Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Matt 02 píše:
Taky musím, někde jsem četl Vaše příspěvky o tom jak jezdíte s dcerkou sama busem na dovcu atd a to je hodně obdivuhodné, pro mě jste frajerka.
díky, dnes zrovna odjíždíme do Chorvatska busem - to nic není, adrenalin byl, když jsme loni letěly z Vídně do Španělska na pas blind
@vokishka píše:
Ja jezdila vzdy sama s 2 detma. Pripadalo mi to normální
no všichni to tak nevnímají a spousta žen by sama nejela, nemají odvahu,
já s dcerou byla prvně, když měla 1,5 roku i s kočárem busem v Itálii, je fakt, že čím je větší a větší je to jednodušší, ale ona je hrozně umíněná, a když někde dostane hysterák, tak je to dost „výživné“
@stinga píše:
no všichni to tak nevnímají a spousta žen by sama nejela, nemají odvahu,
já s dcerou byla prvně, když měla 1,5 roku i s kočárem busem v Itálii, je fakt, že čím je větší a větší je to jednodušší, ale ona je hrozně umíněná, a když někde dostane hysterák, tak je to dost „výživné“
Jsou i takový, co se bojí bez chlapa i sedět doma. ![]()
@jednoslunicko píše:
Tak zatím sem našla, že si můžou nechat až 5% ze sbírky na organizaci. Jako 5% z 242 milionů příspěvek církvi. Tak to fakt naposled. Příště už jen napřímo. Do háje…
Jo jo, tři, čtyři domácnosti by za to měli barák, takhle si neziskovka vyplatí spravedlivé odměny, vždyť tam přece nonstop museli pomáhat a bránit sbírku před podnikajícíma buržoustama ![]()
@Popeladym píše:
Jsou i takový, co se bojí bez chlapa i sedět doma.
ano, tady na emiminu je těch úzkostných a vyděšených úplně ze všeho docela hodně
@stinga píše:
ano, tady na emiminu je těch úzkostných a vyděšených úplně ze všeho docela hodně
@Bubla Bůčková píše:
Jo jo, tři, čtyři domácnosti by za to měli barák, takhle si neziskovka vyplatí spravedlivé odměny, vždyť tam přece nonstop museli pomáhat a bránit sbírku před podnikajícíma buržoustama
Jo, to je fakt nechutný
U nás už se hlásilo v rozhlase dnes, že si máme hlídat majetek, který nám zůstal. Protože se prostě krade. Jak si to máme hlídat, když nejsou okna, dveře jsou rády, že drží. Tam bych to já žena teď vykopla snadno.
Tak mají posílit k policistům i vojáky. A prostě nepřetržitě hlídat. My máme sice v noci zaječí spaní. Ale co to pomůže? Když tam někdo vleze a vezme si, co se mu hodí.
@Kelsey píše:
U nás už se hlásilo v rozhlase dnes, že si máme hlídat majetek, který nám zůstal. Protože se prostě krade. Jak si to máme hlídat, když nejsou okna, dveře jsou rády, že drží. Tam bych to já žena teď vykopla snadno.
Tak mají posílit k policistům i vojáky. A prostě nepřetržitě hlídat. My máme sice v noci zaječí spaní. Ale co to pomůže? Když tam někdo vleze a vezme si, co se mu hodí.
Jo, vcera rikali ve zprávách, ze uz prohlizi i kufry aut tech, co odjíždí. Dokonce musi hlidat i tu skladku, kam se všechno odvazi.
@Kelsey píše:
@Kelsey píše:
to je hrozne, lidi jsou hyeny
@Kelsey píše:
Policie už nehlídá a nebo hlídá míň? Bavili jste se přímo s nimi, aby hlídali více?
@smajlik345 píše:
Policie už nehlídá a nebo hlídá míň? Bavili jste se přímo s nimi, aby hlídali více?
Aby hlidali vic, musi na to mit lidi. Hlidaji, pry prohlizeji i auta, jestli neco neodvazi.