Katastrofa na Moravě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5653
2.7.21 10:49
@matkabagristy píše:
nemuzu s tebou souhlasit, bulvaru se vyhybam, FB nepouzivam

Taky nečtu, Fb nemám. Souhlasit nemusíš. Neplevelme. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
2.7.21 10:50
@stinga píše:
taky ti musím vyseknout poklonu, jsi obdivuhodný mladý kluk, tak jak to máš ty v hlavě poskládané to často nemají daleko starší chlapi,
a jsi upřímný, empatický a přirozeně inteligentní,
zatím se mi asi nestalo, že bych s tvými názory nesouhlasila :palec:

Taky musím, někde jsem četl Vaše příspěvky o tom jak jezdíte s dcerkou sama busem na dovcu atd a to je hodně obdivuhodné, pro mě jste frajerka :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
2.7.21 10:51
@Kelsey píše:
Tak je to jejich obživa. Zas jim člověk může říct, jak tu situaci vnímá. Teď se kradou centrály, nářadí. Někdo bude od stolu tvrdit, že se tady nerabuje. Ale realita je jiná. Naše sousedka si nebrala servítky. Protože ji pracovnice charity řekla, že je podnikatelka a ten nepomáhají. Včera jsem potkala jinou známou, která má tady obchod. Místo něj má trosky a dostala se jí stejná odpověď. Přitom v ten první moment chtěla pomoct, že se třeba spojí s tou komorou nebo poslat sem statika. Co jiného zbývá, než si postěžovat novinářům, že jsou zoufalé a nikdo jim nechce pomoct?

Je to smutný a k naštvaní, protože lidi co posílají pomoc jí posílají všem bez rozdílu. Sakra to je :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65232
2.7.21 10:52
@Matt 02 píše:
Taky musím, někde jsem četl Vaše příspěvky o tom jak jezdíte s dcerkou sama busem na dovcu atd a to je hodně obdivuhodné, pro mě jste frajerka :kytka:.

Ja jezdila vzdy sama s 2 detma. Pripadalo mi to normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
2.7.21 10:59
@Kelsey píše:
Tak je to jejich obživa. Zas jim člověk může říct, jak tu situaci vnímá. Teď se kradou centrály, nářadí. Někdo bude od stolu tvrdit, že se tady nerabuje. Ale realita je jiná. Naše sousedka si nebrala servítky. Protože ji pracovnice charity řekla, že je podnikatelka a ten nepomáhají. Včera jsem potkala jinou známou, která má tady obchod. Místo něj má trosky a dostala se jí stejná odpověď. Přitom v ten první moment chtěla pomoct, že se třeba spojí s tou komorou nebo poslat sem statika. Co jiného zbývá, než si postěžovat novinářům, že jsou zoufalé a nikdo jim nechce pomoct?

Tak tohle mně naštvalo - že někdo podniká, tak ho charita obejde? Já jsem teda peníze posílala všem bez rozdílu! Příště budu posílat přímo adresně, ať už mně ty spolky neštvou. Fráterníci. To je zase pokrytectví. Před Bohem jsme si všichni rovni, ale rozdělovat světské peníze, to nám jde. :cert:

Příspěvek upraven 02.07.21 v 11:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
2.7.21 11:19
@jednoslunicko píše:
Tak tohle mně naštvalo - že někdo podniká, tak ho charita obejde? Já jsem teda peníze posílala všem bez rozdílu! Příště budu posílat přímo adresně, ať už mně ty spolky neštvou. Fráterníce. to je zase pokrytectví. Před Bohem jsme si všichni rovni, ale rozdělovat světské peníze, to nám jde. :cert:

Amen.
Taky jsem se naprdla. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
2.7.21 11:20
@Popeladym píše:
Ano, pravda, někde se ještě najde. Ale šmahem se to slevá v jeden velký bulvár. Lidi to táhne, vím.

A Ty čerpáš informace odkud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
2.7.21 11:24
@Popeladym píše:
Taky nečtu, Fb nemám. Souhlasit nemusíš. Neplevelme. :kytka:

Trošku mi vadí, že zaútočíš na novináře šmahem, a pokud Ti někdo názor rozporuje, uchýlíš se k alibistickému „neplevelme“. :?

Mimochodem - od mého včerejšího odchodu do terénu se po adminově důrazném napomenutí, ať okamžitě opustíme OT, ve vláknu výhradně jenom plevelilo. :mrgreen:
Přesně, jak jsem předpokládala.
Tak já zas jdu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
2.7.21 11:25

@Anna766 @jednoslunicko Musí postupovat v souladu se znenim vyhlášené sbírky. Konkretni znění online nenacházím. Ale chci hledat dál, i když trochu počítám, že tam bude něco jako podpora jednotlivců, rodin a domácnosti. Což jim bohužel dává hranici, kterou nesmí porušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
2.7.21 11:31
@bertoldina píše:
@Anna766 @jednoslunicko Musí postupovat v souladu se znenim vyhlášené sbírky. Konkretni znění online nenacházím. Ale chci hledat dál, i když trochu počítám, že tam bude něco jako podpora jednotlivců, rodin a domácnosti. Což jim bohužel dává hranici, kterou nesmí porušit.

Tak zatím sem našla, že si můžou nechat až 5% ze sbírky na organizaci. Jako 5% z 242 milionů příspěvek církvi. Tak to fakt naposled. Příště už jen napřímo. Do háje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
2.7.21 11:32
@bertoldina píše:

Podnikatel má taky rodinu a domácnost. Jsem zvědavá, jestli neco najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
2.7.21 11:43
@jednoslunicko píše:
Tak zatím sem našla, že si můžou nechat až 5% ze sbírky na organizaci. Jako 5% z 242 milionů příspěvek církvi. Tak to fakt naposled. Příště už jen napřímo. Do háje…

To si pak chce ověřit, kolik z toho si skutecne nechali. Tohle je max. strop. My u menších grantů mivame standardně povoleno 10%, zbytek na přímou práci.
Klidně víc napíšu do SZ, ať to tu tím neplevelim.

@jednoslunicko píše:
Podnikatel má taky rodinu a domácnost.

Jde o to, s čím konkretne ta paní potřebovala pomoci. Je to prostě naprd, zas kdyby to bylo bez pravidel, tak to taky bude dělat problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
2.7.21 11:48
@sirikit píše:
Trošku mi vadí, že zaútočíš na novináře šmahem, a pokud Ti někdo názor rozporuje, uchýlíš se k alibistickému „neplevelme“. :?Mimochodem - od mého včerejšího odchodu do terénu se po adminově důrazném napomenutí, ať okamžitě opustíme OT, ve vláknu výhradně jenom plevelilo. :mrgreen:
Přesně, jak jsem předpokládala.
Tak já zas jdu. :mavam:

To není alibismus. Tato diskuze není o novinářich. Jeslí chceš, založím ji. Můžu možná i oživit, něco podobného tu je. Tady by to dopadlo tak, že bychom si psaly mezi sebou. Myslím si, že mi jenom nechceš rozumět. Od doby mé osobní zkušenosti s jednou slečnou novinářkou, se mi tato nadále jen potvrzuje. Rozhodně tím netvrdím, že jsou takoví všichni. To jsem asi měla zdůraznit hned. Když zažiješ, že za Tebou někdo naběhne, protože ví, že právě teď jsi nejvíc v háji, ať z Tebe co nejvíc vyrazi :roll: A prý jak přesně! toto budu zvládat. 8o Článek o mě nenapsala, protože jsem ji jen řekla, že když musíš, tak musíš. :mavam:

Příspěvek upraven 02.07.21 v 11:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
2.7.21 11:49

Tady je odkaz komu se dá jednotlivě přispět, jsou tam uvedené příběhy lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
2.7.21 11:54
@bertoldina píše:
Jde o to, s čím konkretne ta paní potřebovala pomoci. Je to prostě naprd, zas kdyby to bylo bez pravidel, tak to taky bude dělat problémy.

To bylo jen náhlé naprdnutí. :mrgreen: Člověk chce přispět hlavně rychle. Sama nemám ráda lidi, co říkají, že ty peníze stejně někdo ukradne, tak co by přispívali. Když ty peníze chci dát, tak dám. Co s nima bude, už neovlivním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný