Kde je chyba? Špatná vajíčka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.12.22 11:22
@Anonymní píše:
Divný, že to moje dr neřešila :think:

Já myslím, že ty postupy se v různých centrech dost liší - krásné to je vidět třeba na Clexanu. Někdo říká, že funguje jako imunomodulator a dává ho vždy, někdo říká, že jenom hematolog může indikovat a nedá skoro nikdy…asi podle toho, co se osvědčilo.

• Citovat
  • Upravit
10923
28.12.22 12:23
@Anonymní píše:
Divný, že to moje dr neřešila :think:

To je divny, vsak mame stejnou mudr, ecoli mi ted v zari vysla taky a musela jsem mit 12 dni antibiotika. Pak kontrolni ster a pak az me pustila na transfer, kdyz vysel negativni. Kdyby mi vysla ecoli pozitivni, ani me nepustila na transfer :nevim: a to jsem brala i leky a stopla mi je hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.22 12:30

@DandátkoP fakt jo? :? Tak to nechápu, že mě na transfer normálně pustila :zed:

• Citovat
  • Upravit
10923
28.12.22 12:34
@Anonymní píše:
@DandátkoP fakt jo? :? Tak to nechápu, že mě na transfer normálně pustila :zed:

Joooo sla jsem prave na KET po roce od porodu, takze mi delali zas vsechny kontrolni testy a transfer se kvuli tomu odsouval, ikdyz jsem uz brala ty leky vsechny. Ani jsem nemela zadny problemy, pozitivni vysledek me prekvapil. Po preleceni nova moč a stěry a cekala jsem na maila od lazarovsky, jestli je vse ok nebo ne, protoze domluva byla zas takova, ze jestli tam furt neco bude, opet se to stopne a posune. Proto se fakt divim, ze ti transfer udelala. Navic to je cerstva zkusenost, tak to nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.22 12:41

@DandátkoP nemůžu najít nové výsledky, ale tu e.coli mám asi pořád :nevim: protože už ve 2020 z výsledků byla, jestli to teda chápu dobře takhle:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.22 12:44

@DandátkoP tak to schválně doktorce řeknu. Že vlastně tuhle bakterii mám pořad pozitivní a nikdo to nikdy neřešil. Že jsem četla, že se to řeší :think:

Normálně ti pomohly jen atb? Ja dostala atb na ty chlamydie. Ty zmizely. Pak se ukázal stafylokok, i s e.coli.. stafylokok zmizel, ale e.coli zůstala.. vzali mi vzorky ze sliznice, udělali rozbor. Nic se nenašlo.. a pak transfer.. nic víc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10923
28.12.22 12:55

Zkus se zeptať. Antibiotika pomohly, 12 dni jsem na noc zavadela macmiror. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
28.12.22 12:56
@Anonymní píše:
@DandátkoP nemůžu najít nové výsledky, ale tu e.coli mám asi pořád :nevim: protože už ve 2020 z výsledků byla, jestli to teda chápu dobře takhle:

S vysledkama neporadim, ja vzdycky hodinu studovala i ty svoje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.22 13:11

@DandátkoP taky v těch výsledcích tápu :lol: no uvidíme na kontrole, co mi k tomu řekne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
209
28.12.22 13:12
@Anonymní píše:
@MiliX jo jo, když jsem měla minulý rok “úspěšný” transfer, tak jsem taky dostala atb na 3 dny před transferem. Chytilo se to, hcg max 252 a další den už těch 106. Příčinu nevíme :nevim:Copak se stalo, že to odešlo, jestli mohu vědět? 😞

No, asi takhle: bylo to vymodlené embryo po PGT nejvyšší kvality, ze stejného cyklu ivf, jako mám dceru, ta vyšla hned na 1. KET (předtím pět potratů po přirozeném otěh. v rozmezí 6-18TT). Toto byl tedy 2. KET.
Při transferu vypadalo vše o. k., na obrazovce jsem viděla, jak mi ho vkládají, pak vyndali zrcadla, atd..aby mi je za pár minut znovu zaváděli s tím, že při vyndavání zaváděcí pipety se embryo přichytilo zpátky na tu pipetu a šlo zase ven s ní.. :,( Takže ho museli nějak “seškrábnout” ze stěny pipety a dát zase znova..
14.den po KET jsem měla hcg 456j., při těhu s dcerou přes 1800j. Sice se pak i objevila srdeční akce, ale po celou dobu bylo o cca 6-7 dní menší, než by mělo být - až pak přesně měsíc po transferu za velkého krvácení odešlo :(
Takže buď jsme byli v těch 20 % případů, kdy PGT neodhalilo nějakou vadu a embryo bylo špatné, nebo ho poškodil ten opakovaný transfer… I když doktoři tvrdí, že tenhle způsob poškození je vyloučený :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.22 13:39

@MiliX to mě mrzí :( to je teda divný, že jim to tam zůstalo :think: hlavně u nás nejdříve kontrolují, jestli je vše ok, až pak vyndají zrcadlo.. no ale je jasný, že by to nevzali na sebe :roll:

• Citovat
  • Upravit
754
28.12.22 23:53
@Anonymní píše:
@MiliX jo jo, když jsem měla minulý rok “úspěšný” transfer, tak jsem taky dostala atb na 3 dny před transferem. Chytilo se to, hcg max 252 a další den už těch 106. Příčinu nevíme :nevim:Copak se stalo, že to odešlo, jestli mohu vědět? 😞

Také jsem před jedním transferem měla ATB na zánět na čípku a embryo se chytlo, v 8 tt se přestalo vyvíjet. Zajímavé, že jsme to všechny měly podobně.

Příspěvek upraven 30.12.22 v 15:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
28.12.22 23:59
@Anonymní píše:
@Sněhurka18 ne ne, nebyla jsem. Ani mě to nějak nenapadlo :think:

Tak ho zkus, myslím, že už toho máte za sebou strašně moc a ono se to nezdá, ale celé IVF je na psychiku náročné, ať už ho máš z jakéhokoliv důvodu a naladit se na trochu jinou vlnu muže pomoct. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí