Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
teď je zrovna s tím stav. materiálem úplně v háji, nikde nic nebylo už delší dobu, a když se něco objevilo, hrozné ceny
@DanielaD píše:
s tím jí právě musíme pomoc my, je jasné, že si nikdo nebude psát sám za sebe…podívejte se na ty hrozné příběhy co tam jsou, o kterých se nikde nemluví, nepíše. Nemyslím nyní jen Moravu, ale i ty zbývající.
Zcela jistě i takoví jsou, co si napíšou sami za sebe. Nemyslím teď konkrétně tuto hrůzu.
@holka_z_hor píše:
@Kelsey ty jsi v centru dění, mohla bys to rozdělit někomu potřebnémukdyž by to byla sbírka za emimino. Tím bys zase někomu pomohla, my vám a všichni by byli spokojení
Zkusím zjistit. Ale takových mladých rodin je tam hodně.
@DanielaD píše:
@holka_z_hornemusíš mě vykatpokud bude potřeba pomoc, jsem tady a ozvěte se
Tak jo a ani ty mně
jsem zvědavá jestli se k tomu vyjádří admini. Iva by mohla.
@Kelsey píše:
Zkusím zjistit. Ale takových mladých rodin je tam hodně.
Zkus ![]()
@holka_z_hor píše:
Mno jo, já vím.Ale to by se zvládlo, popřípadě by mohla Kelsey pomoct, když by se dělala sbírka pro někoho jiného, kdo by potřeboval. Ona ví. Třeba ta její kamarádka s rakovinou jak psala.
Jo, kolegyni bych poslala na nějakou rekreaci, aby si někde odpočinula a nabírala sílu. Ať se uzdraví.
@Kelsey píše:
Jo, kolegyni bych poslala na nějakou rekreaci, aby si někde odpočinula a nabírala sílu. Ať se uzdraví.
Kdyby to bylo pod emiminem tak by to mohli nasdilet u nich na soc. sítích a rozšířilo by se to. Se divím, že to tady ještě nikoho nenapadlo za tu dobu, co se tu někteří hádali
![]()
Myslím si, že kdyby emimino zakládalo nadaci a transparentní účet, potřebovalo by pracovníky, kteří to budou spravovat a ošetřovat záležitosti kolem toho. Není to tak jednoduché a takový transparentní účet si nemůže založit kdokoliv. Musí to být pod záštitou něčeho(nadace, občanské sdružení).
Organizací, které se o toto starají, je dost a do budoucna mají vzniknout informační centra.
@Pears206 tak za zeptání nic nedáme, že. Když to může založit kdokoli, tak proč ne někdo z adminek. A jen nasdilet odkaz na sbírku. Všechno to pak mají pod palcem a na starost ty organizace, co možnost sbírky poskytují.
@DanielaD píše:
@Kelseyteď je zrovna s tím stav. materiálem úplně v háji, nikde nic nebylo už delší dobu, a když se něco objevilo, hrozné ceny
Nám přijela zaměřit okna firma od Prahy. Včera tady byl, že pošle nabídku a ve středu přijede se smlouvou technik. Mají to dávat přednostně do výroby. Ale nebyl schopný, jak moc to urychlí. Aby to nebylo až koncem léta. Mi přijde v téhle situaci moc i měsíc. Ještě musíme sehnat někoho na garážová vrata. Ale to není tak akutní. Ty jsou poškrábané, oloupané. Ale zatím funkci plní. Ať klidně trvají i 2-3 měsíce.
domnívám se, že k tomu adminy nepotřebujeme, že to zvládneme sami.
Potřebujeme příběh, který už máme - kamarádku s vážnou nemocí.
Kdyby se emimino chtělo prezentovat, mohli to udělat už dávno, věřím, že sbírku, nebo kdo si kam co poslal, je jejich věc.
Již dávno jsem přemýšlela, že by tady transparentní účet mohl být, je tady někdy hodně smutného čtení, i když věřím, že člověk, který potřebuje pomoc, tak se nikde moc neukazuje, nemluví o své situaci.
Chápu, že je to další problém pro adminy a nic od nich nečekám. Tím myslím, transparentní účet a dál rozhodovat komu co, všichni víme, a čteme občas nějaké podivné diskuze
Pokud chcete přispívat, tak bych se opravdu zaměřila na školní zařízení v jednotlivých obcích nebo ty mladé rodiny. Už běží různé účty. Nebo přispět na hromadný a třeba každému nějak pomůže.
EM jsem navrhla kolegyni. Ne na sbírku. Ale jestli ji třeba budou chtít udělat relaxační den nebo něco podobného. Třeba se domluvíme v SZ.
Mno jo, já vím.
Ale to by se zvládlo, popřípadě by mohla Kelsey pomoct, když by se dělala sbírka pro někoho jiného, kdo by potřeboval. Ona ví. Třeba ta její kamarádka s rakovinou jak psala.