Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kelsey píše:
Kéž by. Snad se taky najdou. My jsme naše hledali. Jeden byl zalezlý ve skříni (naštěstí si umí otevřít ty posuvné dveře Pax skříní) a druhý se dlouho po něm našel pod postelí. Mladšího jsme nemohli najít. Děcka hysterické, protože jsme je nemohli v té hrůze doma najít. Brečeli, že jim tornádo zabilo kocoury/a. Že už je nenajdeme.
Já ti to úplně věřím. Naše zvířata jsou členové rodiny
Jak večer kocouri nejsou doma, litam po zahradě a okolí a hledám a volám je. Jsem moc ráda, že kocourky jste našli
!!! Opatrujte se, myslím na vás
!!!
@Popeladym píše:To napadlo dceru, hned ze začátku, když tam ještě byly potřeba potraviny. Nakoupila rovnou i pro zvířata..
To je moc pěkné
jsem moc ráda, ze se i na zvířátka nezapomnělo ![]()
@mimart píše:
Já ti to úplně věřím. Naše zvířata jsou členové rodinyJak večer kocouri nejsou doma, litam po zahradě a okolí a hledám a volám je. Jsem moc ráda, že kocourky jste našli
![]()
!!! Opatrujte se, myslím na vás
!!!
Aj pro nás jsou členové rodiny. My je všichni zbožňujeme, máme čistě domácí. Sami ven nechodí. Max. na zdravotní procházku s náma. Teď jsou i s dětma u mojich rodičů. Dneska jsme je všechny chvilku viděli. Mají se tam dobře. Jak doma mají péči. Hlavní je, že jsou spolu. Ani na to myslet nemůžu, jak by to naše děcka zlomilo, kdyby se jeden nebo oba nenašli. Je mi strašně líto, že někdo přišel o své mazlíčky nebo je nemůže najít.
@holka_z_hor Lano.
Jakákoli sbírka a podpora u nás musí projít schválením, pokud má být za eMimino oficiálně…
Každopádně je určitě možné, aby ji udělal kdokoli. ![]()
Hezký večer, Iva ![]()
Moje maminka jezdí do postižených oblastí, kde není elektřina. Lidé si nemají jak vyprat prádlo. Máma doma pere, žehlí, takto to točí 4 x v týdnu.
Tak můžete pomáhat i takto.
@Kelsey
Pokud je kamarádka onkologická, welnes by neměla. Ale toto ona jiste vi. Než ji kupovat něco co si myslíš, že by ji pomohlo, zeptej se jí co by chtěla.
Jestli vůbec někam chce odjet. V této situci je to moc těžké někam jet.
@holka_z_hor píše:
@Popeladym Via píše 1% Donio 0Kč. Ale tak ať si z toho něco vezmou. Taky s tím máj práci.
Neberou si nic. Už to mám vyzkoušené, pro jednu nevidomou slečnu se sháněly peníze. Za 2 dny bylo vybráno, to co zdravotní pojišťovna nebyla schopna proplatit.
Ehm, já Vás sebemíň nechci odrazovat, optimisté jsou samozřejmě fajn
, ale není zakládání dalšího účtu 14 dní po tragédii trošičku nošení dříví do polesí?
![]()
Namátkou jsem rozklikla první stránku, kterou mi google nabídl po dotazu na možnost příspěvku na obce postižené tornádem a hele:
Bambilion možností.
A tady samozřejmě nejsou ani zdaleka všechny.
@sirikit co kdyby ses pro jednou nevyjadřovala? Už je to navíc vyřešený. P. s. kdyby si tohle řekl každej, asi by těch těch sbírek ani tolik nebylo. Kelsey se vyjádřila, admin taky, takže píšeš s křížkem po funuse milá Sirikit.
@DanielaD píše:
Neberou si nic. Už to mám vyzkoušené, pro jednu nevidomou slečnu se sháněly peníze. Za 2 dny bylo vybráno, to co zdravotní pojišťovna nebyla schopna proplatit.
Ta Nadace Via si bere 1%, koukala jsem.
@holka_z_hor píše:
@sirikit co kdyby ses pro jednou nevyjadřovala? Už je to navíc vyřešený. P. s. kdyby si tohle řekl každej, asi by těch těch sbírek ani tolik nebylo. Kelsey se vyjádřila, admin taky, takže píšeš s křížkem po funuse milá Sirikit.
Tak jistě, pokud je potřeba komunitě halasně předvést, jak pomáhám, je tohle dobrý způsob, držím palce
![]()
@holka_z_hor píše:
vždyť má pravdu, běží hromada různých sbírek.
@sirikit píše:
Tak jistě, pokud je potřeba komunitě halasně předvést, jak pomáhám, je tohle dobrý způsob, držím palce![]()
A co tě na tom žere? Že to nenapadlo tebe? Za to tys tady převedla jaká jsi empatická a solidární a hádavá. Mě do toho svýho kurníku netahej laskavě.
každej kdo chce pomoct, se vlastně předvádí, super názor mimochodem ![]()
@vokishka píše:
vždyť má pravdu, běží hromada různých sbírek.
Však já netvrdím že ne.