Každou chvíli příjde porod

14090
1.7.11 12:43

Každou chvíli příjde porod

Ahojky… všechny Vás zdravím :-) Tak za chvilku to příjde :-) Dneska mi odešla zátka, a včera mi dr řekla, že jsem otevřená na dva prsty.. Takže jsem doma, nervozní z toho kdy tedy konečně :-) termín mám na 8.7 ale proč by to nemohlo být dříve že? :-D Už se opravdu těším na naši malou, i když z porodu mám opravdu strach, ale jako prvorodička si snad trochu strachu můžu dovolit :-) Snad bude vše v pořádku a hlavně rychle za námi abych mohla být s malou už doma :-) Ale ten strach z toho co bude brrr… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1149
1.7.11 12:54

Ahojky, já rodila skoro 3 týdny před termínem bez nějaký známky toho, že už se to blíží, žádní poslíčci, žádná zátka, tak když mě začínaliy kontrakce, tak jsem byla docela překvapená, co se to děje a ještě, když jsme jeli do porodnice tak jsem byla přesvědčená, že nemůžu rodit takhle brzo a že mě pošlou domů, no a za 4 hodiny se málá narodila. Bolesti sice šílený, ale rychle zapomenutý. Tak se na to můžeš spoň psychicky připravit, když víš, že se to už blíží. A neboj tokovejch ženskej, co už rodilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
1.7.11 12:55

Tak to ti úpřimně závidím, taky bych chtěla mít miminko už u sebe :hug: Přeji rychlý průběh :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
1.7.11 13:12

Ahoj, já mám termín dneska a hlenová zátka utíká už druhým dnem a furt nic… :cry: Taky jsem si říkala že už to třeba bude a oni mě už opouštějí i poslíčci :-(
Ale tobě držím palečky abys nemusela napjatě čekat jako já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
1.7.11 13:22

Ahojky,

tak já mám zátku tak 10 dní pryč, na 2 cm taky jsem, a zatím nerodím.. poslíčky mám řádné, poslední tři dny mě téměř pořád tvrdne bříško, v noci včetně ms bolestí i jsem se dostala na 8 min, a pak to ustalo..
takže už bych ráda, ale nějak to nepřichází..
včera mi doktor řekl, že příští týden už se neuvidíme, že o víkendu nejpozději porodím, tak jsem na to zvědavá… :-)

přeji a´t to přije co nejdříve, ať je to co nejrychlejší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
1.7.11 13:23

Držím pěsti, aby to dopadlo podle očekávání. Nicméně, mě odešla hlenová zátka v pondělí, od soboty mám poslíčky a v úterá jsem byla otevřená na 2 cm a zatím nic..... já mám ale termín porodu už za měsíc, tak doufám, že to tak rychle nebude.

Příspěvek upraven 01.07.11 v 13:24

• Citovat
  • Upravit
14535
1.7.11 13:24

Ahoj, neboj brzo už budeš mít toho svojeho andílka u sebe :kytka: . Na mě to přišlo úplně nečekaně uprostřed lednové procházky. Předtím jsem něměla ani poslíčky, žádný nález, prostě nic, do porodu zbývalo 14 dní a pak mi v tom největším mrazu rupla voda :roll: :-D . Přeju co nejrychlejší a nejhladší průběh a zdravé miminko :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
1.7.11 13:29
Terrad píše:
Ahoj, neboj brzo už budeš mít toho svojeho andílka u sebe :kytka: . Na mě to přišlo úplně nečekaně uprostřed lednové procházky. Předtím jsem něměla ani poslíčky, žádný nález, prostě nic, do porodu zbývalo 14 dní a pak mi v tom největším mrazu rupla voda :roll: :-D . Přeju co nejrychlejší a nejhladší průběh a zdravé miminko :wink: .

Tak to musela být krásná procházka v mokrejch kalhotech..
Divím se že jsi neumrzla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
1.7.11 13:30

Všem moc děkuji… :-) No když to tak čtu tak asi plašit etě moc nemusím, klidně to může být dneska a klidně za několik dní :-) Já nemám poslíčky ani kontrakce žádné, jen cítím tlak v podbříšku a často chodím na záchod.. Jinak jsem se včera dověděla, že nesmím ležet na zádech páč jakmile se na ně položím tak se mi v tu ránu udělá tak špatně že bych hned omdlela. takže ultrazvuk i monitor mi dělali v sedě a na bocích jsem zvědavá jak budu rodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
1.7.11 13:30

Všem moc děkuji… :-) No když to tak čtu tak asi plašit etě moc nemusím, klidně to může být dneska a klidně za několik dní :-) Já nemám poslíčky ani kontrakce žádné, jen cítím tlak v podbříšku a často chodím na záchod.. Jinak jsem se včera dověděla, že nesmím ležet na zádech páč jakmile se na ně položím tak se mi v tu ránu udělá tak špatně že bych hned omdlela. takže ultrazvuk i monitor mi dělali v sedě a na bocích jsem zvědavá jak budu rodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
1.7.11 13:31

Ahoj u mě přišel porod hrozně nečekaně,3 dny před termínem,takže jsem to měla lehčí,že jsem na to nečekala tak jako ty,v klídku jsem šla do vany a tam mi praskla voda a od te doby byla naše malá za tři hodinky na světě,byla jsem taky prvorodička,tak Ti přeju aby jste to měly obě taky rychle za sebou a aby proběhlo vše bez problémů,zkus radši přemýšlet nad tím jaký to tvoje zlatíčko bude a že už ho budeš mít brzo u sebe :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
1.7.11 13:36
Sihaja píše:
Terrad píše:
Ahoj, neboj brzo už budeš mít toho svojeho andílka u sebe :kytka: . Na mě to přišlo úplně nečekaně uprostřed lednové procházky. Předtím jsem něměla ani poslíčky, žádný nález, prostě nic, do porodu zbývalo 14 dní a pak mi v tom největším mrazu rupla voda :roll: :-D . Přeju co nejrychlejší a nejhladší průběh a zdravé miminko :wink: .
Tak to musela být krásná procházka v mokrejch kalhotech..
Divím se že jsi neumrzla…

Jo, bylo to fakt úžasný a ještě lepší byly pohledy lidí, který jsme potkali, protože bydlíme uprostřed města :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
1.7.11 13:39

holky, já jsem druhorodička a jsem vyplesklejší než vy dohromady. 1. dítě jsem porodila tak, že mi pomalounku začala prosakovat plodová voda, šla jsem k doktorce a ta rozhodla, že se porod musí vyvolat. Kontrakce jsem prakticky necítila a malá byla za chvilku venku. No, a protože teď vím, že to může být i takhle snadné (byl by zázrak, kdyby se to opakovalo), tak se furt sleduji a vůbec nevím, co to má znamenat. SLADKÁ TO NEVĚDOMOST :lol:

• Citovat
  • Upravit
1553
1.7.11 13:41

teda to musel být zážitek.. :-)

no, já už mám druhý den tlak i na konečník, a už jen čekám kdy mi fakt plodovka rupne v autě, nebo dneska na obědě v restauraci, a nebo potom co jsem byla nakupovat v Lidlu..

je to sranda, ale stejně jako zakladatelka, už se tak strašně na malýho těším, že se nemůžu dočkat. I když se samozřejmě porodu byť druhého, bojím.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
1.7.11 13:43
aleachimka píše:
holky, já jsem druhorodička a jsem vyplesklejší než vy dohromady. 1. dítě jsem porodila tak, že mi pomalounku začala prosakovat plodová voda, šla jsem k doktorce a ta rozhodla, že se porod musí vyvolat. Kontrakce jsem prakticky necítila a malá byla za chvilku venku. No, a protože teď vím, že to může být i takhle snadné (byl by zázrak, kdyby se to opakovalo), tak se furt sleduji a vůbec nevím, co to má znamenat. SLADKÁ TO NEVĚDOMOST :lol:

jééé to jsme na tom úplně stejně… já měla první porod překotný, před půl pátou ráno mi praskla voda, a v 5:07 byl malej na světě, jen co jsme dorazili do porodky, musela jsem jít okamžitě na porodní box. První porod jsem měla úplně luxusní :dance:

a te´d, no hroší jak 16-letá prvorodička..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí