Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pears206 píše:
@holka_z_hor Tak když pro to máš podmínky a čas, tak si ji klidně založ a hoď sem odkazAle nemůžeš to chtít po redakci emimina nebo komkoliv jiném.V materiální sbírce bys akorát sesbírala krámy z vyklizených sklepů „dárců“ Sorry za odlehčení.
Sama jsem zvědavá, co lidé posílají přes poštu zdarma. Jestli opravdu účelné věci nebo harampádí, k vůli kterému vzniknou další náklady na likvidaci.
Viděla jsem fotku dvou holek, které si z těchto věcí odnášely brusle a lodičky ![]()
@stinga píše:
ale víš, tady nejde o to přispět nebo ne, ale fakt už těch účtů je hromada, a každá nadace beztak má režijní náklady, které penízky dárců odčerpávají
To odčerpavají. A ne úplně málo.
@Popeladym Via píše 1% Donio 0Kč. Ale tak ať si z toho něco vezmou. Taky s tím máj práci.
@holka_z_hor píše:
@Kelsey ty teda tu pomoc odmítáš? I pro tu kamarádku?
Děkuji koči. Pro sebe učíte nic nechci. To už jsem vysvětlila, že my máme podporu rodiny, známých, přátel, manželova zaměstnavatele. Nebudeme si pro sebe gabat fůry. A kolegyni nechci vystavit stresu (aby se někde účet, sbírka medializovala atd.). To se raději kolegové složíme sami a na nějaký welness ji pošleme. Ono to není jen tak. Zahlédla jsem několik těch účtů na určitou rodinu. Je to hodně pozornosti. Nevím, jak by se k tomu stavěla. Spíš potřebuje klid a ne to kolovat po sítích se jménem.
@Kelsey píše:
Děkuji koči. Pro sebe učíte nic nechci. To už jsem vysvětlila, že my máme podporu rodiny, známých, přátel, manželova zaměstnavatele. Nebudeme si pro sebe gabat fůry. A kolegyni nechci vystavit stresu (aby se někde účet, sbírka medializovala atd.). To se raději kolegové složíme sami a na nějaký welness ji pošleme. Ono to není jen tak. Zahlédla jsem několik těch účtů na určitou rodinu. Je to hodně pozornosti. Nevím, jak by se k tomu stavěla. Spíš potřebuje klid a ne to kolovat po sítích se jménem.
Dobře, chápu to
držím pěsti 🙏🏻
@Moise píše:
Viděla jsem fotku dvou holek, které si z těchto věcí odnášely brusle a lodičky
Zrovna na toto si myslím, že je čas. To jsou věci, které by se měly koordinovaně nabízet pouze zájemcům, až budou mít znovu kde bydlet ![]()
@Popeladym píše:
My jsme, krom jiného, dopravili do míst i granule pro psy a kočky. I pro ta zvířata to muselo být strašné. Psi prý byli hodně nervózní, než to přišlo.
Já bych také dovezla a ráda se i starala, ale nejde to. Nejschůdnější jsou pro mě peníze, pošlu co budu moct. Je super, že jste tam ty granule dovezli
!!
@stinga píše:
když tady překliknete na kočičí útulek, mají tam rubriku koček nalezených v sutinách po tornádu i kočky, které naopak jejich majitelé hledají,
také tam prosí, aby dobrovolníci nechali porůznu misečky s granulemi a s vodou, protože ztracené kočky jsou přes den schované a vylézají až večer
Kéž by se dostaly ke svým rodinám🙏 ![]()
@mimart píše:
Kéž by se dostaly ke svým rodinám🙏
blbé je, že místní, kteří by je mohli najít, asi nemají čas ani elektřinu, aby mohli na internet
@stinga píše:
blbé je, že místní, kteří by je mohli najít, asi nemají čas ani elektřinu, aby mohli na internet
Dnes byla reportáž. Zvirata se pravidelně chodi hledat. Umistuji je do utulku, je tam v oblasti i veterinar. Pokud nekdo nema treba psa kam dat, je taky v utulku. Je tam i moznost mit hlidane zvíře jen pres den, dokud pracuji, vecer si ho vyzvednout.
@stinga píše:
Také si to, bohužel, myslím. A nemají ani čas je hledat po okolí, když neví kde
a zvířata jsou, chudáci, ve stresu, tak jsou určité schovaná a na volání a jméno by nereagovala ![]()
@vokishka píše:
Dnes byla reportáž. Zvirata se pravidelně chodi hledat. Umistuji je do utulku, je tam v oblasti i veterinar. Pokud nekdo nema treba psa kam dat, je taky v utulku. Je tam i moznost mit hlidane zvíře jen pres den, dokud pracuji, vecer si ho vyzvednout.
Tak to je dobrá a pěkná zpráva
![]()
@mimart píše:
Kéž by se dostaly ke svým rodinám🙏
Kéž by. Snad se taky najdou. My jsme naše hledali. Jeden byl zalezlý ve skříni (naštěstí si umí otevřít ty posuvné dveře Pax skříní) a druhý se dlouho po něm našel pod postelí. Mladšího jsme nemohli najít. Děcka hysterické, protože jsme je nemohli v té hrůze doma najít. Brečeli, že jim tornádo zabilo kocoury/a. Že už je nenajdeme.
@mimart píše:
Já bych také dovezla a ráda se i starala, ale nejde to. Nejschůdnější jsou pro mě peníze, pošlu co budu moct. Je super, že jste tam ty granule dovezli!!