Katastrofa na Moravě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44197
3.7.21 21:39
@holka_z_hor píše:
NĚJAK by to vykoumat šlo. NĚJAK. TŘEBA.🥴 🙏🏻

Ty nerozumíš tomu, že nejde jen o pomoc, ale taky reklamu a marketing a mohli by takovým krokem i jeden druhému do budoucna uškodit.
Proč by to emimino nebo Donio dělalo :nevim:

Ono by to NĚJAK šlo, ale za jakou cenu, proč :mrgreen:
Každý jednotlivec z redakce emimina, který chtěl, nějak přispěl. Těch cest je mnoho, není nutné za každou cenu vytvářet další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76759
3.7.21 21:40
@Moise píše:
@mimart https://utulekhodonin.estranky.cz/

když tady překliknete na kočičí útulek, mají tam rubriku koček nalezených v sutinách po tornádu i kočky, které naopak jejich majitelé hledají,
také tam prosí, aby dobrovolníci nechali porůznu misečky s granulemi a s vodou, protože ztracené kočky jsou přes den schované a vylézají až večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76759
3.7.21 21:42
@Pears206 píše:
Ty nerozumíš tomu, že nejde jen o pomoc, ale taky reklamu a marketing a mohli by takovým krokem i jeden druhému do budoucna uškodit.
Proč by to emimino nebo Donio dělalo :nevim:Ono by to NĚJAK šlo, ale za jakou cenu, proč :mrgreen:
Každý jednotlivec z redakce emimina, který chtěl, nějak přispěl. Těch cest je mnoho, není nutné za každou cenu vytvářet další.

tady s tebou také souhlasím, už je tolik sbírek, tolik transparentních účtů, že fakt není potřeba zakládat další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
3.7.21 21:42
@Pears206 píše:
Proč by to emimino nebo Donio dělalo :nevim:Ono by to NĚJAK šlo, ale za jakou cenu, proč :mrgreen:
Každý jednotlivec z redakce emimina, který chtěl, nějak přispěl. Těch cest je mnoho, není nutné za každou cenu vytvářet další.

Hele já jsem labilní člověk a bavíme se tu spolu o 💩 já jen dostala nápad, že by to mohlo jít. Tak nevím, proč to tak řešíš. :nevim: :roll: končím s tebou debatu.

• Citovat
  • Upravit
5653
3.7.21 21:43
@Pears206 píše:

Je to pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
3.7.21 21:43
@stinga píše:
tady s tebou také souhlasím, už je tolik sbírek, tolik transparentních účtů, že fakt není potřeba zakládat další

Však kdyby něco bylo, tak nemusíte přispívat. :palec:

• Citovat
  • Upravit
44197
3.7.21 21:45
@holka_z_hor píše:
Hele já jsem labilní člověk a bavíme se tu spolu o 💩 já jen dostala nápad, že by to mohlo jít. Tak nevím, proč to tak řešíš. :nevim: :roll: končím s tebou debatu.

Protože jsem měla potřebu nastínit, že to není tak jednoduché, jak to vypadá, založit nějakou sbírku, občanské sdružení a splnit všechny podmínky k tomu potřebné.
Nemyslím si, že to je zanedbatelný aspekt, spíš naopak, velice důležitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
3.7.21 21:46
@holka_z_hor píše:
NĚJAK by to vykoumat šlo. NĚJAK. TŘEBA.🥴 🙏🏻

Není lepší místo toho neustálého řešení jak založit sbírku na @Kelsey
Raději přispět na školy, školky nebo na mladé rodiny jak vás tady sama Kelsey prosila?
Je mi líto všech i Kelsey, ale nechápu neustále kňourání co udělat proto, aby se založila sbírka. Když těch sbírek je spousta, hlavně co tak vím a kde přispívám tak donio.cz a znesnaze21.cz má spoustu sbírek pro mladé rodiny a bylo tam něco i na školy…
@Kelsey nic proti tobě :kytka:

• Citovat
  • Upravit
76759
3.7.21 21:48
@holka_z_hor píše:
Však kdyby něco bylo, tak nemusíte přispívat. :palec:

ale víš, tady nejde o to přispět nebo ne, ale fakt už těch účtů je hromada, a každá nadace beztak má režijní náklady, které penízky dárců odčerpávají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
3.7.21 21:48
  • Citovat
  • Upravit
Štofik
3.7.21 21:50

@stinga mno já bych to roszsekla, že ok beru vaše názory. A vy berte můj. Souhlas se vším, ale stejně si myslím svoje a klidně do další sbírky půjdu.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
3.7.21 21:51

@smajlik345 ámen 🙏🏻

• Citovat
  • Upravit
44197
3.7.21 21:54

@holka_z_hor Tak když pro to máš podmínky a čas, tak si ji klidně založ a hoď sem odkaz :mrgreen: Ale nemůžeš to chtít po redakci emimina nebo komkoliv jiném.

V materiální sbírce bys akorát sesbírala krámy z vyklizených sklepů „dárců“ Sorry za odlehčení.
Sama jsem zvědavá, co lidé posílají přes poštu zdarma. Jestli opravdu účelné věci nebo harampádí, k vůli kterému vzniknou další náklady na likvidaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.7.21 21:59
@smajlik345 píše:
Není lepší místo toho neustálého řešení jak založit sbírku na @Kelsey
Raději přispět na školy, školky nebo na mladé rodiny jak vás tady sama Kelsey prosila?
Je mi líto všech i Kelsey, ale nechápu neustále kňourání co udělat proto, aby se založila sbírka. Když těch sbírek je spousta, hlavně co tak vím a kde přispívám tak donio.cz a znesnaze21.cz má spoustu sbírek pro mladé rodiny a bylo tam něco i na školy…
@Kelsey nic proti tobě :kytka:

Však já souhlasím. Proto na to upozorňuji, že koluje už hodně účtů. Kdo neví a chce stále přispět. Tak navrhuji, ať je to na opravu školních zařízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
3.7.21 22:00

@Pears206 jasná páka.

Příspěvek upraven 03.07.21 v 22:03

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie