Katastrofa na Moravě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4789
2.7.21 11:54
@DanielaD píše:
Tady je odkaz komu se dá jednotlivě přispět, jsou tam uvedené příběhy lidí
:srdce: super :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
2.7.21 12:19
@Matt 02 píše:
Taky musím, někde jsem četl Vaše příspěvky o tom jak jezdíte s dcerkou sama busem na dovcu atd a to je hodně obdivuhodné, pro mě jste frajerka :kytka:.

díky, dnes zrovna odjíždíme do Chorvatska busem - to nic není, adrenalin byl, když jsme loni letěly z Vídně do Španělska na pas blind

• a nevykej mi prosím, já raději tykání
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
2.7.21 12:23
@vokishka píše:
Ja jezdila vzdy sama s 2 detma. Pripadalo mi to normální :mrgreen:

no všichni to tak nevnímají a spousta žen by sama nejela, nemají odvahu,
já s dcerou byla prvně, když měla 1,5 roku i s kočárem busem v Itálii, je fakt, že čím je větší a větší je to jednodušší, ale ona je hrozně umíněná, a když někde dostane hysterák, tak je to dost „výživné“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
2.7.21 12:31
@stinga píše:
no všichni to tak nevnímají a spousta žen by sama nejela, nemají odvahu,
já s dcerou byla prvně, když měla 1,5 roku i s kočárem busem v Itálii, je fakt, že čím je větší a větší je to jednodušší, ale ona je hrozně umíněná, a když někde dostane hysterák, tak je to dost „výživné“

Jsou i takový, co se bojí bez chlapa i sedět doma. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
2.7.21 12:35
@jednoslunicko píše:
Tak zatím sem našla, že si můžou nechat až 5% ze sbírky na organizaci. Jako 5% z 242 milionů příspěvek církvi. Tak to fakt naposled. Příště už jen napřímo. Do háje…

Jo jo, tři, čtyři domácnosti by za to měli barák, takhle si neziskovka vyplatí spravedlivé odměny, vždyť tam přece nonstop museli pomáhat a bránit sbírku před podnikajícíma buržoustama :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
2.7.21 12:40
@Popeladym píše:
Jsou i takový, co se bojí bez chlapa i sedět doma. :mrgreen:

ano, tady na emiminu je těch úzkostných a vyděšených úplně ze všeho docela hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
2.7.21 12:42
@stinga píše:
ano, tady na emiminu je těch úzkostných a vyděšených úplně ze všeho docela hodně
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
2.7.21 12:45
@Bubla Bůčková píše:
Jo jo, tři, čtyři domácnosti by za to měli barák, takhle si neziskovka vyplatí spravedlivé odměny, vždyť tam přece nonstop museli pomáhat a bránit sbírku před podnikajícíma buržoustama :poblion:

Jo, to je fakt nechutný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.7.21 12:47

U nás už se hlásilo v rozhlase dnes, že si máme hlídat majetek, který nám zůstal. Protože se prostě krade. Jak si to máme hlídat, když nejsou okna, dveře jsou rády, že drží. Tam bych to já žena teď vykopla snadno.
Tak mají posílit k policistům i vojáky. A prostě nepřetržitě hlídat. My máme sice v noci zaječí spaní. Ale co to pomůže? Když tam někdo vleze a vezme si, co se mu hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65210
2.7.21 12:53
@Kelsey píše:
U nás už se hlásilo v rozhlase dnes, že si máme hlídat majetek, který nám zůstal. Protože se prostě krade. Jak si to máme hlídat, když nejsou okna, dveře jsou rády, že drží. Tam bych to já žena teď vykopla snadno.
Tak mají posílit k policistům i vojáky. A prostě nepřetržitě hlídat. My máme sice v noci zaječí spaní. Ale co to pomůže? Když tam někdo vleze a vezme si, co se mu hodí.

Jo, vcera rikali ve zprávách, ze uz prohlizi i kufry aut tech, co odjíždí. Dokonce musi hlidat i tu skladku, kam se všechno odvazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
2.7.21 12:53
@Kelsey píše:
Tak mají posílit k policistům i vojáky. A prostě nepřetržitě hlídat. My máme sice v noci zaječí spaní. Ale co to pomůže? Když tam někdo vleze a vezme si, co se mu hodí.
:poblion: :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
2.7.21 12:54
@Kelsey píše:

to je hrozne, lidi jsou hyeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
2.7.21 12:55
@Kelsey píše:

Policie už nehlídá a nebo hlídá míň? Bavili jste se přímo s nimi, aby hlídali více?

• Citovat
  • Upravit
65210
2.7.21 12:59
@smajlik345 píše:
Policie už nehlídá a nebo hlídá míň? Bavili jste se přímo s nimi, aby hlídali více?

Aby hlidali vic, musi na to mit lidi. Hlidaji, pry prohlizeji i auta, jestli neco neodvazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38958
2.7.21 13:03
@vokishka píše:
Ja jezdila vzdy sama s 2 detma. Pripadalo mi to normální :mrgreen:
:mrgreen: :P Kdepak, jsi hrdinka! :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek