Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@vokishka píše:
Ty jo, hasici nasli zraneneho, ale ziveho, psa. V troskach nejakeho domu.
@Kelsey píše:
Děkuji, jste zlatí. Pokud bych si mohla něco opravdu přát. Tak pro moji kolegyni. Ona taky bydlí v postižené obci. Taky mají škody. Co hůř ona má rakovinu. Teď byla na druhé chemo. Když se má léčit, tak prožívá takový stres. Což jí určitě nepřidá.
Jste fakt neuvěřitelná, sama máte svých problémů dost a přitom myslíte na druhé, super, díky za takové lidi. To se zas tak často nevidí
,jo a klobouček ![]()
Já to tady od začátku pročítám, ale neměla jsem odvahu se zeptat. Ale po přečtení příspěvku výše a shlédnutí obrázku od @Kelsey, zeptám se. I kdyz možná si někdo bude klepat na čelo nebo me odsoudí. Jak je to se zvířaty v postižených oblastech? Ať už s těmi, co byla doma, na zahradách, na louce nebo i dál od lidských obydlí. Od toho neštěstí na ně pořád myslím. Vím, že se všechna zachránit nemohla a nepodařila se zachránit, ale je o ta, která přežila nebo byla zraněna, postaráno? Děkuju za odpovědi ![]()
@mimart je o ně postaráno, veterináři tam jezdí s takovým mobilním stánkem a ošetřují zvířata, která byla zraněná, našly se nějaké březí kočky, těm hledal kočičí útulek dočasku a našel - ale jestli je postaráno o všechna zvířata, to nevím
@Kelsey píše:
Děkuji, jste zlatí. Pokud bych si mohla něco opravdu přát. Tak pro moji kolegyni. Ona taky bydlí v postižené obci. Taky mají škody. Co hůř ona má rakovinu. Teď byla na druhé chemo. Když se má léčit, tak prožívá takový stres. Což jí určitě nepřidá.
Jsi úžasná ![]()
Nepatřím mezi adminy, ale zda můžeme pro ni a její rodinu nebo pro tebe a tvoji rodinu něco udělat. Piš ![]()
Ještě bych se chtěla zeptat, kontakt na zvířecí útulky v této oblasti nemáte? Už jsem poslala penízky hodoninske zoo, ale ráda bych ještě i přispěla i těmto
. Děkuju ![]()
@mimart píše:
Já to tady od začátku pročítám, ale neměla jsem odvahu se zeptat. Ale po přečtení příspěvku výše a shlédnutí obrázku od @Kelsey, zeptám se. I kdyz možná si někdo bude klepat na čelo nebo me odsoudí. Jak je to se zvířaty v postižených oblastech? Ať už s těmi, co byla doma, na zahradách, na louce nebo i dál od lidských obydlí. Od toho neštěstí na ně pořád myslím. Vím, že se všechna zachránit nemohla a nepodařila se zachránit, ale je o ta, která přežila nebo byla zraněna, postaráno? Děkuju za odpovědi
https://cnn.iprima.cz/…y-byku-28240 zvířata dopadla nejhůře
. Nejhorší to měli ty ve volné přírodě, kdoví kolik jich umřelo
, protože se neměli kde schovat nebo šokem.
@admin píše:
Dobrý den,prosím znovu, mrkněte na první příspěvek a od tématu neodbíhejte. Tedy primárně: potřebujete někdo pomoci?, napište. Chcete někdo něčím pomoci?, napište.
Díky moc za pochopení,
Iva
PS: @Kelsey, prosím napište klidně SZ, jestli je něco materiálního, co bychom mohli mít my a s čím bychom mohli pomoci (za redakci). Vím, že toho budete mít nejspíš hodně, ale pokud byste třeba s dětmi chtěli na pár dní vyjet na výlet do Prahy, nabízím privátní střechu nad hlavou (kdykoli). Případně vím také o pomoci s novým nábytkem…
Jste skvělí
![]()
@holka_z_hor píše:
Já myslím, že by se mohla udělat sbírka za emimino pro @Kelseyona si taky zaslouží pomoc a nemohla by protestovat
@admin je to ve vaší moci zařídit?
Transparentní účet a jakoukoliv pomoc lze zřídit odkaz
@Kelsey tam může napsat svůj příběh a my jí můžeme finančně podpořit.
Konečně to tady je to o tom, jak to má být
@mimart píše:
Ještě bych se chtěla zeptat, kontakt na zvířecí útulky v této oblasti nemáte? Už jsem poslala penízky hodoninske zoo, ale ráda bych ještě i přispěla i těmto![]()
. Děkuju
Pokud se mohu primluvit, jestli jde o poslání peněz, číslo najdete na stránkách, jejíž odkaz vám jsem někdo vložil, úplně bych jim nevolal. Oni toho mají strašně hodně. Jo chytracim a sám jsem jim volal, ale to jsem ještě netušil, kolik toho mají. On totiž ten psí útulek to zasáhlo taky, ten už neexistuje. Pokud by jste se chtěla angažovat jinak (my máme teď doma dvě fenky od tamtud, od jendoho pána co přišel o všechno a psy nemá teď kam umístit ) tak spíše to řešit s organizací např Dočasky. cz to je jedna z organizací, která pomáhá přímo na místě, např s tou již zmíněnou vet péči atd. Mají dost dobrovolníků a určitě se přímo od nich dozvíte, co je potřeba. Oni vědí, jsou na místě.