Kazdodenni volani tchyne

16
21.9.15 07:32

kazdodenni volani tchyne

Ahoj mam dotaz, je tady nekdo komu taky kazdy den vola tchyne i nekolikrat denne?
Manzelovi to prijde normali a ja jsem ta zla, co s tim poradite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
21.9.15 07:33

Jako že volá tobě nebo manželovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.9.15 07:34
@jenny.fields
@jenny.fields píše:
Jako že volá tobě nebo manželovi?

Vola me ji manzelovi, nekdy uplne kvuli hovadine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.9.15 07:36

@azora pokud volá chlapovi, tak si to má vyřídit on.. pro mě je to přes čáru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.9.15 07:38

Tchyně ne, ta volá tak 1× za týden, moje mamka mi volá 1× denně a když se dlouho nedovolá, tak příteli. Nevadí mi to, má o svoje děti strach, pro její klid to přežijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.9.15 07:46

Já se svojí mamkou také mluvím každý den, jsem ráda, že manžel není jako Ty a že mu nevadí, že volá tchýně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.15 07:53

Vzhledem k tomu, že můj otec si s námi také denně telefonoval - po odchodu do důchodu min.2× za den, tak chápu a respektuji. Spíše mi vadilo, když se otec napil a pak volal 10× za den o ničem :oops: (chyběl mu kontakt s lidmi, kterému se doma nedostávalo)
Ba naopak, vadí mi malý kontakt manžela se svými rodiči, ale oni ho měli už malý v jeho dětství.

• Citovat
  • Upravit
150055
21.9.15 07:58
[ci. ce] @radkka píše:
Tchyně ne, ta volá tak 1× za týden, moje mamka mi volá 1× denně a když se dlouho nedovolá, tak příteli. Nevadí mi to, má o svoje děti strach, pro její klid to přežijeme.

Ale Ráďo, od maminky je to přece něco jinýho! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.9.15 08:01
@Anna766 píše: [ci. ce] @radkka píše:
Ale Ráďo, od maminky je to přece něco jinýho! 8)

Pravda :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.9.15 08:02

Tchýně volá manželovi většinou 1× denně, někdy teda volá mě, ale nám to nevadí a nevím, proč by mělo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.9.15 08:13
@Meha píše:
Já se svojí mamkou také mluvím každý den, jsem ráda, že manžel není jako Ty a že mu nevadí, že volá tchýně.

No, mě by hlavně zajímalo, jak si ty, kterým to vadí představují četnost kontaktu s jejich dětmi, až vyletí z hnízda. Já opravdu nevidím nic špatného na tom, že chce matka každý den vědět, že je její dítě, živé, zdravé, spokojené, co dělá, jak se má. Byla zvyklá mít svoje děti denně u sebe, to je to tak nepochopitelné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
21.9.15 08:15

Když se podívám na historii ve svém telefonu, tak mě vždycky pobaví, kolik tam mám volání od tchyně vs. od kohokoli jiného. :) Vzhledem k tomu, že si často domlouváme, jak si vezme malou, jak se malá má, že jí chce něco koupit a tak, tak mi to nepřijde divné. Akorát malá, i když někomu volám, tak automaticky křičí „babí“, takže třeba objednávání k doktorce je pak takové náročnější. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
21.9.15 08:17
@radkka píše:
No, mě by hlavně zajímalo, jak si ty, kterým to vadí představují četnost kontaktu s jejich dětmi, ažvyletí z hnízda. Já opravdu nevidím nic špatného na tom, že chce matka každý den vědět, že je její dítě, živé, zdravé, spokojené, co dělá, jak se má. Byla zvyklá mít svoje děti denně u sebe, to je to tak nepochopitelné?

No právě, vyletí z hnízda, mají mít to svoje. Já mám s rodiči bájo vztah, ale opravdu si nemusíme denně volat. :roll:
Ale když to tobě nevadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.9.15 08:17

Má tchyně internet? Pokusila bych se jí vysvětlit, že nemám vždy na telefonování čas nebo mobil neslyším, tak ať raději píše. Třeba by si to rozmyslela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.9.15 08:20
@kve-tinka píše:
No právě, vyletí z hnízda, mají mít to svoje. Já mám s rodiči bájo vztah, ale opravdu si nemusíme denně volat. :roll:
Ale když to tobě nevadí…

Ne nevadí, vidíme se hodně zřídka. Nemusela bych s ní mluvit tak často, ale pro ni to je důležité, tak si na ní ten čas udělám, myslím, že si to zaslouží.
Když budeš spokojená, až se ti dítě ozve jednou za měsíc, tvoje věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová