. Tuliva ale neni dodneska, jen by si furt hrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
8.4.13 13:29

V květnu jí bude rok, neskousne do plnejch, ale pořád tou tlamou mlátí :) Taky doufám že jí to přejde, tulivá je, válí se v jednom kuse s holkama v pelechu, ale jak narazí na mě nmebo na manžela, pořád nás oždiblává. S toho bych měla docela strach, máš velký plemeno, když se s někým serve, nerada bych je trhala od sebe, seš dobrá :palec:

• Citovat
  • Upravit
18687
8.4.13 13:51

@rozmary tak to je jeste stendo :) nastesti si svoje spory resi sama, jenom zavrci nebo se ozene, byla to moje chyba, ze jsem k tomu vlezla, ale toho psa jsem se fakt bala, byla to fena z ulice, tak mela jinak nastavene instinkty a ten nas blbec to nepochopil :) at se ta vase brzo doleci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
8.4.13 14:34
@Granda píše:
@Anulka by mě zajímalo, co za „hov.ado“ veterináře vykastrovalo štěně v tomhle věku. to je dost prasár. na!

je to normální vet a běžně se fenky kastrují před prvním háráním (neměli jsme v plánu nechávat nakrýt) a je toho na nettu více http://www.kastrace.eu/kastrace-feny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.5.13 18:44

Dobrý den, mám dotaz. jak dlouho po kastraci musí být pes v klidu? a kdy může začít normálně běhat? dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
14.5.13 19:06

Je to pejsek, nebo fenka?
Fenku jsme před lety kastrovali ze zdrav. důvodů, a špatná byla tak 3 dny, pejsek po kastraci asi 2 hodinky spal, a pak už lítal jako čert. Jen nosil cca 5 dní ten límec, měli jsme strach kvůli stehům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
15.5.13 01:08

Jsme mnohaleti chovatele. uprimna rada! pokud neni nutne, nekastrovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
15.5.13 17:17
@yourlady píše:

Mnohaletí chovatelé nebo množitelé??? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
15.5.13 17:47
@yourlady píše:

Jasný souhlas! proto jsem psala, že jsme fenku kastrovali za zdravotních důvodů, měla "ženské potíže ". Psíka jsem dala vykastrovat, aby u nás mohl zůstat, když máme 3 feny- (což dopadlo velmi špatně, ale o tom se nechci rozepisovat), dodnes jsem se s tím nevyrovnala.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mamakami8
28.5.13 16:46

Hárání

Prosím někoho o radu. Mám vykastrovaného pejska-čivavu, a taky fenku. Teď hárá
a došlo mezi nima ke spojení. Mám strach, že kastrace nebyla úspěšná. Můžou z
toho být nějaké následky? A může vůbec dojít ke spojení když je vykastrovaný?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný