Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kelsey píše:
Protože jsem s vámi komunikovala, tak jsem špatná? My jsme si tuhle situaci, kde jsme vybrali? Odmítla jsem tady všechny nabídky pomoci, aby mi nemohl nikdo a nic vyčítat. Pouze jsem s některými komunikovala. A stejně bude někdo útočit a obracet to? Omlouvám se, jestli jsem někoho obtěžovala. Ostatním děkuji. Jakákoli psych. podpora pomohla, pomáhá. A stejně je to zase špatně. Nemám v tuhle chvíli jízlivé řeči za potřebí.
toho si nevšímej, i když vím, že se to někdy nedá. My, co to s vámi prožíváme, myslíme na vás a držíme palce
![]()
moji kluci pomáhali a budou pomáhat v Lužicích, manželka synovce napekla buchty, udělala palčinky a pak pomáhali oba na Pánově. myslím, že aspoň tak jsme přispěli do mlýna, tedy kromě fin. částky.
@Anna766 píše:
Hyeny tu litaly v prispevkach o rabování když už tedy.
Za hyenu označila zcela adresně Lenka Lucenku.
Což mě tedy od vědeckého pracovníka, u něhož předpokládám schopnost precizní, citově nepodbarvené argumentace, celkem překvapuje, zvlášt když jde spíš o pravidlo, než výjimku - viz dnešní ironizování Palomy.
Kdo líp zironizuje nebo pozuráží oponenta, vyhrál? ![]()
A jo. ![]()
@DanielaD píše:
@Kelsey
Komunikuj, nenech se vytočit.Je nás hodně, co tě čteme, ty pomáháš nám, my tobě - byď jen myšlenkou.
Přesně tak, souhlasím.
@sirikit píše:
Za hyenu označila zcela adresně Lenka Lucenku.
Což mě tedy od vědeckého pracovníka, u něhož předpokládám schopnost precizní, citově nepodbarvené argumentace, celkem překvapuje, zvlášt když jde spíš o pravidlo, než výjimku - viz dnešní ironizování Palomy.
Kdo líp zironizuje nebo pozuráží oponenta, vyhrál?
A jo.
Hele jak myslíš, dál si tu hledej co kdo komu, já tu kvůli tomu nejsem.
@Barrrbucha
Zatím pouze muže rodina přijela. Moje teprve přijede. Od rána dáváme do těch velkých Jysk tašek věci a hračky. Aby se to převezlo pryč. Musí být úplně vyklizený prostor. Až potom to budeme třídit, že takové vyklízení pod baterkou je hrozně. Na střešní okna je vyřezáno, ale je tam stále plachta. Usadí je až v pondělí. Takže tady je tma. Ty baterky jsou o ničem. Nikdo v okolí neměl nic silnějšího na svítění. Ještě spolužačka a její přítel přijel. Ale zatím šli pomáhat jinam. Silného chlapa budeme potřebovat, jak začne rozebírat nábytek. To se včera i hasiči nabídli, že přijdou.
@sirikit hyenu jsem pouzila ja, oznacila jsem tak rabujici, takze zcela na miste
@Kelsey píše:
@Barrrbucha
Zatím pouze muže rodina přijela. Moje teprve přijede. Od rána dáváme do těch velkých Jysk tašek věci a hračky. Aby se to převezlo pryč. Musí být úplně vyklizený prostor. Až potom to budeme třídit, že takové vyklízení pod baterkou je hrozně. Na střešní okna je vyřezáno, ale je tam stále plachta. Usadí je až v pondělí. Takže tady je tma. Ty baterky jsou o ničem. Nikdo v okolí neměl nic silnějšího na svítění. Ještě spolužačka a její přítel přijel. Ale zatím šli pomáhat jinam. Silného chlapa budeme potřebovat, jak začne rozebírat nábytek. To se včera i hasiči nabídli, že přijdou.
Ráda čtu, že se to hýbe dopředu. Musíte se teď hrozně nadrit. Hasiči jsou super, že nabídli pomoc, a nabízenou pomoc neodmitejte
Pondělí je za chvilku, tak budete mít alespoň střechu vyresenou. Pochopila jsem správně, že v pondělí budou střešní okna i krytina?
@Kelsey píše:
Protože jsem s vámi komunikovala, tak jsem špatná? My jsme si tuhle situaci, kde jsme vybrali? Odmítla jsem tady všechny nabídky pomoci, aby mi nemohl nikdo a nic vyčítat. Pouze jsem s některými komunikovala. A stejně bude někdo útočit a obracet to? Omlouvám se, jestli jsem někoho obtěžovala. Ostatním děkuji. Jakákoli psych. podpora pomohla, pomáhá. A stejně je to zase špatně. Nemám v tuhle chvíli jízlivé řeči za potřebí.
Jsi vážně tak hloupá, že odmítáš nabídku podpory od státu, když si ji ostatní vezmou a někteří dokonce nad rámec toho všeho přes web donio žebraji, aby měli více?
Já osobně neřekla slovo proti tvému psaní sem. Překrucuješ.
Tu podporu od státu si nevezme jen ten, kdo se šíleně bojí závisti do budoucna od okolí (ale to nejsou lidi z netu, to jsou tví sousedi a u někoho to budou i rodinní příslušníci),
anebo ten, kdo je sebemrskač a plánuje do budoucna na každým rohu vykládat, že si na rozdíl od jiných nic nevzal.
@sirikit píše:
Všichni už po mnoho stránek píšou off topic.
Naprosto žádné téma nevydrží desítky stránek striktně jen u původního zadání, zvlášt, pokud je takhle úzké.
Ani ti, kdo se vytrvale dovolávají čistoty tématu, se ho nedrží - od adminových výzev si toho pobaveně všímám.Jinak mi přijde pozoruhodné, jak je „cynické křídlo“ káráno tu za vošklivé označení stařenky, tam za úvahy o tragédii z nepovoleného úhlu, peskováno za OT, kdykoli se jeho myšlenkový tok odchýlí „nevhodným“ směrem - ale všimni si, že ani Lucenka (která sem už nepřispívá, protože předpokládám, že za ban jí tyhle spory vážně nestojí), ani LaPaloma nikoho nenapadají, prostě jenom slušně a osvěživě logicky diskutují.
Zatímco ony samy jsou terčem často nechutných nadávek, ironizování a vyhánění z vlákna.
Takže přátelé, pokud Vy si takhle představujete svobodnou výměnu názorů, jde to s touhle společností do psí perdele mnohem strměji, než jsem se dosud obávala.
Souhlasím, ale podle mě nemá cenu komentovat. Konstatování faktů se tu obvykle bere dost hystericky.
Jinak pevně věřím a jsem téměř přesvědčena, že vzoreček nicků z emimina nereprezentuje stav naší společnosti. DOUFÁM.
@Kelsey píše:
@Barrrbucha
fajn, že máte pomoc v rodině
![]()
@Barrrbucha píše:
Ráda čtu, že se to hýbe dopředu. Musíte se teď hrozně nadrit. Hasiči jsou super, že nabídli pomoc, a nabízenou pomoc neodmitejtePondělí je za chvilku, tak budete mít alespoň střechu vyresenou. Pochopila jsem správně, že v pondělí budou střešní okna i krytina?
Jo, v pondělí se vrací ti kluci na střechu. Oni bydlí někde v Čáslavi. Jeli na víkend domů. Tam někde u nich vyzvednou střešní okna, v pondělí mají tady u nás v pro doma zamluvený nějaký ten výtah na krytinu. Tak se do zbytku pustí. Náš zdrželo v pátek, že soused musel postavit nový štít, který mu spadnul na nás. Takže nemohli tu stranu oplechaovat a tady už nejsou k sehnání rýny. Takže ty taky pořídí u nich a dovezou je sem. Prý budou stavebniny i o svátku otevřené tady, protože se stalo, co se stalo. Aby byl přístup k materiálu.
@matkabagristy píše:
@sirikit hyenu jsem pouzila ja, oznacila jsem tak rabujici, takze zcela na miste
Na mně je votravná ta profesionální úchylka, že když něco tvrdím, jsem schopna to obratem doložit. ![]()
A dá už bych v tom nehrabala.
https://www.emimino.cz/…ankovani/34/?…
@Lenka_Hal píše:
V urcitych situacich se nema soudit, proste se stalo. Kdyz je nekdo v takove situaci, ze nema strechu nad hlavou, resit zda byl hloupy a nezaridil si pojisteni muze jen hyena tveho formatu, fakt. Je mi z tebe zle.
Jsi vážně tak hloupá, že odmítáš nabídku podpory od státu, když si ji ostatní vezmou a někteří dokonce nad rámec toho všeho přes web donio žebraji, aby měli více?
Tu podporu od státu si nevezme jen ten, kdo se šíleně bojí závisti do budoucna od okolí (ale to nejsou lidi z netu, to jsou tví sousedi a u někoho to budou i rodinní příslušníci),
anebo ten, kdo je sebemrskač a plánuje do budoucna na každým rohu vykládat, že si na rozdíl od jiných nic nevzal.
Siri a tobě vážně třeba tento příspěvek připadá jakože úplně na pohodu napsaný? Když teda pominu možnost, že „odmítla jsem tady všechny nabídky pomoci“ znamenalo tady v diskusi, čímž zároveň vyvstává otázka, kdo je tady vlastně hloupý, ale to teď nechme stranou.
@LaPaloma píše:
@Kelsey znam jako chytrou holku, co si poradi v kazde situaci. Dokazuje to i ted, kdy misto aby si uzivala prazdniny s detmi sbira zbytky sveho bydleni, deti ma daleko, komunikuje s nevstricnymi urady, organizuje opravy sveho domu, pomaha ostatnim. Ma pravo na projeveni emoci.
Tobe to stoji za kopnuti. Snad si to uzivas.