Katastrofa na Moravě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Štofik
3.7.21 19:55
@DanielaD píše:
Transparentní účet a jakoukoliv pomoc lze zřídit odkaz

@Kelsey tam může napsat svůj příběh a my jí můžeme finančně podpořit.

Konečně to tady je to o tom, jak to má být

Ona to neudělá, že by vypsala sbírku sama pro sebe.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
3.7.21 19:57

@DanielaD můžu to založit i já? Nebo někdo z nás? Admini? Nebo jak je to? Dá se limit, který chceme vybrat? A ten účet je toho Donia a na ten se přispívá?

• Citovat
  • Upravit
74217
3.7.21 20:02

@mimart ano. Jak je psáno, tak je tady nějaký stan, kde ordinuje veterinář. Sousedovic fenka dostala ATB, má pochromovanou nohu a alergii. Jak se tady furt práší, tak se dávila a zvracela. Veterinární péče bude velmi dlouho třeba. Ono je to těžké. Už neexistují ploty. Většina uletěla. A to bude to poslední, nač bude čas opravit. Takže se tady toulají různá zvířata. K nám chodí na besedu husy a kačeny od sousedů. A vedle k jinému slepice. Že u něj zůstal kráter po kořenech od smrku. Tak jim se tam líbí, že můžou hrabošit. I jsem viděla dobrovolníky, že na kolečkách vozí mix pro zvířátka. U každého domu zastaví a ptají se, jestli něco potřebují pro mazlíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
3.7.21 20:02

Tak už jsem to vyčetla. Napíše se zpráva jim, oč jde a pro koho, částka kterou chceme vybrat, popřípadě nemusí se vyplňovat a oni se ozvou zpátky. Člověk se musí jen přihlásit. Znáte někdo Kelsey osobně? Aby byl někdo kdo jí to doopravdy bude moct předat. :think:

Příspěvek upraven 03.07.21 v 20:03

• Citovat
  • Upravit
Štofik
3.7.21 20:03

@Kelsey byla bys pro? Mohla bys to použít na co bys uznala za vhodné :palec:

• Citovat
  • Upravit
18270
3.7.21 20:08

Donio prohlížím často, je to pro mě zajímavé tím, že přispívám koho si vyberu.

Jak to funguje je na této stránce není to nic složitého, když budete chtít, ráda vám s tím pomůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
3.7.21 20:11

@holka_z_hor

jistě je tady víc lidí, které to také postihlo, jen se neozývají, tím nemyslím, nic proti @Kelsey. Ať se to zase nepřekroutí.

A celkově se domnívám, že by se emimino mohlo stát trochu srdečnějším a mít transparentní účet, nejen pro tento účel.

Příspěvek upraven 03.07.21 v 20:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
3.7.21 20:12
@DanielaD píše:
@holka_z_horjistě je tady víc lidí, které to také postihlo, tím nemyslím, nic proti keysi. A celkově se domnívám, že by se emimino mohlo stát trochu srdečnějším a mít transparentní účet, nejen pro tento účel.

Taky myslím. :palec:

• Citovat
  • Upravit
5653
3.7.21 20:13
@holka_z_hor píše:

Zrovna jsem to šla psát. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
3.7.21 20:14
@DanielaD píše:
Donio prohlížím často, je to pro mě zajímavé tím, že přispívám koho si vyberu.Jak to funguje je na této stránce není to nic složitého, když budete chtít, ráda vám s tím pomůžu

Pokud to neudělají admini tak klidně můžete vy, nebo spolu. Nebo kdokoli by chtěl. :palec: já bych se určitě zapojila. @admin

• Citovat
  • Upravit
74217
3.7.21 20:14
@holka_z_hor píše:
@Kelsey byla bys pro? Mohla bys to použít na co bys uznala za vhodné :palec:

Děcka, vy jste všichni strašně hodní. Ale my máme skvělou základnu známých, rodiny, přátel, manželovy firmy. I ta pojistka se vyřeší. Jak jsem od různých lidí odmítla auto, protože mi okolí hned začlo domlouvat jiné. Ale my máme stále druhé a nepřišlo mi fér, že my dostaneme druhé a někdo nemá žádné. My jsme pouze v režimu, že vše opravíme a snad to bude zase dobré. Ale jsou tady na tom lidi hůř. Jestli chcete přispět, tak na ty mladé rodiny, které čerstvé bydlí a zas nemají nic. My alespoň oba pracujeme. Oni jsou třeba žena na rodičáku a jen muž pracuje. Nebo přispívat na školy a školky ve věcech postižených obcích. Tam je třeba pomoct. Děkuji.
Jediné co bych neodmítla, ať nám urychlí expres výrobu a montáž oken. Ale to mi bohužel nezařídíte. Až budou okna. Tak můžeme vzít zpět domů děcka a naše domácí kocoury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
3.7.21 20:16
@holka_z_hor píše:

s tím jí právě musíme pomoc my, je jasné, že si nikdo nebude psát sám za sebe…podívejte se na ty hrozné příběhy co tam jsou, o kterých se nikde nemluví, nepíše. Nemyslím nyní jen Moravu, ale i ty zbývající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
3.7.21 20:17

@Kelsey ty jsi v centru dění, mohla bys to rozdělit někomu potřebnému :palec: když by to byla sbírka za emimino. Tím bys zase někomu pomohla, my vám a všichni by byli spokojení :kytka:

• Citovat
  • Upravit
74217
3.7.21 20:18

A sehnali jsme karavan. Zítra se přiveze. Takže můžeme vytrhat ty sádroše, vatu, podlahy. A zavolat řemeslníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
3.7.21 20:18

@holka_z_hor

nemusíš mě vykat :) pokud bude potřeba pomoc, jsem tady a ozvěte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...