Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Murka je tohle vůbec možný?
My jsme teda přispěli finančně, muz za nás poslal.
Ja ještě pošlu na tu Zoo.
Cumili bych s chutí propleskla
Po takových událostech snad už nebudou přetrvávat názory: nebydlim u vody, na co pojišťovat barák. Střecha může uletět kdekoli a komukoli. ![]()
Neštěstí jsou tam i rozumní lidi, co se opravdu snaží a chtějí pomoci ![]()
@Mirčulka píše:
Po takových událostech snad už nebudou přetrvávat názory: nebydlim u vody, na co pojišťovat barák. Střecha může uletět kdekoli a komukoli.
Nechci ti brát iluze…
@g.sandova píše:
@Murka je tohle vůbec možný?My jsme teda přispěli finančně, muz za nás poslal.
Cumili bych s chutí propleskla
Ja ještě pošlu na tu Zoo.
A čemu to vlastně vadí…
Pamatujete na tu dívenku, vyfocenou v louži těsně před smrtí, to bylo hrozný
tak se lidé z horní části Hrusek jdou projít a podívat, co je minulo. Nebo tam teď nemají chodit rok okolo ![]()
@Mirčulka píše:
Po takových událostech snad už nebudou přetrvávat názory: nebydlim u vody, na co pojišťovat barák. Střecha může uletět kdekoli a komukoli.
Pojišťovny se zatím nevyjádřily ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Pojišťovny se zatím nevyjádřily
Pojistovny se uz vyjadrily. Budou vyplacet az 50% zalohy v rychlejsim case.
@lilith1 píše:
Ano to jsou ty klimaticke zmeny o kterych vasek klauzi rika, ze neexistuji..
Je zajímavé, že dneska podle vyjádření odborníků tohle není nejspíš způsobeno klimatickými změnami. Tornáda jsou v Evropě běžný jev.
@Bubla Bůčková píše:
A čemu to vlastně vadí…![]()
Pamatujete na tu dívenku, vyfocenou v louži těsně před smrtí, to bylo hrozný
tak se lidé z horní části Hrusek jdou projít a podívat, co je minulo. Nebo tam teď nemají chodit rok okolo
To ne, ale přijde mi skutečně zvrácený dmudelat si rodinný výlet s cílem popast se na cizím neštěstí
@g.sandova píše:
To ne, ale přijde mi skutečně zvrácený dmudelat si rodinný výlet s cílem popast se na cizím neštěstí
Naopak to dle kočárku vypadá na mistnaky než na rodinný výlet z Jihlavy
notabene když cesty jsou uzavřené.
@g.sandova píše:
Mě treba přijdou dost hloupé ty rádoby celebrity, které rychle jedou pomoct rodině, ale při tom nezapomenou zahltit internet fotkami z těch nejhorších míst. O rodinných výletech na zasažená místa snad ani nebudu psát. Ať jdou raději přiložit ruku k dílu.
@lucenka píše:
Je zajímavé, že dneska podle vyjádření odborníků tohle není nejspíš způsobeno klimatickými změnami. Tornáda jsou v Evropě běžný jev.
Ano běžný jev, proto podobne silná tornáda máme v našich končinách několikrát do roka. Ale hlavně změny klimatu na to vliv určitě nemají. 100% ne. Vlastně na nic nemá změna klimatu vliv. Ona vlastně žádná změna klimatu neexistuje. ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Naopak to dle kočárku vypadá na mistnaky než na rodinný výlet z Jihlavynotabene když cesty jsou uzavřené.
dobře, ale jedna hlídka je pošle domů a oni nejdou domů, jen se přesunou na jinou pozorovatelnu.
Nota bene je to nebezpečný, pořád na ně může něco ještě spadnout, ne? Větev, kus plechu, co já vím?
@janickaIII píše:
Ano běžný jev, proto podobne silná tornáda máme v našich končinách několikrát do roka. Ale hlavně změny klimatu na to vliv určitě nemají. 100% ne. Vlastně na nic nemá změna klimatu vliv. Ona vlastně žádná změna klimatu neexistuje.
Cetla jsem, ze kazdy rok CR postihne prumerne 5 tornad a tohle silne proste melo idealni podminky, aby se takto vystupnovalo.
@g.sandova píše:
dobře, ale jedna hlídka je pošle domů a oni nejdou domů, jen se přesunou na jinou pozorovatelnu.
Nota bene je to nebezpečný, pořád na ně může něco ještě spadnout, ne? Větev, kus plechu, co já vím?
Jo já neříkám, čumil je prostě čumil. Ale zas je fackovat je trochu moc.