Kávovar De Longhi Magnifica S
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kávovar de longhi magnifica s
Ahojky, prosím o radu. Dostali jsme kávovar de longhi magnifica s a nefunguje nám tryska na napěnění mléka. Voda z trysky normálně jde, ale když chceme páru, tak se natlakuje a para z ní nejde. Potom se para vynoří zpod kavovaru zespodu. Máte s tím někdo prosím zkušenost? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud je kávovar nový, tak nejjednodušší způsob opravy je reklamace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A děláte to dobře?
Zmáčknout tlačítko na páru. Počkat až přestane blikat. Ponořit trysku do mléka(na hladinu!) a otočit páčkou.
Jak našlehané mléko začne stoupat, tak klesáte s hrnkem, tak aby tryska byla vždy na hladině. Nesmí být ponořená úplně do mléka, jinak se nenapění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta188 píše:
A děláte to dobře?
Zmáčknout tlačítko na páru. Počkat až přestane blikat. Ponořit trysku do mléka(na hladinu!) a otočit páčkou.
Jak našlehané mléko začne stoupat, tak klesáte s hrnkem, tak aby tryska byla vždy na hladině. Nesmí být ponořená úplně do mléka, jinak se nenapění.
Když počkám až přestane blikat kontrolka u tlačítka s teploměrem tak to nedělá nic, když počkám až přestane blikat i kontrolka u tlačítka na paru tak z toho jde voda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka9 píše:
Když počkám až přestane blikat kontrolka u tlačítka s teploměrem tak to nedělá nic, když počkám až přestane blikat i kontrolka u tlačítka na paru tak z toho jde voda
máme ten stejný a pamatuji, že jsme ze začátku s tím bojovali ![]()
Stačí zmáčknout páru.
Počkat až přestane blikat kontrolka s teploměrem a potom už jen stačí otočit tou páčkou nad tryskou. Tu trysku musíš mít v té době už ponořenou na hladině mléka. Kontrolka s párou by měla jen svítit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta188 děkuji, zkouším, zkouším
už z toho ta para i celkem jde, ikdyz bych řekla že slabě protože to nedokáže naslehat… ale také jsem zjistila že mám plnotucne mléko a na šlehání prý není vhodné
Tak zkusím ještě koupit polotucne a uvidím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka9 píše:
@Markéta188 děkuji, zkouším, zkoušímuž z toho ta para i celkem jde, ikdyz bych řekla že slabě protože to nedokáže naslehat… ale také jsem zjistila že mám plnotucne mléko a na šlehání prý není vhodné
Tak zkusím ještě koupit polotucne a uvidím
Já dělám z plnotučného mléka a jde to. Tu trysku dávám úplně dolů a nádobkou s mlékem pohybuji jako v kruzích.
Asi to chce jen nacvičit. A určitě dost vyhlazené mléko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit