Katastrofa na Moravě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2750
4.7.21 22:28
@DanielaD píše:
Dnes na netu psali, že vyplacené pomoci zabaví exekutor, všem kdo mají exekuci. Tak o čem všem to je?
:think: by mě zajímalo, kolik domácností z těch, které tornádo postihlo, má exekuci :think:
Já totiž nikoho takového třeba neznám :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2750
4.7.21 22:31
@holka_z_hor píše:
Bude se to nějak řešit, aby o ty peníze nepřišli. Prý se to týká až 300 rodin.

Aha, 300 rodin, to je nějak hodně 8o
Kolik je vůbec celkem těch postižených rodin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56340
4.7.21 22:31
@123Soňa píše: :think: by mě zajímalo, kolik domácností z těch, které tornádo postihlo, má exekuci :think:
Já totiž nikoho takového třeba neznám :think:

údajně kolem 300 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
4.7.21 22:32
@DanielaD píše:
Dnes na netu psali, že vyplacené pomoci zabaví exekutor, všem kdo mají exekuci. Tak o čem všem to je?

Tak to teda jsou tihle lidi v háji, už nadobro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
4.7.21 22:34
@123Soňa píše:
Aha, 300 rodin, to je nějak hodně 8o
Kolik je vůbec celkem těch postižených rodin?

Mozna se mylim, ale mam dojem ze jsrm dnes cetla 1200.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2750
4.7.21 22:37
@Konnny píše:
Mozna se mylim, ale mam dojem ze jsrm dnes cetla 1200.

Díky za info. Ale- jako že z 1200 jich má 300 exekuci? Čtvrtina? To je docela mazec, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66446
4.7.21 22:39
@Kelsey píše:
My stále nemáme tv nebo net. Jen takhle data v mobilu. Takže máme opožděné info. Ani nevím, jestli se třeba bude danit ten dar od nich.
Nám někdo známý poslal částku. Pak zjistil, jak je ten dar nad 15 tis., že by se platila za to daň. Takže jsem vše nad 15 tis. vracela a dostala jsem to zpět v obálce, ať si to vložím sama na účet. To nás taky překvapilo. Že v takové situaci nikdo nebyl.

Rikali, ze se danit nebude. Jakého mas operatora? Mam dojem, ze t-mobil dal neomezena data.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118468
4.7.21 22:43
@123Soňa píše:
Díky za info. Ale- jako že z 1200 jich má 300 exekuci? Čtvrtina? To je docela mazec, ne?

To je divný, exekuci má ČR necelá
desetina lidí, a na Hodonínsku čtvrtina? Nevěřím, to bude určitě nějaká chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
4.7.21 22:44
@123Soňa píše:
Díky za info. Ale- jako že z 1200 jich má 300 exekuci? Čtvrtina? To je docela mazec, ne?

To cislo uváděl nekdo v diskuzi pod clankem o exekucich na Seznamu. Takze tezko rict jak dalece je presne.Lidi tam psali, ze exekuce v kraji ma hodne rodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80095
4.7.21 22:49
@Moise píše: údajně kolem 300 :think:

pokud to není zas nějaká novinářská kachna, nelze věřit všemu, co se kde píše nebo říká, corona krize nám to jasně ukázala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.7.21 22:51
@vokishka píše:
Rikali, ze se danit nebude. Jakého mas operatora? Mam dojem, ze t-mobil dal neomezena data.

My máme všichni Vodafon. To na můj nějaký smluvní tarif přes práci. A všechny tel. čísla doma si pod jeho zahrnul. Dat je dost. Už i signál je zas ok. Ale není to, jak si sednout před zprávy, kde je souhrn informací. My si zprávy přečteme teď, než usneme. A stejně často něco uniká. Co platilo včera, tak dnes neplatí.
Sousedka má tuším operátora, který dal na 2 měs. zdarma služby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
4.7.21 22:55
@stinga píše:
pokud to není zas nějaká novinářská kachna, nelze věřit všemu, co se kde píše nebo říká, corona krize nám to jasně ukázala

To je šílený číslo. Kdo ví, kolik je to doopravdy. Bych řekla, že je to fakt střelený od boku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56340
4.7.21 22:57
@Kelsey píše:
My máme všichni Vodafon. To na můj nějaký smluvní tarif přes práci. A všechny tel. čísla doma si pod jeho zahrnul. Dat je dost. Už i signál je zas ok. Ale není to, jak si sednout před zprávy, kde je souhrn informací. My si zprávy přečteme teď, než usneme. A stejně často něco uniká. Co platilo včera, tak dnes neplatí.
Sousedka má tuším operátora, který dal na 2 měs. zdarma služby.

To jsem slyšela, že O2 osvobodil od plateb postižené do konce prázdnin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56340
4.7.21 22:57
@stinga píše:

proto píšu údajně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.21 23:04

@Kelsey
Chtěl jsem se zeptat na jednu věc. Rád bych nějak pomohl někomu s postižených, momentálně je to docela bída s prachama, takže jsem mohl poslat jen nějaké desetikoruny formou DMS. Ale měl bych doma pár věcí, nových, nepoužitých, nevybalených, které do budoucna měly sloužit k vybavení domácnosti nebo jako dárky a momentálně nejsou potřeba, za pár týdnů se na ně zase našetří. Mám hrnec na pomalé vaření a zatím nepotřebnou rychlovarnou konvici. Kdyby to udělalo radost třeba té paní, jak jsi psala, že se léčí s rakovinou, nebo komukoliv jinému, kdo je na tom nejhůř, mohl bych to nějakým způsobem poslat, třeba přes tebe. Nebo koupit něco malého, co by jí zvedlo náladu, ať už nějaké ty cetky na utírání prachu, které má ráda, nebo něco dobrého na zub, nebo jánevímco.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný