Kde koupit kvalitní dětskou postel?

68
4.1.08 19:54

Kde koupit kvalitní dětskou postel??

Ahoj, můžete mi poradit kde koupit opravdu kvalitní postel pro dítě. Jen se nedokážu rozhodnout jestli nejakou rostoucí nebo už klasickou velkou jen s tím zábradlím. Podotýkám že k Ikei nechci, jejich kvalita nějak klesá… :? . Moc díky a za odkaz budu moc vděčná :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
4.1.08 20:00

Záleží, co si představuješ pod pojmem kvalitní… Určitě neprohloupíš když koupíš zvlášť rám, nejlíp dřevěný, ne lamino (nebo lamino ale s plastovými hranami), rošt - pro děti nejlíp prodyšný laťový a zvlášť matraci. Pro děti mi doporučili pružinovou, nejlíp větrá. Stejně počítej s tím, že miláčci děti ti ji polepí a počmárají…

L.

PS: Když dřevěný rám, tak je lepší tvrdé dřevo, měkké je moc choulostivé. Nebo koupit borovicovou postel s vědomím, že jde přebrousit a přelakovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
4.1.08 20:05

Lesino - kvalitni pevne drevo takze masiv, aby nebyla hned rozvrzana a aby nejaky ten rok vydrzela. Nejlip hodne let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
4.1.08 20:10

Tak koukej po bukové, ale počítej,že je dražší. Ale hlavní je stejně ten rošt a matrace…, určitě nekupuj žádnou válendu.

Holky mají právě IKEA, koupili jsme jim klasický rám, nic dětského a jsme teda spokojení hodně.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
4.1.08 20:29

AHoj my máme dítě jedno - ale postele dvě - a pokud nechceš Ikeu (jako že od ní máme malou dětskou postel, která je fakt dobrá!), tak se taky přikláním k masivu, zašli jsme do nábytku Tanne - ale ono to bude všude podobné - a nechali si udělat klasickou dřevněnou postel, udělali nám k ní i sundavací zábranu z úplně stejného dřeva, a k tomu ještě úložné prostory pod postel, taky ze dřeva.
Jen tak pro inspiraci - ta postel je tady - je to klasický typ, prodávají se v hodně firmách, jakožto i na internetu…

http://www.nabytek-tanne.cz/index.php?…

my máme „dětskou“ Miki, ale v podstatě má dospělácký rozměr, a koupili jsme si potom i manželskou, dvojlůžko Modern.

Ta dětská co máme má nosnost 110 kilo, a ptala jsem se - nosnost lze zvýšit tak že se normálně do laťového roštu přidá jedna nebo víc latí.
a krásně se s ní i manipuluje, není vůbec těžká.

pak máme ještě i malou - s pejskem a kočičkou z Ikei . Je hodně kvalitní!! To můžu zaručit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
4.1.08 20:40

PITRSKU, tak přesně ta z Ikei s pejskem a kočičkou čeká na chodbě, až ji manžel smontuje. Tak jsem ráda, že jste s ní spokojení, snad i my budem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
4.1.08 20:57

Ahoj Jutulli,
taky hodně záleží, kolik chceš do toho investovat. My koupili postel od Domestavu, se všema doplňkama + matrace vyšla na 12tis, ale pevně věřím, že jí vydrží do doby, než odejde z domova. 8) Rostoucí postel jsem nechtěla, velká se zábranama mi přijde lepší.

http://www.domestav.cz/…no/foto.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
5.1.08 08:46

Ahoj

náš Michal spí už rok na posteli od fy Roalholz a jsme náramně spokojení:o) je to smrkový masiv. Rošt lamelový, prodyšný, matrace prozatím pěnová - doporučili mi ji v centru zdravého spaní - cena matrace něco okolo 2000 - hlavně ne pružinovou - to mi v obchodě vyloženě nedoporučili. Matraci mi doporučili vyměnit cca když bude dítku tak 8 let - tak uvidíme - mě se na ní spí skvěle:o)

Nekupovala bych nějakou menší. Michal je rád že v té posteli může dovádět - a zpočátku byl problém ho z ní dostat… dítě půl dne zavřené v pokoji (tehdy čersvě dvouleté) a že si nepůjde hrát, že leží v postýlce… kdo neviděl neuvěří:o)
A určitě zábranu - už jsme to zkoušeli dvě spaní bez ní, ale miláček nám spadl, tak jsme ji tam zase dali:o)

Takový ten dětský nábytek je sice roztomilý - postele ve tvaru autíček, raket, malé postele, ale nepřijde mi hospodárné, utrácet peníze za postýlky, které budu muset za pár let (5-10) měnit

Nicméně i tak nás vyšla postel pro Michala přes 10.000 - což je dle mého dost na to aby se to za pár let měnilo… (myslím postel se vším všudy - úložný prostor, rošt, matrace, protipočůrávací podložka - tu máme od Klinmamu a nemůžu si taky stěžovat a prostěradla s kapsářem:o)

Musím říct, že postel a pokojík od Sunnyside je nádherný sám osobě i s velkou postelí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
5.1.08 09:37

My jsme nechali dceři dělat postel na zakázku u truhláře, je ze smrku, s laťkovým roštem, matrace je myslím pěnová. Pod postelí dva „šuplíky“. Chceme nechat u toho truhláře postupně udělat celý děcák a z tvrdšího dřeva bychom se nedoplatili. I tak to bude pálka, ale dřevo je dřevo :wink:

Sunnyside - zrovna včera jsem koukala na Čt na ten pořad o bydlení (Bydlení je hra??) a tam použili zrovna ty dekorace, co máš v pokojíku … Nezapamatovala jsem si jméno té paní, co je vyrábí, můžeš mě nasměrovat?

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
5.1.08 10:47

Baghiro
Kapsář a dekorace máme od Fonů. www.fondesign.cz

Mako
Ty protipočůrávací podložky jsi kupovala na netu? Mohla bys mi, prosím, hodit odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
5.1.08 12:23

Sunnyside

já to kupovala normálně v tom obchodě - na netu určo mají taky - je to tato
 http://www.klinmam.cz/…klinipur.php

ve všech rozích má gumu aby neklouzala z matrace, stoprocentně nepropouští - naštěstí:o)))

Prodávají se pod tím názvem Klinipur i jiné - trochu levnější v prodejně mě před nimi varovali, že nejsou tak kvalitní a člověk se na nich prý potí

Stojí to něco kolem 600,–- a na velkou postel - máme to i na malou postýlku a jak říkám, nemůžu si stěžovat:o) schne to rychle, dá se dát i do sušičky, pokud máte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
5.1.08 13:53

Sunnyside , díky moc:) To je přesně ono, nepamatovala jsem si jméno té paní, jen jsem věděla, že je na F a že sídlí někde v suterénu:)
Tan váš pokojík vypadá moc krásně, ty dekorace jsou vkusné, moc se mi líbí. Jen mi poraď - jak se to přidělá na zeď? Hřebíčkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
5.1.08 19:09

Mako
Moc díky, určitě si je taky objednám. Zrovna dneska mi malá od rána blije jak alík, takže by se šikly. :(

Baghiro
V kapsáři i dekoracích jsou všité takové úchytky nebo udělané přímo dirky. My máme dost blbý zdi, hřebíček je u nás sci-fi, vše děláme do hmoždinek, jinak se sype půl zdi. :twisted: Ale tohle jsme připevnili samonosnýma vrutama (snad se to tak jmenuje :oops: ), ale určitě by šli i obyč. hřebíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
5.1.08 20:20

Sunnyside - tak se brzy uzdravte - ty blicí virozy taky nesnáším:o((((

My máme kapsáře přidělané na suchý zip - po celé delce jsem ho nechala našít a pak na laťku opačný konec sucháče - v místní výrobě nábytku mi ten sucháč přicvakali kleštěma na čalounění - no spíš takovou pistolou k té lati - drží perfektně a hlavně můžem kdykoli vyprat

tak se mějte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
6.1.08 11:40

Holky, nikde na tech strankach Domestavu jsem nenasla ceny za ty polstarky co jsou tam okolo postele a na te zabrane pridelane.. nevite nekdo kolik stoji?? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný