Katastrofa na Moravě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4789
2.7.21 14:06

@bertoldina :mrgreen: Já tě nepodezírám a připouštím i možnost, že si to představuju jak Hurvínek válku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116133
2.7.21 14:12
@Kelsey píše:
U nás už se hlásilo v rozhlase dnes, že si máme hlídat majetek, který nám zůstal. Protože se prostě krade. Jak si to máme hlídat, když nejsou okna, dveře jsou rády, že drží. Tam bych to já žena teď vykopla snadno.
Tak mají posílit k policistům i vojáky. A prostě nepřetržitě hlídat. My máme sice v noci zaječí spaní. Ale co to pomůže? Když tam někdo vleze a vezme si, co se mu hodí.

Kelsey, to je děsné, po takové katastrofě a ještě aby vás vykradli? :cert:
A jaký máte počasí? V čechách prší, tak snad u vás je líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
2.7.21 14:12

@jednoslunicko Hele jen potvrzení o daru - a že ho část lidi chce a mají na to právo - je prostě administrativa, na kterou potřebuješ lidi a vybavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
2.7.21 14:32
@Lenka_Hal píše:
A ty vis, ze kradou Moravaci? Treba to jsou najezdy Prazaku.
Vtipalku. :roll:

To vis ze jo, ja porad proc je v ulici nejak min zaparkovanych aut.
Vsichni jsou uz v Mexiku, Buenos Dias ja taky jdu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.7.21 14:34
@samá práce píše:
@Kelsey
To já chápu, že to nejde poznat. Jen je otázka, zda tam jde někdo cíleně krást anebo jen je to takový "příležitost dělá zloděje " No nic, přeji ať už to máte za sebou a tu miliónovou slíbenou dotaci od státu dostanete.

Nám stačí, když dostaneme část pojistky, kterou si platíme. A uhradí nám škody. Na dotaci jim kašleme. Ať ji raději dají lidem, kteří musí demolovat a stavit znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17960
2.7.21 14:35
@Popeladym píše:
Ptají se vás, jak se cítíte, že ano? A proč přesně. :poblion: Chtěla jsem kdysi být novinářkou. Dnes jsem ráda, že jí nejsem. Umřela bych hanbou v této branži.

No zurnalistika je dnes opravdu ostudne povolani, cest vyjimkam.
:) Clovek by rekl, ze cim je nekto hloupejsi, tim lepsi predpoklady ma na praci novinara :mrgreen:
A jaka je to skoda, media maji na spolecnost obrovskou moc, Noam Chomsky kdysi napsal skvelou knihu, kde vysvetluje, jak media formuji verejnou minku podle toho, jak to moci vyhovuje.

Ale to co predvedli media pocas covidu, to necekal snad ani nejvetsi skeptik. Zadna investigativita, nic, jen manipulace, selekce informaci… tech par vyjimek, tech par cestnych a rozumnych novinaru (napriklad ve Francii) rika, ze nemaji svobodu slova, svoboda slova v tradicnych mediich uz neexistuje. Kdysi meli v redakci kazdy den okruhly stul, kde se mluvilo, uvazovalo o problemech, co a jak…dnes jim sefredaktor rekne, ze tohle do vysilani, nebo publikovano byt nemuze.

Kdyz clovek ovlada jazyky, zjisti, ze stejny obsah v ten samy den maji media po svete, protozo novinari berou veci od statni tlacove agentury a ta bere info od reuters, nebo dalsich, takze vsude stejne informace, nebo dezinformace. Manipulace verejne minky se dela predevsim selekci informaci a ta je silena, za dnesni miru propagandy by se nemuseli stydet ani komousi. :(

Příspěvek upraven 02.07.21 v 14:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
2.7.21 14:39
@Konnny píše:
To vis ze jo, ja porad proc je v ulici nejak min zaparkovanych aut.
Vsichni jsou uz v Mexiku, Buenos Dias ja taky jdu… :roll:

Pro ty co to nepochopili, jsem na blbej vtip, reagovala jeste blbejsim vtipem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
2.7.21 14:41
@Lenka_Hal píše:
Pro ty co to nepochopili, jsem na blbej vtip, reagovala jeste blbejsim vtipem.

Ano, blbejsim, to souhlasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.7.21 14:43
@bertoldina píše:
@Kelsey Ten nouzak vyhlášeny není, že ne?

Vůbec nevím. Ale teď jsem se rozčílila. Šla jsem na obec, že se zeptám, jestli potřebuji pro moji rodinu na víkend povolení, že pojedou 100 km dodávkou, ať nám pomůžou k nim stěhovat věci. Jestli je třeba, ať je hlásím jako dobrovolníky k určité rodině. Co chceme zachránit, tak se odstěhuje, ať je prostor vyklizený a můžeme to připravit na předělání internetu. Na obci mi řekla, ať jdu do stanu ke krizovému štábu, ti mne poslali do stanu k dobrovolníkům a ti hen jsou policajti, ať se jdu domluvit za nima. A tam mi bylo řečeno, no buď je na kraji obce pustí nebo ne. Tak se jich ptám, jak je pustí nebo ne? Pojedou daleko a není možné, aby je někdo otočil a poslal do háje. My ty věci potřebujeme odstěhovat. Jsem jim říkala. Pak mi bylo řečeno, že mám stát u vstupu do obce, kde počkám na rodinu, ať je pustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
2.7.21 14:43
@My Melody píše:
No zurnalistika je dnes opravdu ostudne povolani, cest vyjimkam. :) Clovek by rekl, ze cim je nekto hloupejsi, tim lepsi predpoklady ma na praci novinara :mrgreen:
A jaka je to skoda, media maji na spolecnost obrovskou moc, Noam Chomsky kdysi napsal skvelou knihu, kde vysvetluje, jak media formuji verejnou minku podle toho, jak to moci vyhovuje.

Ale to co predvedli media pocas covidu, to necekal snad ani nejvetsi skeptik. Zadna investigativita, nic, jen manipulace, selekce informaci… tech par vyjimek, tech par cestnych a rozumnych novinaru (napriklad ve Francii) rika, ze nemaji svobodu slova, svoboda slova v tradicnych mediich uz neexistuje. Kdysi meli v redakci kazdy den okruhly stul, kde se mluvilo, uvazovalo o problemech, co a jak…dnes jim sefredaktor rekne, ze o tohle do vysilani nemuze.

Kdyz clovek ovlada jazyky, zjisti, ze stejny obsah v ten samy den maji media po svete, protozo novinari berou veci od statni tlacove agentury a ta bere info od reuters, takze vsude stejne informace, nebo dezinformace. Manipulace verejne minky se dela predevsim selekci informaci a ta je silena, za dnesni miru propagandy by se nemuseli stydet ani komousi. :(

Ano, bohužel je to tak. A už mockrát jsem si musela říct, že ti komunisti byli slabej odvar, a to nejen v žurnalistice. Táhnu si takový kříž, že vzhledem ke svému věku, mám zcela jasné srovnání před a po sametu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
2.7.21 14:49

@Kelsey A přitom by nejspíš stačilo nahlásit SPZ…aneb proč to dělat jednoduše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
2.7.21 14:54
@Konnny píše:
Ano, blbejsim, to souhlasi.

Ze duvod takoveho postupu nekdo nepochopi, me teda ani nenapadlo. Priste dodam s manualem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
2.7.21 14:56
@bertoldina píše:
@Kelsey A přitom by nejspíš stačilo nahlásit SPZ…aneb proč to dělat jednoduše.

To je vzdy o lidech. Asi ani nemaji dost zkusenosti. Proto posilaji od certa k dablu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
2.7.21 14:57
@Lenka_Hal píše:
Ze duvod takoveho postupu nekdo nepochopi, me teda ani nenapadlo. Priste dodam s manualem. :)

To se tady občas musí. S manuálem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17960
2.7.21 16:17
@Popeladym píše:
Ano, bohužel je to tak. A už mockrát jsem si musela říct, že ti komunisti byli slabej odvar, a to nejen v žurnalistice. Táhnu si takový kříž, že vzhledem ke svému věku, mám zcela jasné srovnání před a po sametu. ;)

Presne…a vis co jsem zjitila, ze i kdyz jsem nikdy nemela iluze o tom, v jakem stavu zurnalistika je, tak tato covid epizoda byla pro mne jak studena sprcha, hnusny probrani se do reality : pomlouvacne, dizkreditacni kampane, korupce, dezinformace, lzi, manipulace, selekce toho, co se lidu predhodi. A cenzura lekaru v soc. mediich, tam prekrocili hranice. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný