Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobry den, mam yorksira a po kastraci je po kazde spojen s fenama ![]()
Je to normalni nebo pochybela ruka veterináře? Prosim o pomoc ![]()
Jsou psi, kteří i po kastraci mají zájem o feny a v klidu se s nimi spojí
zažila jsem i to, že se spojili dva kastrovaní jedinci ![]()
Ahoj, před pár dny jsem nechal vykastrovat našeho pejska Gucciho, je mu 8 let a je to Pitbull, ale vždycky byl ostřejší, jak na lidi, tak na psy, krom feneček a rodiny! ovšem my jsme ho to nikdy neučili, naopak dostával pouze lásku. nicméně takovej byl od štěněte, možná i kvůli tomu že byl poslední z vrhu.to ale nebyl důvod kastrace. zvětšilo se mu náhle jedno varle, na sonu se nic nenašlo, tak jsem rozháněl otok antibiotikama, práškama na zánět a na otoky, nic nepomohlo, po 3 měsících znova sono, to už se našla 1cm bulka, takže to čeho jsem se celou dobu bál, že mojeho miláčka budu muset nechat kastr. se naplnilo, málem mi to utrhlo srdce, myslim že jsem to nesl hůř než ten náš vůl. ale k čemu chci dojít, několik hodin po zákroku, asi 8 hodin po, mě Gucci pokousal, když jsem mu dával pamlsky.. byl jsem z toho dost v šoku a hotovej, do dnešního dne, uplynuly čtyři dny a vyjel na mě pře chvilkou zase!!vůbec nevim co mam dělat, jsem z něj nešťastnej, člověk ho miluje jak dítě a teď tohle.jak řikam, ostřejší byl vždycky, ale ne na vlastího pána. nikdo mi tu ale nepiště ať ho necham utratit..to nikdy!!co mam dělat, nebo nevíte kdo by věděl jak na něj?
@Petr1984 ja bych asi zavolala vetovi a poradila se. Nase fena se po kastraci stala agresivnejsi na nektere psy, melo to do roka prejit, ale u ni vsechno trva dele
k nam se chova uplne stejne.
může to mít plno důvodů, může to být „následek“ narkózy, může jej něco bolet a takto zareagoval, těžko takto říct, rozhodně bych zajela za vetem a prober to tam. Jinak je fakt, že kastrace může mít za následek „agresi“ na ostatní psy, ale na lidi, to fakt nevím, zkus se zeptat na stránkách: www.psiskolafalco.cz,
pán se o tuto problematiku hodně zajímá a určitě poradí.
Prosím někoho o radu. Mám vykastrovaného pejska-čivavu, a taky fenku. Teď hárá
a došlo mezi nima ke spojení. Mám strach, že kastrace nebyla úspěšná. Můžou z
toho být nějaké následky? A může vůbec dojít ke spojení když je vykastrovaný?