Kastrovaný kocour a kastrovaná kočka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kastrovaný kocour a kastrovaná kočka
Mám kastrovanou kočku a plánuji pořídit ještě jednu. Mám obavu, pokud by to byl kocourek, byť kastrovaný, aby ji nenakrýval a tím pádem netrápil. Takže dost váhám, zda pořídit kocourka nebo raději kočičku? Máte nějakou radu nebo osobní zkušenost? Co si o tom myslíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@Caitlyn píše:
Mám kastrovanou kočku a plánuji pořídit ještě jednu. Mám obavu, pokud by to byl kocourek, byť kastrovaný, aby ji nenakrýval a tím pádem netrápil. Takže dost váhám, zda pořídit kocourka nebo raději kočičku? Máte nějakou radu nebo osobní zkušenost? Co si o tom myslíte?
Máme kočičku i kocourka a žádné choutky nemají. Nemusíš se bát. Kocourka si pořiď. 🐈
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Caitlyn mame kastrovanou kocku i kastrovaneho kocoura. Zakrokem prosli, kdyz meli cca 2 kg (asi ve 4 mesicich). Nevyjizdeji po sobe. Navzajem si lizou hlavy, jsou akcni, lovi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Úplně v klidu si můžeš pořídit kocoura. Tohle by hrozilo v případě, pokud by se jednalo o staršího kocoura, který dříve kočky nakrýval, tam je možné, že by v tom pokračoval i po kastraci, ale jinak se není čeho bát a můžeš být naprosto v klidu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Máme doma dva kastrované kocoury a kastrovanou kočku. Dva poslední jsou zachránění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ja-rekk píše: Úplně v klidu si můžeš pořídit kocoura. Tohle by hrozilo v případě, pokud by se jednalo o staršího kocoura, který dříve kočky nakrýval, tam je možné, že by v tom pokračoval i po kastraci, ale jinak se není čeho bát a můžeš být naprosto v klidu.
Ok, to dává smysl. Když kocourka, tak takového, který ještě nikdy nenakrýval 👍
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Máme kočku a kocoura a úplně bez problémů, jsou to obrovští
kamarádi.
Kočka byla první, ve dvou letech k ní přibylo kotě - kocour. Kdyz začal
dospívat, začal se snažit i nakrývat - ale naše kočka je u nich
šéfová a nenechala se. Nechali jsme ho vykastrovat a jako když utne, úplně
o ní v tomto směru ztratil zájem. Teď spolu spávají, navzájem se
umývají, hrají si, jí z jedné misky atd. Je skvělý je pozorovat.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Máme kočku a kocoura a úplně bez problémů, jsou to obrovští kamarádi.
Kočka byla první, ve dvou letech k ní přibylo kotě - kocour. Kdyz začal dospívat, začal se snažit i nakrývat - ale naše kočka je u nich šéfová a nenechala se. Nechali jsme ho vykastrovat a jako když utne, úplně o ní v tomto směru ztratil zájem. Teď spolu spávají, navzájem se umývají, hrají si, jí z jedné misky atd. Je skvělý je pozorovat.
A proč anonym?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Kočka a postel
- Jakým přípravkem odblešit kočku
- Roháč obecný a kočky
- Smrt kočky ve ventilačce
- Aklimatizace kocourů
- Zatoulaná kočka - je ještě šance?